1/4 finale-sve tekme

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

RZ88Adnan
Kontakt:

Re: 1/4 finale-sve tekme

Post Postao/la RZ88Adnan » 02 jul 2016, 02:10

Volio bi da Italija prođe večeras ali teško,očekujem lagano Francuzi da dobiju ali ko zna,Portugal nije zaslužio ni osminu finala ali eto prolaze nekako,iako bi volio da Italija osvoji a Portugal izgubi od Velsa vjerovatno finale Portugal-Njemačka
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2016, 02:13

Dobri su Velsani, borbeni ali svakako nisam ocekivao da ce dohvatiti polufinale, sto je za mene definitivno vanserijska senzacija.
Belgija je izuzetno potentna repka, puna, prepuna mladih i kvalitetnih igraca ali sa limitiranim selektorom te sam misljenja da je vrijeme za promjenu na tom polju.
Ovaj silni kvalitet bi neko morao odvesti do jedne medalje na narednim turnirima.

Veceras poslastica, bice svega i na koncu cemo jos jednom potvrditi Linekerove rijeci. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

iNFY
Kontakt:

Post Postao/la iNFY » 02 jul 2016, 02:33

leorey je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Neka ljudi, neka nam se odmore nasi mezimci..."gujica" utrnula od klupe..

Jednog dana kada shvatimo da je lopta OKRUGLA... i da svako svakoga moze pobijediti... uz OBAVEZNU disciplinu, puno trcanja, zalaganja, markiranja,..jednog dana kada shvatimo da TIM pobjedjuje..tada cemo i biti na prvenstvu, pa cak i napraviti rezultat..
Do tada mahanje od Welsana, Islandjana i ostalih...

Kakvu generaciju imamo, zalosno je sto su nam igraci na "odmoru"...puuuuu
To je to. Upravo tako. I kakvu generaciju ? Jest sigurno nasa najbolja generacija do sada, ali stvar je u tome sto smo mi svi umislili da su to sve klase jer kao igraju u Europskim klubovima. Ma od tih svih igraca (gdje smo jos s klupom najtanji) jedino vrhunski igraci su Dzeko, Pjanic i Besic. I to i oni kad su u formi. Kad nisu i kad ne igraju u klubovima , to su igraci manje na terenu.

Kad smo izvukli Irsku svi smo mislili rutinski prolazimo , kao imamo bolje igrace. Jasta, imamo. Sto ne prodjosmo onda kad imamo. Mi smo realno rang jedne Austrije i Svicarske po igracima, mozda i losiji jer oni redovno igraju na velikim takmicenjima. Nista vise, nista manje.

Nista ne znaci sto je 1/4 finalu bio par iz nase kvalifikacione grupe. Jer mi se nismo imali snage ni plasirat. I nemojte mi Susica spominjati. Jeste krampa, ali kad smo trebali povuci u barazu gdje nista veze sa Sajom nije bilo, mi smo flopirali. Razlog su naravno samo igraci koji su prehodali obe tekme baraza.

I da smo otisli na prvenstvo, uvjeren sam da bi mi flopirali kad je najpotrebnije i da ne bi ni grupe prosli iako je bilo teze ispast nego proc. Jednostavno takav nam je mentalitet.
Kako Besica uporedi sa Dzekom i Pjanicem :rol: mesar

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 jul 2016, 02:44

iNFY je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Neka ljudi, neka nam se odmore nasi mezimci..."gujica" utrnula od klupe..

Jednog dana kada shvatimo da je lopta OKRUGLA... i da svako svakoga moze pobijediti... uz OBAVEZNU disciplinu, puno trcanja, zalaganja, markiranja,..jednog dana kada shvatimo da TIM pobjedjuje..tada cemo i biti na prvenstvu, pa cak i napraviti rezultat..
Do tada mahanje od Welsana, Islandjana i ostalih...

Kakvu generaciju imamo, zalosno je sto su nam igraci na "odmoru"...puuuuu
To je to. Upravo tako. I kakvu generaciju ? Jest sigurno nasa najbolja generacija do sada, ali stvar je u tome sto smo mi svi umislili da su to sve klase jer kao igraju u Europskim klubovima. Ma od tih svih igraca (gdje smo jos s klupom najtanji) jedino vrhunski igraci su Dzeko, Pjanic i Besic. I to i oni kad su u formi. Kad nisu i kad ne igraju u klubovima , to su igraci manje na terenu.

Kad smo izvukli Irsku svi smo mislili rutinski prolazimo , kao imamo bolje igrace. Jasta, imamo. Sto ne prodjosmo onda kad imamo. Mi smo realno rang jedne Austrije i Svicarske po igracima, mozda i losiji jer oni redovno igraju na velikim takmicenjima. Nista vise, nista manje.

Nista ne znaci sto je 1/4 finalu bio par iz nase kvalifikacione grupe. Jer mi se nismo imali snage ni plasirat. I nemojte mi Susica spominjati. Jeste krampa, ali kad smo trebali povuci u barazu gdje nista veze sa Sajom nije bilo, mi smo flopirali. Razlog su naravno samo igraci koji su prehodali obe tekme baraza.

I da smo otisli na prvenstvo, uvjeren sam da bi mi flopirali kad je najpotrebnije i da ne bi ni grupe prosli iako je bilo teze ispast nego proc. Jednostavno takav nam je mentalitet.
Kako Besica uporedi sa Dzekom i Pjanicem :rol: mesar
Besic kad je u formi, u repki je vrhunski igrac i najveci trkac u nasoj ekipi. Da ih imamo dvojicu gdje bi nam kraj bio. Trka , trka i samo trka. On je vrlo malo tekmi flopirao kad je igrao za repku , svaku skoro tekmu bude najbolji na terenu kod nas. Dok je npr nas Spaha usro svaku koju je mogao a da je bila vazna utakmica. Ali za tebe ne valja Besic jer vjerovatno ne igra za Real Madrid.
27.10.2020

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 jul 2016, 02:50

Sad citam na indexu da je Ramsey najbolji igrac Walesa na prvenstvu,pa se pitam ima li jos neko takvo misljenje? :hmmmmm:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 02 jul 2016, 03:01

SlevinKelevra je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Primjetio sam da se ovdje puno o nekakvoj borbenosti prica "e kad bi se nasi tako borili" i sl. kao da je samo to dovoljno za ovakav rezultat,a ne da moras imati i pristojnog trenera koji zna poslozit ekipu kak se spada.Opcenito se uloga trenera podcjenjuje u nogometu.Al dobro,nije to samo od strane simpatizera nego i od vlasnika klubova sto je puno gore.
Ma, u nas je postala tradicija optuzivati nase reprezentativce da se ne bore, da im nije stalo i slicno, kad treba, a i kad ne treba. Jednostavno, ljudi hladno zanemare sve ostale elemente fudbalske tekme, pa i one puno vaznije od borbenosti kao sto su kvalitet, strucnjak itd.
Ide se dotle, da neki cak tvrde da su se namjerno sabotirali protiv Irske kako bi imali duzi odmor... :rol: Ljudska glupost je neprevazidjena. :tokralju: Kao, da su samo htjeli, pregazili bi Irce. :mrgreen:
Nema tu elemenata fudbalske igre, dzaba ti najbolji trener i sve kad nemas mentalitet i karakter. To su 2 kljucne rijeci. Radi toga toliko chokamo svi na balkanu. A veci smo talenti u mnogim sportovima od svih repki u 1/4 finalu, osim Belgije i Portugala, ali dzaba ti burazeru kad smo neradnici, necemo da radimo na timskom duhu, necemo da radimo na taktici, kontamo sve ce nam se pokloniti, znaci mentalitet i pogani karakter.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 02 jul 2016, 03:02

Wales :tokralju: :tokralju:

Večeras Talijani uzimaju Elf, neće se oni proslaviti u Francuskoj.
Inače, portugal osvaja. :kafa:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 jul 2016, 03:07

L-Train je napisao/la:Sad citam na indexu da je Ramsey najbolji igrac Walesa na prvenstvu,pa se pitam ima li jos neko takvo misljenje? :hmmmmm:
Ne.

To je klempo definitivno koji igra veoma dobar turnir generalno.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 02 jul 2016, 03:15

L-Train je napisao/la:Sad citam na indexu da je Ramsey najbolji igrac Walesa na prvenstvu,pa se pitam ima li jos neko takvo misljenje? :hmmmmm:
Nije uopšte pogrešno takvo mišljenje. Postigao je jedan gol, ima četiri asistencije. Po utakmici stvori 3 šanse, koje su znali iskoristiti saigrači. Odličan je dosad bio. Zbog gluposti neće igrati u polufinalu. Baš me zanima kakva će biti igra Walesa u polufinalu.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 jul 2016, 03:28

Rajaz je napisao/la:
Ne.

To je klempo definitivno koji igra veoma dobar turnir generalno.
Klempo je igrač prvenstva za sada. Griezmann, Chiellini i Kroos jaka konkurencija.

Vels do kraja svakako. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 jul 2016, 10:51

Jedan od..., ali nikako najbolji. O ostalim igracima bi se moglo diskutovati i porediti, ali sa Baleom nikako. Kad ne znaju sta ce samo njemu daju loptu i nesto ce se dobro izroditi 100%. Fenomen je covjek. Meni je u ovom trenutku bolji od Ronalda dva puta, i kad bi mogao birati izabarap bi njega da mi pojaca ekipu. Mozda se u Realu toliko i ne istice radi fenomenalnih suigraca, ali ovdje, u malo 'skromnijem' okruzenju se tek vidi o kakvoj se sili radi... Igracina! :tokralju:

edit:

http://www.--- SPAM ---/tema/euro-2016/neka ... ura-903652

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 jul 2016, 11:22

SlevinKelevra je napisao/la:Jedan penal nas je dijelio od Poljska- Wales u polufinalu Eura... pa, zasto Kubaaa?! :plac:
kuba? bolje reći fabijanski. ni protiv švajcarske ni protiv portugala dečko nije pogodio stranu kamoli šta drugo. kanta neviđena.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 jul 2016, 11:27

Je li Ramiz najbolji asistent eura ? 4 asistencija ako sam dobro izbrojao :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jul 2016, 11:38

Italijanima odmah dodijeliti trofej ako s današnjim sastavom izbace Elf. :mrgreen:

Nekako sve ukazuje na laganu pobjedu Njemačke, koja bez sumnje raspolaže kvalitetnijim igračima od ranjene Italije. Tradicija je na strani Azzurra, svi smo vrlo dobro svjesni ko je izlazio kao pobjednik onda kada je to bilo bitno, ali sve to večeras ne mora ništa da znači. Nijemci igraju vrlo učinkovit i okomit fudbal, ekipa je već dugo vremena zajedno, aktuelni su ovajači SP-a i definitivno veliki favorit u ovom susretu.

Imam osjećaj da će ga Muller zabiti. :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jul 2016, 11:39

Italija rutinski prolazi.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 jul 2016, 11:46

Ibogami veceras uz Nijemce, sto znaci da Italija ima odlicne sanse da prodje dalje. :tralala:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Molders
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: 1/4 finale-sve tekme

Post Postao/la Molders » 02 jul 2016, 11:47

Jedan od..., ali nikako najbolji. O ostalim igracima bi se moglo diskutovati i porediti, ali sa Baleom nikako. Kad ne znaju sta ce samo njemu daju loptu i nesto ce se dobro izroditi 100%. Fenomen je covjek. Meni je u ovom trenutku bolji od Ronalda dva puta, i kad bi mogao birati izabarap bi njega da mi pojaca ekipu. Mozda se u Realu toliko i ne istice radi fenomenalnih suigraca, ali ovdje, u malo 'skromnijem' okruzenju se tek vidi o kakvoj se sili radi... Igracina! :tokralju:

edit:

[url]http://www.---%20SPAM%20---/tema/euro-2016/nekada-vre%C4%87a-za-napucavanje-balkanskih-mom%C4%8Dadi-a-danas-polufinalist-eura-903652[/url]
Bale je igrač koji uvijek povuče ekipu i kada ne ide, to je radio i u Realu kada Ronaldo (i Benzema) nisu bili tu. Radije biram njega nego recimo Neymara, njega sam spomenuo jer se često porede. Npr. za Neymara ne bi mogao reći da se ističe kao onaj koji će povući ekipu ka pobjedi kada Messi ili Suarez ili oba nisu tu. Naravno, svaki ima svoje prednosti.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 jul 2016, 11:48

DANTES je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Jedan penal nas je dijelio od Poljska- Wales u polufinalu Eura... pa, zasto Kubaaa?! :plac:
kuba? bolje reći fabijanski. ni protiv švajcarske ni protiv portugala dečko nije pogodio stranu kamoli šta drugo. kanta neviđena.
Pa, brate, gdje cu kriviti golmana za neodbranjen penal? :think: Mislim, nije ni Kuba 'kriv', ali yebiga, bas jedini da promasi... :plac:
Donnie Darko je napisao/la:Italija rutinski prolazi.
slika

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: 1/4 finale-sve tekme

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jul 2016, 11:50

Molders je napisao/la:

edit:

[url]http://www.---%20SPAM%20---/tema/euro-2016/nekada-vre%C4%87a-za-napucavanje-balkanskih-mom%C4%8Dadi-a-danas-polufinalist-eura-903652[/url]
Bale je igrač koji uvijek povuče ekipu i kada ne ide, to je radio i u Realu kada Ronaldo (i Benzema) nisu bili tu. Radije biram njega nego recimo Neymara, njega sam spomenuo jer se često porede. Npr. za Neymara ne bi mogao reći da se ističe kao onaj koji će povući ekipu ka pobjedi kada Messi ili Suarez ili oba nisu tu. Naravno, svaki ima svoje prednosti.
Neko je vidim propustio dobar dio prosle sezone kada je Messi bio vani.

Molders
Kontakt:

Re: Odg: 1/4 finale-sve tekme

Post Postao/la Molders » 02 jul 2016, 12:00

@Donnie Darko
Ma moguće da i ja griješim, doduše i nisam puno gledao Barcelonu u ligi, samo sjećam se da je Neymar podbacio u nekim utakmicama, mislim tamo pred kraj sezone kada se o tome i pisalo, a i ostatak ekipe je bio u krizi. Sa druge strane je ovaj davao važne golove i imao je dosta asistencija kada je bilo gusto.

Hoću reć da bi prije birao Balea što svakako ne umanjuje kvalitet Neymara, nema priče, a znalo se pisat svakakvih gluposti o obojici.

Odgovori

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.