FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2008, 22:57

dr.adnan je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Gratuliren :lol: :roll: :lol: Ma pobijedice garant,cim se Uli javio :!: :D Druge ekipa :?: ...Zar nije "samo" Bayern :o :(
Najbolji poklon za rođendan! Veselje potpuno. Da je prečka i stotiva 2 cm više i 3 ulijevo, bio bi drugi rezultat :D Sinoć KK Bosna pobijedila, Boston Celticsi i večeras rukometna repka pobijedila (to su moje ekipe). A samo je jedan Bayern! Hoffenheim pada u petak!!!
Pada,nego sta :!: :) Da hoce biti 4-3 za "nas" uz hettrik Ibisevica bilo bi idealno :) :D pa da ga Uli odmah kaparise ;)
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 nov 2008, 23:26

Ibisevic je Ibisevic, al Bayern je Bayern :lol: 8-)
3:1 za nas! (ovaj jedan racunam da ce Vedad uvalit)

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 29 nov 2008, 23:40

skoliko golova baya mora pobijediti hoff da bih bili prvi? :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 nov 2008, 23:45

Neam pojma, al' ima jos jedno kolo poslije, tako da mozda nece odlucivati gol-razlika.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 29 nov 2008, 23:48

Isto kao kad smo igrali protiv Wolfsburga, navijao sam da neko od naših igrača go postigne (Džeko), ali pobijeda da bude na našoj strani. Sviđa mi se scenario 4:3, ali onda bi opet pruće i kamenje po Rensingu opleli...
Bayern ima lošu gol razliku, da će vjerovatno zadnje kolo protiv Štutgarta biti odlučujuće :lol:
Sent from my Philips Smart TV.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 nov 2008, 23:49

dr.adnan je napisao/la:Isto kao kad smo igrali protiv Wolfsburga, navijao sam da neko od naših igrača go postigne (Džeko), ali pobijeda da bude na našoj strani. Sviđa mi se scenario 4:3, ali onda bi opet pruće i kamenje po Rensingu opleli...
Bayern ima lošu gol razliku, da će vjerovatno zadnje kolo protiv Štutgarta biti odlučujuće :lol:
A daj Boze da u Stuttgartu bude x. Mrzim kad tamo igramo, imam nekakav ruzan feeling :mrgreen:

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 29 nov 2008, 23:50

Momci zakaj se zestite bum to Salihovic sve sredil naravno uz saradnju sa prirodo....ovaj Ibisevicem.
Bajern ce ih podcijeniti,mislit ce mali se ,,seljacici,,prepali a ono Seljacina ,,zacera,, :lol: dva gola i cao dzaci.
Dok budu i progledali ono se vec mogu igrati rasipa ha ja
Rubery ce biti kaharan mora u petak igrati ;)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 nov 2008, 23:53

sukisp, da nisi pretjerao sa pivama? :mrgreen:
Hoffenheim moze biti presretan sa 3 boda iz slijedece 2 utakmice, a i bod im ne bi bio los, buduci da gostuju Bayernu i docekuju Schalkea.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 30 nov 2008, 01:05

ribery je napisao/la:sukisp, da nisi pretjerao sa pivama? :mrgreen:
Hoffenheim moze biti presretan sa 3 boda iz slijedece 2 utakmice, a i bod im ne bi bio los, buduci da gostuju Bayernu i docekuju Schalkea.
Ko se zadnji smije...............ne cini proljece :mrgreen:
Po tvom ispade da su Hoffenhaim nosile vile i imali puno,puno srece.
11 pobijeda i gol razlika +20 :roll: u 15 kola uopste ne govori tako.
Bajern nije mogao sastaviti kraj sa krajem kad im je bilo par igraca povrijedzenih :roll:
A ovi gaze li,gaze i sa Salihovicem i bez njega,sa Obasijem i isto tako bez njega.
Bajern sam onako gotivio zbog Brace a sad zbog Riberya ali........
P.S po pivi cemo udariti obadvojica da proslavimo jesenju titulu naseg bosnaheima slijedece hefte jel tako @Ribery kuco stara ;) :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 nov 2008, 11:34

sukisp je napisao/la:
Bajern nije mogao sastaviti kraj sa krajem kad im je bilo par igraca povrijedzenih :roll:
A ovi gaze li,gaze i sa Salihovicem i bez njega,sa Obasijem i isto tako bez njega.
P.S po pivi cemo udariti obadvojica da proslavimo jesenju titulu naseg bosnaheima slijedece hefte jel tako @Ribery kuco stara ;) :mrgreen:
nisi ti bas skontao riberya najbolje al et 8-)

tymo najvjerovatnije potpisao za bayern jucer obavio ljekarski 15 mil.eura,potpisao trogodisnji ugovor 8-)
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... richt.html
http://www.goal.com/de/news/827/bundesl ... m-anmarsch
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 30 nov 2008, 11:47

sukisp je napisao/la:
Moze, ja slavim il hoffenheim, il bayern bio jesenji prvak 8-)

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 30 nov 2008, 14:00

Pa valjda je realno da i ovaj hofenhajm negdje kiksa, a ipak bayern je bayern, ja mislim da ce bavarci ovo dobit..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 dec 2008, 22:49

Uoči velikog derbija 16. kola Bundeslige između vodećeg Hohhenheima i prvog pratitelja i aktualnog prvaka Bayerna, bundesligaški analitičari bave se najavom tog obračuna na Allianz Areni...

Debitant u ligi Hoffenheim ima tri boda više od Bayerna na vrhu ljestvice. Obje momčadi igraju u velikoj formi i postižu sjajne rezultate. No, dok se to od Bayerna i očekivalo, Hoffenheim je definitivno trenutno najugodnije iznenađenje an europskoj nogometnoj karti.

Bayern je u prošlom kolu bio uspješan u još jednom derbiju. S 2-0 je u Leverkusenu pobijedio Bayer...

- Sada želimo tri boda i protiv Hoffenheima. Konačno ćemo saznati koja je momčad trenutno bolja, mi ili Hoffenheim – kaže Bayernov njemački reprezentativac, vezni igrač Bastian Schweinsteiger.

Evo i nekih statističkih zanimljivosti uoči tog dvoboja, koje nudi službena stranica Bundeslige:

Prednosti Bayerna:

- branitelj naslova nije izgubio već devet utakmica, duže od bilo kojeg drugog sastava u Bundesligi. U zadnjih 8 utakimica ubilježili su sedam pobjeda

- Bayern ove sezone ima čak 11 različitih strijelaca, više nego bilo koji drugi klub

- Klinsmannova momčad dobila je 55% duela, najviše u Bundesligi

- Bayern ima više dodavanja (467 po utakmici) i dodira s loptom (718 po utakmici) od svih ostalih klubova u njemačkom prvenstvu

- Bayernovi su napadači u odličnoj formi: Luca Toni je zabio u svakoj od zadnje četiri utakmice, dok je Miroslav Klose bio strijelac u četiri od zadnjih šest susreta

Prednosti Hoffenheima:

- Vedad Ibišević je prvi topnik Bundeslige. Dosad je zabio više golova (17) od svih Bayernovih napadača zajedno (16)

- Hoffenheimov trener Ralf Rangnick zna kako pobijediti Bayern. Dosad je u 12 utakmica koje je vodio protiv Bavaraca ubilježio pet pobjeda i samo tri poraza

- Hoffenheim je dosad zabio 40 golova, najviše u Bundesligi. Uputili su i najviše udaraca prema golu (278)

- Hoffenheim je 20% udaraca (ne računajući blokirane udarce) pretvorio u pogodak, što je najbolji postotak u Bundesligi

- Hoffenheim je pobijedio u svim utakmicama (10 puta) u kojima su zabili prvi gol na utakmici. Niti jednoj drugoj momčadi u njemčakom prvenstvu to nije pošlo za rukom

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 01 dec 2008, 23:02

Ja ocekujem nerijeseno u ovom duelu,a moguci rezultat je 2:2. Iako nevolim Bayern,njima dajem prednost u ovom duelu. Iskustvo,alianz arena... Ali u Njemackoj ligi samo jedan tim igra kao Hoffenheim ,a to je werder,a svi znamo kako su bavarci prosli protiv njih.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 dec 2008, 23:30

majestic je napisao/la:Ja ocekujem nerijeseno u ovom duelu,a moguci rezultat je 2:2. Iako nevolim Bayern,njima dajem prednost u ovom duelu. Iskustvo,alianz arena... Ali u Njemackoj ligi samo jedan tim igra kao Hoffenheim ,a to je werder,a svi znamo kako su bavarci prosli protiv njih.
Werder i Hoffenheim igraju isto? :roll:
Mozda proslgodisnji Werder, ali ovaj sada... Truba.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 dec 2008, 23:45

Hoffenheim je zaslužio da bude jesenji prvak, najbolji su bili do sada, mislim da bi i bod bio veliki uspjeh za Hoffenheim, volio bih da pobijedi trenutno klub koji ima najviše navijača u bosni, a da vedo nastavi svoj niz
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 01 dec 2008, 23:58

Šta se ovo odužilo sa Tymoschukom... hoćel preći il neće... stvar nije završena sve dok se ne objavi na Bayernovoj stranici... tek tada ja mogu reći da prelazi...

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 02 dec 2008, 00:09

davud87 je napisao/la:Šta se ovo odužilo sa Tymoschukom... hoćel preći il neće... stvar nije završena sve dok se ne objavi na Bayernovoj stranici... tek tada ja mogu reći da prelazi...
Ma nista ni od njega a ni od onog Arshavina, neki je dan Arshavin rekao da ostaje u Zenitu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 dec 2008, 00:21

Ma Arshavin se skroz izgubio.Ne zna čovjek bili piškio ili kakio.A i ne vjerujem da bi on bio neko veliko pojačanje za Bavarce.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 02 dec 2008, 00:59

alan_cardec je napisao/la:Ma Arshavin se skroz izgubio.Ne zna čovjek bili piškio ili kakio.A i ne vjerujem da bi on bio neko veliko pojačanje za Bavarce.
Ma dobar je buraz, pogotovo sad ako ode schweinsteiger i van bommel, a Ibisevic bi im u napadu bio pun pogodak..

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.