Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
1.MessiRajaz je napisao/la:Ni u top5PoetryinMotion je napisao/la:Ronaldo ako osvoji euro postaje najbolji igrac svih vremena?
Od Leofila me ne bi iznenadilo da si stavio ni u top15. Naravno da je vec sad u top5. Ovakav nivo dominacije i konstatnost evo vec 10 godina nije vidjena, osim kod Messija naravno. Strasno kako to malo ljudi cijeni a izdrkava se na Zidanea koji citavu sezonu odigra za qrac i zabije volej u finalu pa ljudi 10 godina poslije prepricavaju bajke o mitskoj sezoni.Rajaz je napisao/la:Ni u top5PoetryinMotion je napisao/la:Ronaldo ako osvoji euro postaje najbolji igrac svih vremena?
Hajde ba, dje sam ja rekao da je Messi najgori bio.leorey je napisao/la:Naravno, logika navijaca Real MadridaJeftha je napisao/la:Zato ne masi penale ko neki.leorey je napisao/la:[
Ronaldo je igracina, ja to uvijek priznam, sigurno jedan od najboljih golgetera u historiji, ali necemo pretjerivat. To nije isti igrac kao prije 2-3 sezone. Sto je i razumljivo.
Pogledaj njegovo finale protiv Atletica, evo :
https://twitter.com/MagicOfBarca/status ... 2255767552
Ovo se zove nesto najgore nekog igraca u finalu. NULA.Ovaj drugi bio najbolji citav turnir, skoro najvise golova i asistencija, bio sigurno najbolji i u finalu i promasio penal i sad najgori. A Ronaldo se nije vidio svu tekmu, bio uvjerljivo najgori igrac , ali je dao zadnji penal i skinuo dres i bio najbolji igrac u finalu
![]()
muamerc je napisao/la:Moze li se negdje napraviti tema Messi vs Ronaldo vs ____ i tamo da se presele sve rasprave na ovu temu jer nema teme a da nije zagadjena ovim?
Kuman, Kift, Vanenburg sa psv i holandijom 88Kajzer10 je napisao/la:Kroos 2014-te, Mata 2012-te. Vjerujem da ima puno igracaexorciiist je napisao/la:Kada se desilo da neki igrac u istoj sezoni osvoji i EP/SP, i pored toga Ligu Prvaka?
Vidim, Pepe i Rona imaju sanse
E vidis meni je definitivno Ronaldo u top 5 ikada, sigurno ispred Zidanea , Ronaldinha i Ronalda debelog , ne samo zbog rekorda i golova, vec zbog konstantnosti. Ali koliko je ispred njih, toliko je ispod Messija. Jer zaboravimo sve golove i asistenicije i pogledajmo igru jednog i drugog i vidjet cete kako Messi sam kreira, utice na igru 10 puta vise od Ronalda , koji zadnje 2 sezone je cisti golgeter ( najbolji definitivno) ali igrac je manje ako ga neko ne posluzi loptama. Dok s druge strane Messi posluzuje loptama, dribla, asistira, zabija.Kajzer10 je napisao/la:Od Leofila me ne bi iznenadilo da si stavio ni u top15. Naravno da je vec sad u top5. Ovakav nivo dominacije i konstatnost evo vec 10 godina nije vidjena, osim kod Messija naravno. Strasno kako to malo ljudi cijeni a izdrkava se na Zidanea koji citavu sezonu odigra za qrac i zabije volej u finalu pa ljudi 10 godina poslije prepricavaju bajke o mitskoj sezoni.Rajaz je napisao/la:Ni u top5PoetryinMotion je napisao/la:Ronaldo ako osvoji euro postaje najbolji igrac svih vremena?
http://messivsronaldo.net/records/
Za top 5, dosta
Da, Cristiano se prošle sezone u izboru našao isključivo na ime i PR. Da stvar bude gore, završio je drugi, i to ubjedljivo ispred Neymara.Epidaurus je napisao/la:Daj majke ti prestani idiotariju za idiotarijom pisat, nisam u životu vidio da je neko opterećen Cristianom ko ti. Dan te j.e.b.o čovjek dadne 60 golova i ima 15 asistencija il kolko već u sezoni i ušo u izbor zbog PRa. Za šta je Lionel dobio zlatnu loptu 2010. il 2012. nego za bolesnu sezonu statistički ? Prosto ne mogu da vjerujem kakve debilnosti pišeš, iskreno sam zabrinut za tvoje zdravlje ako CR osvoji Euro u nedjelju.Rajaz je napisao/la:Pa budući da se još nije pojavio neki novi koji je Messiju do koljena NE, definitivno nije zadnja. Cristiano će tu uvijek biti zbog statistike i PR-a, kao i prošle sezone.exorciiist je napisao/la:Mislim da je ovo zadnja godina u kojoj ce CR/Messi dobiti Zlatnu loptu..vrijeme je da dodju novi
U svakom slučaju, pogrešno misliš.
Ko je spomenuo Zidanea padobranac ?Kajzer10 je napisao/la:Od Leofila me ne bi iznenadilo da si stavio ni u top15. Naravno da je vec sad u top5. Ovakav nivo dominacije i konstatnost evo vec 10 godina nije vidjena, osim kod Messija naravno. Strasno kako to malo ljudi cijeni a izdrkava se na Zidanea koji citavu sezonu odigra za qrac i zabije volej u finalu pa ljudi 10 godina poslije prepricavaju bajke o mitskoj sezoni.Rajaz je napisao/la:Ni u top5PoetryinMotion je napisao/la:Ronaldo ako osvoji euro postaje najbolji igrac svih vremena?
http://messivsronaldo.net/records/
Za top 5, dosta
Mozes li objasniti zanima meexorciiist je napisao/la:Evo ja kazem da je Messi najbolji igrac svih vremena, a Ronaldo 2. najbolji igrac ikada. I kazem da im Pele,Maradona i Zidane nisu ni blizu..imam i argumente
Oj dan te j.e.b.o kakve sve debilnosti čovjek od tebe pročitat možeRajaz je napisao/la:
Da, Cristiano se prošle sezone u izboru našao isključivo na ime i PR. Da stvar bude gore, završio je drugi, i to ubjedljivo ispred Neymara.
Jesil ozbiljan kad pitaš zašto je Messi dobio 2010. i 2012. ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.