Imaju odbojku, pa daleko od toga da su dominantni...Besic je napisao/la:Ima li USA rukometni tim?
Pa kakva bi to dominacija bila da je rukomet tamo ozbiljan sport![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Imaju odbojku, pa daleko od toga da su dominantni...Besic je napisao/la:Ima li USA rukometni tim?
![]()
Znači nema osobe sinoć koja je mislila da Horvat treba izvest sedmerac osim Babića i Zlaje valjda...filip13 je napisao/la:
Vidim da ih nema nigdjeMElloo je napisao/la: Mislim da to ne postoji kod njih![]()
Jednom su nesto pisali na oficijelnoj stranici OI kao kaakv je ovo sport hand soccer
I u nogometu i u odbojci su bas dominantniBesic je napisao/la:Vidim da ih nema nigdjeMElloo je napisao/la: Mislim da to ne postoji kod njih![]()
Jednom su nesto pisali na oficijelnoj stranici OI kao kaakv je ovo sport hand soccer![]()
Jer da ima bila bi dominacija kao u košarci.
I mene. Tko će drugi izvesti kad su svi bezmudi?vedoz je napisao/la:Znači nema osobe sinoć koja je mislila da Horvat treba izvest sedmerac osim Babića i Zlaje valjda...filip13 je napisao/la:
Znam ja šta ti hoćeš reć', ne krivim ga samo ako mu je pročitao već prethodnu mijenja se izvođač i to je to. Ne zamjeram mu ja, muda ko kokosi da uzmeš to da izvedeš, samo bi više volio da je to uradio Štrlek ili Mandalinić.badblueboylivno je napisao/la:I mene. Tko će drugi izvesti kad su svi bezmudi?Uzeo, pucao, nije zabio. Da je zabio, bio bi svetac jer se tamo olako daju takve titule nakon dobre partije... ovako je vreća za šutanje ekipi koja rukomet prati 15 dana godišnje. Najteže je njemu i suigračima, ostali će to zaboraviti u ponedjeljak. Već su zaboravili da je zabio za +2 u produžetku, ali je vjerojatno njegov promašaj pet minuta prije toga kriv što se i to propustilo.
![]()
Imaju Ameri reprezentaciju, samo ih nema nigdje, igrali su s Hrvatskom prije 15-ak godina, bilo je 30-ak razlike.
da su se držali tog pravila morao je dati direktan crveni karton igraču Norveške ... to pravilo važi samo ako je pregrub start u zadnjoj minuti ...svira se sedmerac i crveni karton , a ono nije bio uopšte grub start ....reddevil96 je napisao/la:Penal za hrvatsku je bio jer je uvedeno novo pravilo da u zadnjoj minuti ako je igrač spriječen zabiti cisti gol (a ono je bilo ta situacija ) onda je penal a pokradeni smo tesko za isključenja Duvnjaka je onaj ubio u zadnjih 10 sec i nije bilo isključenjaSlevinKelevra je napisao/la:Nisam neki rukometni fanatik, ispratim repku i zavrsnice velikih natjecanja, ali mi nije jasno kako se vise ne prica o uzasnom sudjenju i sinoc, a i generalno na prvenstvu. Ne znam, mozda su uvedena neka nova pravila za koja nisam cuo, ali po meni su sinoc bile barem 3-4 velike greske u samom finisu, ukljucujuci i penal za Hrvatsku, koji su direktno utjecali na rezultat. Rukomet- sport sudija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zapravo nemaju. Nemaju ligu uopšte. Samo univerzitetsku. A opet top5 su u obje konkurencijemarconato je napisao/la:Imaju odbojku, pa daleko od toga da su dominantni...Besic je napisao/la:Ima li USA rukometni tim?
![]()
Šta bi onda mi trebali?Lillard je napisao/la:Horvatu bi i ja dao. Frajer je zabio gol za polufinale, godinama je bio iza Čupića koji nas je vječno yebavao fulanjem zicera. Nije Horvat kriv za poraz. Nismo zabili gol u zadnjih 5 minuta regularnog toka utakmice, kasnije smo imali +2 u produžetku sa 7 minuta do kraja i nismo zabili do kraja i otišli smo u -3. To nije slučajnost. 6 polufinala zaredom gubimo.
Naredne godine je Euro kod nas. Svako Božje natjecanje se pomlađujemo (jesmo k), i Balić i klapa priča da je to sve priprema za zlato na Euru 2018. Pa ćemo vidjet, ako tada ne prekinu ovaj očajan niz, bolje da ugasimo rukomet jer ovo više nema smisla.
I da, Babiću otkaz.
Slažem se da igraju bolje kad su rasterećeni, ali ovo je Slovenija, a ono Norveška.andro234 je napisao/la:Ocekivano razbijanje, da je polufinale izgubili bi.
Prosle god smo ih dobili 7 razlike za broncu.Lillard je napisao/la:Slažem se da igraju bolje kad su rasterećeni, ali ovo je Slovenija, a ono Norveška.andro234 je napisao/la:Ocekivano razbijanje, da je polufinale izgubili bi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.