ovo vis igram na xboxuPonos Torina je napisao/la:Assassin's Creed: Brotherhood 18 marta izlazi![]()
[youtube][/youtube]
pogledaj tu grafiku, face, everything
[youtube][/youtube]
ova se ubila za konzola
[youtube][/youtube]
DiRT 3
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ovo vis igram na xboxuPonos Torina je napisao/la:Assassin's Creed: Brotherhood 18 marta izlazi![]()
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovo vis igram na xboxuPonos Torina je napisao/la:Assassin's Creed: Brotherhood 18 marta izlazi![]()
mada ne toliko vrijeme ne provodim za ovom igricom, cekam kad ce izaci L.A Noire, koja igrica, moze se vidjeti na trilerima gameplay, nesto sasvim novo
[youtube][/youtube]
pogledaj tu grafiku, face, everything![]()
[youtube][/youtube]
ova se ubila za konzola
[youtube][/youtube]
DiRT 3

nisam AC igrao jos od prvog djela, stim da ni prvi nisam presao ni 30%, heh, valja sad prekonoci ostaviti da se skidaafa97 je napisao/la:http://thepiratebay.org/torrent/6245875 ... od-SKIDROW
Novi assassins creed,danas izasao za PC
ovo je stvarno krvava igrica. jel dobra grafika i isplati li se skidat je ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:nisam AC igrao jos od prvog djela, stim da ni prvi nisam presao ni 30%, heh, valja sad prekonoci ostaviti da se skidaafa97 je napisao/la:http://thepiratebay.org/torrent/6245875 ... od-SKIDROW
Novi assassins creed,danas izasao za PC![]()
http://www.gamespot.com/pc/action/homef ... tch-review
nesto o Homefrontu, pogledajte od 2:20, kako bizarno, previse, koreanci ubijaju roditelje a malo djete trci i placebez obzira sto je igrica, pokajao sam se sto sam je uzeo, bas zbog te scene

CIVILIZATION V (5) EXTRA IGRAArsenalisation je napisao/la:Ljudi jel' mozete preporucit kakvu dobru strategiju ali ne ove da su ovi novi narodi i bitke iz 19 i 20 vijeka vec starije...
Igrao sam Rise of nations ona mi je zakon,pa sada skidam neki njen thrones and patriots,,,Je li neko igrao...*?
Hvala unaprijed...
valja, ja je igram, odlicna igrica, ako hoces zabavu toplo ti je preporucujemfera je napisao/la:valjal ista ovaj team fortress ? ja kontao skinuti da malo bacim online...
Dead Rising 2 co-op, Left 4 Dead 1-2 (L4D moze do 4)Puma je napisao/la:Znate li neku igru za PC, osim fudbala i kosarke, da se moze igrati udvoje ?
Probaj strategiju, pa malo rokaj sa Bosnom u ranom feudalizmu, zove se Knights of Honor .... Interesantna je iako kasnije možda malo dosadi, ali probaj ....Arsenalisation je napisao/la:Ljudi jel' mozete preporucit kakvu dobru strategiju ali ne ove da su ovi novi narodi i bitke iz 19 i 20 vijeka vec starije...
Igrao sam Rise of nations ona mi je zakon,pa sada skidam neki njen thrones and patriots,,,Je li neko igrao...*?
Hvala unaprijed...
Single Player
- Fixes an issue that prevents the player from accessing the DaVinci Disappearance DLC under certain circumstances.
- Fixes 2 random crashes.
- Fixes an infinite loading problem in the game menu.
Multiplayer
- Fixes a bug where a player may not appear on radar in Assassinate game mode.
- FIxes a bug where the player may get stuck in a white screen in certain conditions.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], napoleon72 i 17 gostiju.