Prozivanje i slicno.
Nista drugo i ne umijete.
(4 + 7 + 10) / 3 = 7, odnosno (5 + 8 + 10) / 3 = 7,67Ajzea je napisao/la:Slazem se sa tvojom konstatacijom da imate najskuplje karte, ipak je 21 (4+7+10) > 23 (5+8+10)
Uostalom, najskuplju ulaznicu koja iznosi 15KM nisam ni računao..
Evolution87 je napisao/la:Drzi se ti Krleza proze i poezije, nije za tebe matematika i logika
Agamemnon je napisao/la:Ma ja ba uredu je momci.
Po vasoj logici hrana u bih je jeftinija nego u EU.
Iako analize kazu da je skuplja.
Jeftinija u novcu jeste Ali kada uporedis standard gradjana duplo je skuplja.
I to pokusavam da objasnim ali nema veze.
Samo vi po svom
Agamemnon je napisao/la:Stim da si preskocio da je prosjecna plata u Sarajevu skoro duplo veca nego u Tuzli.
Realno od tebe,nema sta.
Znaci bosanac,navodim primjer moze sa bosanskim minimalcem koji ne prelazi 200eura
Da priusti sebi isto sto i svabo sa minimalcem od 1200 eura.
Bravo majstore.
Najiskrenije ti se izvinjavam Krleza, međutim, ne smijem dopustiti ovim, milionima vrijednim zaključcima, da se negdje zagube. Pospremit ću ovo u svoju riznicu, i bez obzira što ovi radovi u sebi nose enormno bogatstvo, za mene ovo ipak ima tu neku sentimentalnu vrijednost te bi iskoristio priliku da ti dam do znanja, da ovo van moje kuće neće.. Odo ja svojim poslom..Agamemnon je napisao/la:Pa ne gleda se cijena samo koliko para kosta.kako u sportu tako i zivotu.
Nego koliki je standard kupovna moc,minimalno primanje i td.
Sarajevo ima dupli standard covjece nemogu ja u Tuzli priustiti sa 400 (koliko ide po glavi stanovnika)sto u Sarajevu mozes sa 800 km po glavi stanovnika jbt.
I kada uzmes u obzir kupovnu moc i uporedis cijene procentualno je skuplje.
Dobro.Ajzea je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Ma ja ba uredu je momci.
Po vasoj logici hrana u bih je jeftinija nego u EU.
Iako analize kazu da je skuplja.
Jeftinija u novcu jeste Ali kada uporedis standard gradjana duplo je skuplja.
I to pokusavam da objasnim ali nema veze.
Samo vi po svomAgamemnon je napisao/la:Stim da si preskocio da je prosjecna plata u Sarajevu skoro duplo veca nego u Tuzli.
Realno od tebe,nema sta.
Znaci bosanac,navodim primjer moze sa bosanskim minimalcem koji ne prelazi 200eura
Da priusti sebi isto sto i svabo sa minimalcem od 1200 eura.
Bravo majstore.Najiskrenije ti se izvinjavam Krleza, međutim, ne smijem dopustiti ovim, milionima vrijednim zaključcima, da se negdje zagube. Pospremit ću ovo u svoju riznicu, i bez obzira što ovi radovi u sebi nose enormno bogatstvo, za mene ovo ipak ima tu neku sentimentalnu vrijednost te bi iskoristio priliku da ti dam do znanja, da ovo van moje kuće neće.. Odo ja svojim poslom..Agamemnon je napisao/la:Pa ne gleda se cijena samo koliko para kosta.kako u sportu tako i zivotu.
Nego koliki je standard kupovna moc,minimalno primanje i td.
Sarajevo ima dupli standard covjece nemogu ja u Tuzli priustiti sa 400 (koliko ide po glavi stanovnika)sto u Sarajevu mozes sa 800 km po glavi stanovnika jbt.
I kada uzmes u obzir kupovnu moc i uporedis cijene procentualno je skuplje.
Ja mislim za navijacku skupinu jer svi kod nas placaju 4km svaku utakmicu..jos ce sad se uvesti i mjesecna clanarina i da dodje na tribinu ko hoce da prodje sa samo 4km a ne da ustedi 7km ili 3 ..a uz to i samim tim ce i Fukare imati neku zaradu za sebeAjzea je napisao/la:Nemaju..
Prijatelju, svaki član navijačke skupine pa i one prve, udarne grupe treba kupiti i kupuje kartu i ona iznosi 5KM, izuzev ukoliko istu kupuje preko članske karte kada cijena iste iznosi 3KM. Također, zelim da napomenem da velika većina ljudi koju poznajem, posjeduje člansku kartu i ne kupuje ulaznice preko nje već po normalnim cijenama, voli raja Zelju i svjesni su da svaka marka klubu dobro dođe, ako ništa za voduSaltCityAttack je napisao/la:Ja mislim za navijacku skupinu jer svi kod nas placaju 4km svaku utakmicu..jos ce sad se uvesti i mjesecna clanarina i da dodje na tribinu ko hoce da prodje sa samo 4km a ne da ustedi 7km ili 3 ..a uz to i samim tim ce i Fukare imati neku zaradu za sebeAjzea je napisao/la:Nemaju..
Ma malo je kome zao dati te pare , ali ima ljudi koji nemaju ebiga..meni nine ja sam znao od kne ratne lige pa na ovamo mnogo stvari prpdat da imam za gostovanje ..pa sta sam cvika prodo koje sam dobijao iz USA tad armani nesto tam vam ..pa idemo u Kakanj protiv Rudara ja imam samo da platim bus do Zenice i iz Zenice do kaknja stopiraj i td ...imas i pravo **** navinace kome je zao i kome je sta drugo prece od toga osim da nema porodicu pa nema novcaCocaine je napisao/la:Ponjake se ja usta svakome kome je zao dat i cvaju za kartu svom klubu
Priznaj da si mene provocirao brato, samo sam ti još ja ostao..Cocaine je napisao/la:Ma ja sam stopirao do Niša da bi me vratili sa kapije Čaira zato sam ono i napisao i normala je onaj ko nema ali onaj ko ima a gleda jeli 3 5 ili 10 na te sam mislio
Jbg moramo gledati i na one koji nemaju 10 ili 5 km,a nazalost u nasoj drzavi takvih je sve vise.Cocaine je napisao/la:Ma ja sam stopirao do Niša da bi me vratili sa kapije Čaira zato sam ono i napisao i normala je onaj ko nema ali onaj ko ima a gleda jeli 3 5 ili 10 na te sam mislio
Trenutno korisnika/ca: Amco46, avalPacidoroP, Beli98, broj6, edinedin, ELDIABLO20, goGlobal, invincible1921, Kaunas, leo1946, Pantelija, rishovski, Tuce11 i 75 gostiju.