I ovog na klixu oprase

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I ovog na klixu oprase
Na kraju ce biti ujeo vuk magarca. Nikakve tuzbe.Telemach ce sniziti 10-15 KM mjesecnu pretplatu i to je to.
Ma najjace sto toliko postuju hiljade svojih korisnika da se ne mogu udostojiti napisati neki clanak i objasniti situaciju, izviniti se, predstaviti eventualno nacin na koji ce pokusati nadomjestiti gubitak (iako je to nemoguce) Arena i rijesiti novonastalu situaciju. Jok, oni na FB stranici objavljuju nekakve barbike i slicne gluposti.
Pa ko daje samo opciju neta od operatera ?
Nista ba gledat cemo Barbie ha ya.
Tako bi i bilo najpostenije,za tu razliku ko hoce ovamo da plati Arenu da gleda .Al nema sanse toliko oni da spuste,3 marke plafon.meepo je napisao/la: ↑01 jan 2021, 18:45Na kraju ce biti ujeo vuk magarca. Nikakve tuzbe.Telemach ce sniziti 10-15 KM mjesecnu pretplatu i to je to.
Kod mene kuci koliko je dobar Telemachov net da vrlo cesto moram placati i paliti 3/4g Telekomov internet. Kakve mi koristi sto je jak kad je ko vrijeme,nekad leti nekad 10 puta resetujem da mi youtube otvori.
Traži li Telecom novih radnika, da uletim?
Pa nazovi ih? Tri-četiri puta su mi dolazili na intervenciju idući dan od poziva.
Ma zvao sam nije da nisam,al imam osjecaj oni kad dodju da je to perfektno,jel odu i nesta se desi , da se promjeni to,zato kazem varira,nikad mu neznas.Nekad je full fulova a nekad vrti do iznemoglosti. I sta ja imam od jacine koja piše u papirima.Nit skidam filmove nit koji klinac ,treba mi za osnovne stvari na telefonu nekad i to nije u stanju...Oikamid je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:28Pa nazovi ih? Tri-četiri puta su mi dolazili na intervenciju idući dan od poziva.
Imao sam i ja slicnih problema. Rjesenje je da nabavis sebi neki kvalitetan ruter.miky_hz je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:32Ma zvao sam nije da nisam,al imam osjecaj oni kad dodju da je to perfektno,jel odu i nesta se desi , da se promjeni to,zato kazem varira,nikad mu neznas.Nekad je full fulova a nekad vrti do iznemoglosti. I sta ja imam od jacine koja piše u papirima.Nit skidam filmove nit koji klinac ,treba mi za osnovne stvari na telefonu nekad i to nije u stanju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.