Vels-Portugal / Njemačka-Francuska (polufinalne utakmice)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

leorey
Kontakt:

Re: Vels-Portugal / Njemačka-Francuska (polufinalne utakmice)

Post Postao/la leorey » 08 jul 2016, 00:04

Vidjet cete komedije kad Portugal dobije Francusku na guzove, i Ronaldo bude proglasen igracem turnira pored Balea, Griezmanna, Payeta i ostalih :lol: :lol: Jbg PR je prejak tu. Nesto slicno kao Messi na SP, samo sto je ovaj stvarno doveo Argentinu skoro sam u finale :lol:
27.10.2020

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 08 jul 2016, 00:05

Ronaldo ako osvoji EP u narednih 20 godina vise ce se o njemu pricat nego o Messiju..zato sto obojici samo uspjeh sa repkom fali..ostalo sve imaju

PoetryinMotion
Kontakt:

Post Postao/la PoetryinMotion » 08 jul 2016, 00:05

Rajaz je napisao/la:
PoetryinMotion je napisao/la:Ronaldo ako osvoji euro postaje najbolji igrac svih vremena?
Ni u top5
1.Messi
2.Ronaldo Lima
3.Maradona
4.Cristiano Ronaldo
5.Iniesta

Ovo je mojih top 5 do sad,ako osvoji ROnaldo ja bih ga stavio na 3 mjesto

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 08 jul 2016, 00:06

Rajaz je napisao/la:
PoetryinMotion je napisao/la:Ronaldo ako osvoji euro postaje najbolji igrac svih vremena?
Ni u top5
Od Leofila me ne bi iznenadilo da si stavio ni u top15. Naravno da je vec sad u top5. Ovakav nivo dominacije i konstatnost evo vec 10 godina nije vidjena, osim kod Messija naravno. Strasno kako to malo ljudi cijeni a izdrkava se na Zidanea koji citavu sezonu odigra za qrac i zabije volej u finalu pa ljudi 10 godina poslije prepricavaju bajke o mitskoj sezoni.

http://messivsronaldo.net/records/

Za top 5, dosta :tokralju:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 jul 2016, 00:07

Ja mislim da bi makaš služio umjesto Mesija da ovaj mora odležati onih 21 mjesec
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 08 jul 2016, 00:07

leorey je napisao/la:
Jeftha je napisao/la:
leorey je napisao/la:[

Ronaldo je igracina, ja to uvijek priznam, sigurno jedan od najboljih golgetera u historiji, ali necemo pretjerivat. To nije isti igrac kao prije 2-3 sezone. Sto je i razumljivo.

Pogledaj njegovo finale protiv Atletica, evo :

https://twitter.com/MagicOfBarca/status ... 2255767552

Ovo se zove nesto najgore nekog igraca u finalu. NULA.
Zato ne masi penale ko neki. :tralala:
Naravno, logika navijaca Real Madrida :lol: Ovaj drugi bio najbolji citav turnir, skoro najvise golova i asistencija, bio sigurno najbolji i u finalu i promasio penal i sad najgori. A Ronaldo se nije vidio svu tekmu, bio uvjerljivo najgori igrac , ali je dao zadnji penal i skinuo dres i bio najbolji igrac u finalu :lol: :lol:
Hajde ba, dje sam ja rekao da je Messi najgori bio.
Messi je najbolji igrac kojeg sam ja gledao.Da nije bilo njega, pola Barcinih trofeja u zadnjih 10 godina ne bi bilo u vitrinama.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jul 2016, 00:08

muamerc je napisao/la:Moze li se negdje napraviti tema Messi vs Ronaldo vs ____ i tamo da se presele sve rasprave na ovu temu jer nema teme a da nije zagadjena ovim?
:thumbup: fakat ovi Ronaldovi fanboysi kad se napale nemaju mjere, svaku temu bi razyebali.

Neka neko na pdf-u "Međunardoni fudbal" otvori temu Ballon d'Or 2016, da imaju gdje izdrkavati o svom idolu. Ovdje nema smisla.

jbm ti zlatnu loptu i onoga ko je izmisli :puke:

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 08 jul 2016, 00:08

Messi, najbolji zatvorenik svih vremena :)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 jul 2016, 00:10

Kajzer10 je napisao/la:
exorciiist je napisao/la:Kada se desilo da neki igrac u istoj sezoni osvoji i EP/SP, i pored toga Ligu Prvaka?
Vidim, Pepe i Rona imaju sanse
Kroos 2014-te, Mata 2012-te. Vjerujem da ima puno igraca
Kuman, Kift, Vanenburg sa psv i holandijom 88
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 jul 2016, 00:11

Kajzer10 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Ni u top5
Od Leofila me ne bi iznenadilo da si stavio ni u top15. Naravno da je vec sad u top5. Ovakav nivo dominacije i konstatnost evo vec 10 godina nije vidjena, osim kod Messija naravno. Strasno kako to malo ljudi cijeni a izdrkava se na Zidanea koji citavu sezonu odigra za qrac i zabije volej u finalu pa ljudi 10 godina poslije prepricavaju bajke o mitskoj sezoni.

E vidis meni je definitivno Ronaldo u top 5 ikada, sigurno ispred Zidanea , Ronaldinha i Ronalda debelog , ne samo zbog rekorda i golova, vec zbog konstantnosti. Ali koliko je ispred njih, toliko je ispod Messija. Jer zaboravimo sve golove i asistenicije i pogledajmo igru jednog i drugog i vidjet cete kako Messi sam kreira, utice na igru 10 puta vise od Ronalda , koji zadnje 2 sezone je cisti golgeter ( najbolji definitivno) ali igrac je manje ako ga neko ne posluzi loptama. Dok s druge strane Messi posluzuje loptama, dribla, asistira, zabija.

Primjer u bezbroj utakmica. Messi krene s centra, prodje 2, pukne dijagonalu 50 metara na krilo, pogodi Albu u trepavicu, trci od centra do 16 i ovaj mu je vrati i covjek zabije. To je jednostavno vizija, kakvu niko nikad nije imao. On s centra stvori priliku za 3 sekunde. To ne moze niko. Nikada nije ni mogao. Ni Cryuff u najboljim danima, ni Maradona.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 08 jul 2016, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 08 jul 2016, 00:12

cuj ako osvoji ep on je najbolji igrac svih vremena... kakve gluposti ljude pisu :facepalm:
fudbal je timska a ne individualna igra.
ako cemo gledati po tome ko je sta osvojio, onda je najbolji igrac svih vremena iniesta ili xavi ?

ne moze se odrediti nikad ko je najbolji igrac svih vremena, jednostavno nemoguce...
npr. maradona nema osvojenu lp, ni copu...
pele jos gori, bjezo od evrope ko od djavola..
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 jul 2016, 00:12

Epidaurus je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
exorciiist je napisao/la:Mislim da je ovo zadnja godina u kojoj ce CR/Messi dobiti Zlatnu loptu..vrijeme je da dodju novi :D
Pa budući da se još nije pojavio neki novi koji je Messiju do koljena NE, definitivno nije zadnja. Cristiano će tu uvijek biti zbog statistike i PR-a, kao i prošle sezone.

U svakom slučaju, pogrešno misliš.
Daj majke ti prestani idiotariju za idiotarijom pisat, nisam u životu vidio da je neko opterećen Cristianom ko ti. Dan te j.e.b.o čovjek dadne 60 golova i ima 15 asistencija il kolko već u sezoni i ušo u izbor zbog PRa. Za šta je Lionel dobio zlatnu loptu 2010. il 2012. nego za bolesnu sezonu statistički ? Prosto ne mogu da vjerujem kakve debilnosti pišeš, iskreno sam zabrinut za tvoje zdravlje ako CR osvoji Euro u nedjelju.
Da, Cristiano se prošle sezone u izboru našao isključivo na ime i PR. Da stvar bude gore, završio je drugi, i to ubjedljivo ispred Neymara.

Jesil ozbiljan kad pitaš zašto je Messi dobio 2010. i 2012. ? slika

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 08 jul 2016, 00:12

Ronaldo ima bolji odraz.

Pogba
Kontakt:

Vels-Portugal / Njemačka-Francuska (polufinalne utakmice)

Post Postao/la Pogba » 08 jul 2016, 00:14

U eri Lea Messia, po mnogima najboljeg igraca ikada i vlasnika koliko, 5 zlatnih baluna, jedan CR osvoji 4 (jer sigurno uzima) i neko ga stavlja van 5 najvecih ikada. Interesting.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 jul 2016, 00:15

Sa kojim od njih bi radije djelili celiju, CR7 ili LM10?

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 08 jul 2016, 00:15

al' fakat trujemo teme, yebote ronaldo i messi.
Don't hate what you don't understand.

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 08 jul 2016, 00:15

Evo ja kazem da je Messi najbolji igrac svih vremena, a Ronaldo 2. najbolji igrac ikada. I kazem da im Pele,Maradona i Zidane nisu ni blizu..imam i argumente :)

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 jul 2016, 00:16

Kajzer10 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Ni u top5

Ko je spomenuo Zidanea padobranac ? :mrgreen:

PoetryinMotion
Kontakt:

Post Postao/la PoetryinMotion » 08 jul 2016, 00:16

exorciiist je napisao/la:Evo ja kazem da je Messi najbolji igrac svih vremena, a Ronaldo 2. najbolji igrac ikada. I kazem da im Pele,Maradona i Zidane nisu ni blizu..imam i argumente :)
Mozes li objasniti zanima me

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 jul 2016, 00:16

Rajaz je napisao/la:
Da, Cristiano se prošle sezone u izboru našao isključivo na ime i PR. Da stvar bude gore, završio je drugi, i to ubjedljivo ispred Neymara.

Jesil ozbiljan kad pitaš zašto je Messi dobio 2010. i 2012. ? slika
Oj dan te j.e.b.o kakve sve debilnosti čovjek od tebe pročitat može :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Osvojio 2010. i 2012. balone za iste one stvari za koje je CR 2015. bio drugi. Statističku dominaciju i nabijanje broja golova na slabijim ekipama. U ključnim utakmicama 2012. (Calma El Classico i polufinale protiv Chelsea) nevidljiv bio. Ustvari nije bio nevidljiv, promašio penal :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.