Sarajevo - Travnik
Radnik - Bosna Sema
Zrinjski - Željezničar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pazi što zaželiš... hahSarajlijica1946 je napisao/la:Ja bih volio Siroki da dobijemo, tanki su mi pravo mozemo njih izgurati
Ne moze njih niko dobiti na Pecari ove sezone.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja bih volio Siroki da dobijemo, tanki su mi pravo mozemo njih izgurati
Ne bi se ljutioEvolve je napisao/la:Mladost DK - Široki Brijeg
Sarajevo - Travnik
Radnik - Bosna Sema
Zrinjski - Željezničar
Pa mislis da nece biti domacinsko sudjenje svaku utakmicu nakon napada na Valjica ? Jesi gledao kup utakmicu Siroki - Sloboda ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Bgm da nije Balic drvosjeca dobio karton crvene boje ne bi oni bod izvukli.
Vazda se sviralo za Siroki na Pecari, nema te tu sta cuditi. Ali kad si tanak ne mogu te ni sudije poguratisamirr je napisao/la:Pa mislis da nece biti domacinsko sudjenje svaku utakmicu nakon napada na Valjica ? Jesi gledao kup utakmicu Siroki - Sloboda ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Bgm da nije Balic drvosjeca dobio karton crvene boje ne bi oni bod izvukli.
Znači gledao sam sve utakmice na Pecari Širokog, vi ste onaj uzvrat odigrali tako loše i kukavički, pa možda i najlošiji gost u polusezoni kojeg smo imali. To za suđenje mačku o rep, kažem, lošijeg protivnika nismo imali od te utakmice u polu sezoni. Krupa je primila 3 komada a dali su 100x bolji dojam od vas tu utakmicu.samirr je napisao/la:Pa mislis da nece biti domacinsko sudjenje svaku utakmicu nakon napada na Valjica ? Jesi gledao kup utakmicu Siroki - Sloboda ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Bgm da nije Balic drvosjeca dobio karton crvene boje ne bi oni bod izvukli.
Hahah Siroki je druga ekipa s ovim.pojacanjima,volio bi Siroki Sarajevo,lagano da vas izbacimooSarajlijica1946 je napisao/la:Ja bih volio Siroki da dobijemo, tanki su mi pravo mozemo njih izgurati
A nemoj to bolan, što Sarajevu tako težak dvomeč?DenchiNL je napisao/la:Sarajevo - Sema
Mladost - Travnik
Radnik - Široki
Željo - Zrinjski
Never stop dreaming![]()
![]()
![]()
pa nismo se pojačali , ovo je uparivanje jednakih da bude što interesantnije gledatRaonffa je napisao/la:A nemoj to bolan, što Sarajevu tako težak dvomeč?DenchiNL je napisao/la:Sarajevo - Sema
Mladost - Travnik
Radnik - Široki
Željo - Zrinjski
Never stop dreaming![]()
![]()
![]()
DenchiNL je napisao/la:pa nismo se pojačali , ovo je uparivanje jednakih da bude što interesantnije gledatRaonffa je napisao/la:A nemoj to bolan, što Sarajevu tako težak dvomeč?DenchiNL je napisao/la:Sarajevo - Sema
Mladost - Travnik
Radnik - Široki
Željo - Zrinjski
Never stop dreaming![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Istina, osim ovog para Željo - Zrinjski. Tu Zrinja nije imao srećeDenchiNL je napisao/la:pa nismo se pojačali , ovo je uparivanje jednakih da bude što interesantnije gledatRaonffa je napisao/la:A nemoj to bolan, što Sarajevu tako težak dvomeč?DenchiNL je napisao/la:Sarajevo - Sema
Mladost - Travnik
Radnik - Široki
Željo - Zrinjski
Never stop dreaming![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Raonffa je napisao/la:A nemoj to bolan, što Sarajevu tako težak dvomeč?DenchiNL je napisao/la:Sarajevo - Sema
Mladost - Travnik
Radnik - Široki
Željo - Zrinjski
Never stop dreaming![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.