To si zaradio od ova dva kola plus dodaj ja mislim 280 milja eura sto si sampionsampras je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:16Odlično je ovo, najmanje je bilo fudbala jer jednostavno ga domaćin nije htio igrati, išli su da nas pretuku i dosta dobro im je išlo, pored toga par frljoka u šesnaesterac i par opasnijih situacija, ništa posebno.
Pobjednik se od prve minute znao.
Razlika u kvaliteti nebo i zemlja.
Protiv Bresta će biti sasvim druga priča, sasvim drugi sport, a tu ćemo vidjeti gdje smo.
A trenutno smo u 2. pretkolu Lige prvaka i najmanje u 3. pretkolu Lige evrope, zaradili već milion+
Šta bi neki dali za to...
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020./21
Koliko god ali u ligi šampiona (predkola)a Boga mi i lijepih para če se zaraditi!A sad.....
Sarajevo ljubavi moja!
Niko da spomene ponisten gol cak i sudiji nije jasno zbog cega. Sitne duse tj ovi plavi licemjeri umiru al nije da se nisu nadali da ispadnemo hahahah

Sarajevo ljubavi moja!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sarajevo NIJE u LŠ nego u kvalifikacijama. Isto kao i BiH sto se SP 2018 tiče
Neoborivi fakti
Neoborivi fakti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Evra, pretvori to u evre!
"Bordo tim je kao prvak države i za samo učešće u Ligi prvaka dobilo 260.000 eura. Nakon toga, nastup u prvom krugu kvalifikacija za Ligu prvaka je donio 280.000 eura, a prolaz u drugo kolo kvalifikacija je donio još 380.000 eura.
Čak i da Sarajevo ispadne od Dynamo Bresta u drugom kolu kvalifikacija, a potom odmah i u trećem kolu kvalifikacija za Evropsku ligu, to će Bordo klubu donijeti još 280.000 eura, čime će se suma popeti na 1.2 miliona eura."
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 19 avg 2020, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Hoce li sad i na ovoj temi debilna prozivanja kao na Prepucavanjima?
Ljudi bili bolji, zasluzeno prosli, bez sudijske pomoci, i to je to. Dosadna utakmica, koju je Marijan razvalio na proste faktore, ali dobro.
Iduca sedmica ce bit haos zanimljiva.
Ljudi bili bolji, zasluzeno prosli, bez sudijske pomoci, i to je to. Dosadna utakmica, koju je Marijan razvalio na proste faktore, ali dobro.

Kad izjava poslije utakmice trenera domaćih dođe do naših portala
"Strašno sam razočaran, jedina razlika između nas je što su oni već igrali utakmice u ovoj sezoni, igrali smo protiv kluba iz Srbije i vidjeli koliko su jaki, a ovi su ništa posebno, sudija nije dorastao zadatku, sramotno ponašanje igrača Sarajeva trebao je sasjeći u startu"

Ovaj se brat slomi da nešto dokažeBosniaBoston je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:26Sarajevo NIJE u LŠ nego u kvalifikacijama. Isto kao i BiH sto se SP 2018 tiče
Neoborivi fakti

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Taman mu je fudbalsko znanje ravno timu koji vodi, kakav indijanac. Pa oni njegovi hamali ne znaju dupli pas odigrati. Bog te kad gledaš njihove bekove tačno počneš cijeniti bekove iz naše lige što svaki peti centaršut ubace u šesnaesterac.Drape je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:30Kad izjava poslije utakmice trenera domaćih dođe do naših portala"Strašno sam razočaran, jedina razlika između nas je što su oni već igrali utakmice u ovoj sezoni, igrali smo protiv kluba iz Srbije i vidjeli koliko su jaki, a ovi su ništa posebno, sudija nije dorastao zadatku, sramotno ponašanje igrača Sarajeva trebao je sasjeći u startu"
Sudija je bio katastrofa slažem se, ali više je nepostojećih faulova svirao za Velšane.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neko realan za razliku od razno raznih indijanaca.Raonffa je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:33Taman mu je fudbalsko znanje ravno timu koji vodi, kakav indijanac. Pa oni njegovi hamali ne znaju dupli pas odigrati. Bog te kad gledaš njihove bekove tačno počneš cijeniti bekove iz naše lige što svaki peti centaršut ubace u šesnaesterac.Drape je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:30Kad izjava poslije utakmice trenera domaćih dođe do naših portala"Strašno sam razočaran, jedina razlika između nas je što su oni već igrali utakmice u ovoj sezoni, igrali smo protiv kluba iz Srbije i vidjeli koliko su jaki, a ovi su ništa posebno, sudija nije dorastao zadatku, sramotno ponašanje igrača Sarajeva trebao je sasjeći u startu"
Sudija je bio katastrofa slažem se, ali više je nepostojećih faulova svirao za Velšane.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nek pogleda njihov trener go koji je ponistenRaonffa je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:33Taman mu je fudbalsko znanje ravno timu koji vodi, kakav indijanac. Pa oni njegovi hamali ne znaju dupli pas odigrati. Bog te kad gledaš njihove bekove tačno počneš cijeniti bekove iz naše lige što svaki peti centaršut ubace u šesnaesterac.Drape je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:30Kad izjava poslije utakmice trenera domaćih dođe do naših portala"Strašno sam razočaran, jedina razlika između nas je što su oni već igrali utakmice u ovoj sezoni, igrali smo protiv kluba iz Srbije i vidjeli koliko su jaki, a ovi su ništa posebno, sudija nije dorastao zadatku, sramotno ponašanje igrača Sarajeva trebao je sasjeći u startu"
Nece biti potrebe da prodajemo karte.Ado76 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:29Evra, pretvori to u evre!
"Bordo tim je kao prvak države i za samo učešće u Ligi prvaka dobilo 260.000 eura. Nakon toga, nastup u prvom krugu kvalifikacija za Ligu prvaka je donio 280.000 eura, a prolaz u drugo kolo kvalifikacija je donio još 380.000 eura.
Čak i da Sarajevo ispadne od Dynamo Bresta u drugom kolu kvalifikacija, a potom odmah i u trećem kolu kvalifikacija za Evropsku ligu, to će Bordo klubu donijeti još 280.000 eura, čime će se suma popeti na 1.2 miliona eura."

Pa niko nije ni rekao da nisu zasluženo prošli bez sudijske pomoći. Konstatuje se samo da nisu ništa specijalno odigrali i da su im ovi klocevi lako mogli dati gol (a strašno su limitirana ekipa, rang federalne lige).Bajramovic1999 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:30Hoce li sad i na ovoj temi debilna prozivanja kao na Prepucavanjima?
Ljudi bili bolji, zasluzeno prosli, bez sudijske pomoci, i to je to. Dosadna utakmica, koju je Marijan razvalio na proste faktore, ali dobro.![]()
I ja sam napisao da sa ovakvom igrom nemaju šta tražiti protiv ozbiljne ekipe, što će se i vidjeti za sedam dana ukoliko ponove ovakvu igru kao večeras.
Ovdje je na forumu generalno problem što ne smiješ reći da je ekipa za koju ne navijaš odigrala loše, odmah to etiketiraju kao podbadanje i izrodi se glupa rasprava onda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sarajevo ocekivano.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sarajevo ih rutinski rijesio bas dva ponajbolja igrača. Ili tri. PO meni je Šabanovic za klasu bolji od Hodzica. U drugom poluvremenu Hodzic u kontri ne zna dugo loptu da odigra kako treba kojom bi stvorio gol priliku.
Ako im se Tino prikljuci mogli bi svasta napravit kod Lukasenka, jer veceras im je sredina bila bas losa.
Ako im se Tino prikljuci mogli bi svasta napravit kod Lukasenka, jer veceras im je sredina bila bas losa.
-
- Kontakt:
Slazem se. Evo ja sad da napisem da je Handzic prelos spic, rekli bi, sta pricas ti, idi prati svoje.Raonffa je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:38Pa niko nije ni rekao da nisu zasluženo prošli bez sudijske pomoći. Konstatuje se samo da nisu ništa specijalno odigrali i da su im ovi klocevi lako mogli dati gol (a strašno su limitirana ekipa, rang federalne lige).Bajramovic1999 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:30Hoce li sad i na ovoj temi debilna prozivanja kao na Prepucavanjima?
Ljudi bili bolji, zasluzeno prosli, bez sudijske pomoci, i to je to. Dosadna utakmica, koju je Marijan razvalio na proste faktore, ali dobro.![]()
I ja sam napisao da sa ovakvom igrom nemaju šta tražiti protiv ozbiljne ekipe, što će se i vidjeti za sedam dana ukoliko ponove ovakvu igru kao večeras.
Ovdje je na forumu generalno problem što ne smiješ reći da je ekipa za koju ne navijaš odigrala loše, odmah to etiketiraju kao podbadanje i izrodi se glupa rasprava onda.

Fudbaleri Sarajeva su izbacivanjem Connah's Quay Nomadsa već obezbijedili 1.2 miliona eura. U prevodu kupili smo 469.399 hiljade karata po cijeni od 5 km!
Dokle si komšija?
Dokle si komšija?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Pa ja, tako nekako. Ali hajde nebitno, tako je to ovdje na svim stranama, nije samo do njih.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:48Slazem se. Evo ja sad da napisem da je Handzic prelos spic, rekli bi, sta pricas ti, idi prati svoje.Raonffa je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:38Pa niko nije ni rekao da nisu zasluženo prošli bez sudijske pomoći. Konstatuje se samo da nisu ništa specijalno odigrali i da su im ovi klocevi lako mogli dati gol (a strašno su limitirana ekipa, rang federalne lige).Bajramovic1999 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:30Hoce li sad i na ovoj temi debilna prozivanja kao na Prepucavanjima?
Ovdje je na forumu generalno problem što ne smiješ reći da je ekipa za koju ne navijaš odigrala loše, odmah to etiketiraju kao podbadanje i izrodi se glupa rasprava onda.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.