Evo ovaj mi objasnjava kako kod nas ima neprofesionalizma i kafanskog ambijentaWandelanoite je napisao/la:Ma nije istina da naši vole pojest, popit i posjedit ljudi su u 9 na spavanju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Evo ovaj mi objasnjava kako kod nas ima neprofesionalizma i kafanskog ambijentaWandelanoite je napisao/la:Ma nije istina da naši vole pojest, popit i posjedit ljudi su u 9 na spavanju.
Unosi nemir i ruši atmosferu na forumu pred važne duele slično kao što bi to uradili Hajrovic i Begović. Po uzoru na Robija trebali bi ga odstraniti sa foruma.DrFilgud je napisao/la:Evo ovaj mi objasnjava kako kod nas ima neprofesionalizma i kafanskog ambijentaWandelanoite je napisao/la:Ma nije istina da naši vole pojest, popit i posjedit ljudi su u 9 na spavanju.
Sace njemu Javier sve potanko objasnitWandelanoite je napisao/la:Unosi nemir i ruši atmosferu na forumu pred važne duele slično kao što bi to uradili Hajrovic i Begović. Po uzoru na Robija trebali bi ga odstraniti sa foruma.DrFilgud je napisao/la:Evo ovaj mi objasnjava kako kod nas ima neprofesionalizma i kafanskog ambijentaWandelanoite je napisao/la:Ma nije istina da naši vole pojest, popit i posjedit ljudi su u 9 na spavanju.
Vucevich je napisao/la:Odvratna je ova kampanja protiv Roberta. Nismo ga zasluzili kao trenera.
Premijer Liga 2019
7 2 2 554
NATIONAL TEAM
# National team Debut
6 Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina U21 Mar 27, 2015
10 Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina U19 Feb 15, 2013
10 Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina U18 Dec 4, 2012
Vucevich je napisao/la:Odvratna je ova kampanja protiv Roberta. Nismo ga zasluzili kao trenera.
Kome se ide na to, to im je kao trening utakmica. Moglo bi biti ove godine malo teže nego 2013. kada smo dobili 8:1. Sad ćemo dobit možda 3:0 i idemo dalje.TeaM87 je napisao/la:Prodajem dva istoka za ukupno 30KM, ja ih dobio gratis ali mi se nesto ne ide pa eto ako neko zeli dobro proc.
Nije više nikome lako zabiti 5 golova, ili više. Ranije se Estonija dobivala 7:0, čak nedavno i 5:0. Nije lako bilo ni Grcima ni Fincima protiv Lihtenštajna. Teško su izborili pobjede.Raonffa je napisao/la:Treba im neko reći da bi gol razlika na kraju mogla odlučiti putnika na Euro, pa nek' malo oznoje guzove i probaju dobiti Lihtenštajn 5+ razlikom, iako opet očekujem mrljavih 2-3 gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.