BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)
Od Irske napravise Brazil.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dok god je brazil a ne portugal u dure je 

Ako bude 1.85 ili 2.10 na protivnika neka se nasi igrači odmah povuku sa terenaxavi26 je napisao/la:kad pocne jeste tako, ali prije nego sto pocne najbolji pokazatelj jesu koeficijenti kladionica..ramiral je napisao/la:Sa svima se može igrati ali ostaje Damoklov mač nad glavom ovih žutaljaa što imamo, šestorica, malo li je...
I ovi što pišu o procentima nisu u pravu.
Sve je to 50-50% kad sudija da znak da ''ples'' počne.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da nisu imali sreće koliko su imali, danas uopšte ne bi ni pričali o njima, već o Škotima. 3 utakmice su spasili u sudijskoj nadoknadi, između ostalog i protiv mrtve Gruzije. Igrom slučaja pobjedili Njemačku, i od njih se automatski napravila velesila, a u realnosti su samo jedna solidna reprezentacija bez igre. Mada nismo ni mi puno bolji u ovom trenutku.
Otprilike su tu negdje sa Norvežanima, dok su Danci možda za dlaku ispred. Dance se isto precjenjuje, čisto jer je Danska i imaju dobru reputaciju. A u stvarnosti su jedna reprezentacija koja je dopustila Albaniji da se plasira direktno.
Otprilike su tu negdje sa Norvežanima, dok su Danci možda za dlaku ispred. Dance se isto precjenjuje, čisto jer je Danska i imaju dobru reputaciju. A u stvarnosti su jedna reprezentacija koja je dopustila Albaniji da se plasira direktno.
Bolji smo od svakog potencijalnog protivnika u barazu i ako mi budemo pravi, niko od njih nema sanse.Donnie Darko je napisao/la:Da nisu imali sreće koliko su imali, danas uopšte ne bi ni pričali o njima, već o Škotima. 3 utakmice su spasili u sudijskoj nadoknadi, između ostalog i protiv mrtve Gruzije. Igrom slučaja pobjedili Njemačku, i od njih se automatski napravila velesila, a u realnosti su samo jedna solidna reprezentacija bez igre. Mada nismo ni mi puno bolji u ovom trenutku.
Ne mogu nas adekvatno prostudirati, jer ove dvije utakmice nisu nikakav pokazatelj obzirom na sastav. Mesa ih je vec naucio da ne znaju sta da ocekuju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Samo ako svi dodju zdravi i sa bar 4 tekme u nogama u svojim klubovimaFliX je napisao/la:Eh onda cemo im na kraju reci: "Trazili ste, eto vam ga"JohnCleese je napisao/la:Svi prizeljkuju nas
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Centre forward
- Kontakt:
Dobro je @Donnie rek'o da se Irska debelo precjenjuje. Kad čojk čita rek'o bi da se radi o sutoku Njemačke i Španije. Najjači argument je taj "otočki fudbal"
Mene samo zanima šta napravi taj otočki fudbal i gdje ?? Da im nisu poklonili titulu prije 50 godina vitrine bi im bile čišće od Vengerovih. Al' jedna k'o nijedna.
Slovenija svakako najpoželjniji protivnik, al' čisto zbog lokacije. Msm, sve je to u par deka, ja sam recimo glas'o za Otok, da otresemo te krkane
, al' ako ne budemo na nivou i ako budemo amaterski griješili k'o protiv Kipra nećemo se dobro provest'.

Slovenija svakako najpoželjniji protivnik, al' čisto zbog lokacije. Msm, sve je to u par deka, ja sam recimo glas'o za Otok, da otresemo te krkane

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina je da smo upitnik, veliki, svim ostaim reprezentacijama. Ali me je strah da smo upitnik i sami sebi. Tako da ne znam šta da očekujem od naših, i dajem nam otprilike podjednake šanse kao i protivniku. Možda blagu prednost samo protiv Slovenaca. Mada, kad bi bili pravi sigurno da smo favoriti protiv sva 4 potencijalna protivnika.Virtu4l je napisao/la:Bolji smo od svakog potencijalnog protivnika u barazu i ako mi budemo pravi, niko od njih nema sanse.Donnie Darko je napisao/la:Da nisu imali sreće koliko su imali, danas uopšte ne bi ni pričali o njima, već o Škotima. 3 utakmice su spasili u sudijskoj nadoknadi, između ostalog i protiv mrtve Gruzije. Igrom slučaja pobjedili Njemačku, i od njih se automatski napravila velesila, a u realnosti su samo jedna solidna reprezentacija bez igre. Mada nismo ni mi puno bolji u ovom trenutku.
Ne mogu nas adekvatno prostudirati, jer ove dvije utakmice nisu nikakav pokazatelj obzirom na sastav. Mesa ih je vec naucio da ne znaju sta da ocekuju.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, dobro, nisu bas toliko losi...Virtu4l je napisao/la:Od Irske napravise Brazil.

Ma, ovo je dvomec, realno sve je moguce i skoro da je vejedno ko ce nam doci. Ipak, bicu puno sretniji ako to bude Slovenija ili Norveska.
Ljudi imaju nekih 7 igraca koji su standardni u epl te preiskusnog Keanea. Ima tu jos solidnih rjesenja u championshipu.Virtu4l je napisao/la:Od Irske napravise Brazil.
Naravno da imamo aduta za parirati, ali ce biti tesko u slucaju da naletimo na pomenute bez Bese u prvom mecu, te nesigurnom zadnjom linijom ukljucujuci i Bega.
S druge strane, tesko da ce Mesa nesto mijenjati, a znamo da neki segmenti opasno skripe.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma ajmo realno sta su to Norvezani napravili da ih se pribojavamo ? Jedino vrijedno spomena je ta pobjeda protiv Hrvatske, osim tog nista oni nisu napravili dobili su Maltu i mrtvu Bugarsku kuci i u gostima, pa njima je Azerbejzan uzeo bod kuci. Imaju nekoliko solidnih igraca i nista vise. Misljenja sam da bi oba meca otisla u nasu korist. Ubjedljivo najlaksi protivnik 

Samo opusteno momciluci. Zrela smo i vrlo ozbiljna ekipa, nismo naivni, znamo igrati na rezultat. Niko od njih nece biti sretan kad nas izvuce i tako se trebamo i postavljati.
Pricamo o barazu, koji nam je prije mjesec dana bio u domenu kalkulacija i matematike, zavisili smo od drugih, zato uzivajte
Pricamo o barazu, koji nam je prije mjesec dana bio u domenu kalkulacija i matematike, zavisili smo od drugih, zato uzivajte

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JohnCleese
- Kontakt:
To samo znaci da nemamo reputaciju kao prije 15 mjeseci, a tu reputaciju smo sticali 20 godina da bi je izgubili u nekoliko mjeseci tj za pola kvalifikacionog ciklusa. Mi moramo uvijek gazit i samo gazit jer smo mali i odmah nas sutnuUnofficialpage je napisao/la:Apsolutno. I bez Džeke i Bešića smo jedna vrlo dobra repka. Dobra večina nam igrača igra u Ligama 5. Sad nas malo podcjenjuju, zbog toga što smo BiH. Nemamo neko ima u svijetu fudbala. Protiv sviju smo favoriti, negdje manje negdje više.Momciluk je napisao/la:Ma prizeljkujemo i mi sve, najjaci smo u barazu citavom svidjalo se to nekome ili ne.JohnCleese je napisao/la:Svi prizeljkuju nas
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
To samo znači da su nas svi dobro potcijenili i da će im se to obiti o glavu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Treba malo kopirati one lude irance, sjetite ih se pred SP ili nase drage susjede...
Najbolji smo i mogu nam se sageti

Najbolji smo i mogu nam se sageti

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Katanec demagog! Vidi se da je učio od Švabe 
Katanec o mogućem susretu s BiH: Sve utakmice počinju sa 0:0
"Nemam želja za baraž. Da se broje želje, bio bih svjetski prvak, a znam da ne mogu biti"
"Sve utakmice počinju sa 0:0"

"Nemam želja za baraž. Da se broje želje, bio bih svjetski prvak, a znam da ne mogu biti"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali nismo kvalitet izgubili. Ove dvije utakmice, kao i ove cijele kvalifikacije, nisu realan pokazatelj naše snage. Ako odigramo kako znamo i možemo, lagano prolazimo baraž. A jverujem da hoćemo jer će nam se, aBd, vratit ovi najbolji.JohnCleese je napisao/la:To samo znaci da nemamo reputaciju kao prije 15 mjeseci, a tu reputaciju smo sticali 20 godina da bi je izgubili u nekoliko mjeseci tj za pola kvalifikacionog ciklusa. Mi moramo uvijek gazit i samo gazit jer smo mali i odmah nas sutnu
Ne bih volio Irce, ne odgovaraju nam te ekipe koje trče k'o ludi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
MOMCI, kad vam vas GRINGONJA kaze, UBICEMO IH!!!!! NO SIKIRIKI!!!!!!
Zna on da moze progutati svaku ruznu rijec koju su nedavno rekli o nasem fudbalu. Cini mi se da nas je Zahovic popljuvao.jestamaji je napisao/la:Katanec demagog! Vidi se da je učio od Švabe
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pisite vi sta hocete ali Slovenija je za nas kao budali šamar, pa tek onda Norveska je najpovoljnija, Irska i Danska su druga prica mnogo nezgodni protvinici.
Dijasporci malo ohladite, bolje da nam se repka kvalfikuje protiv Slovenije, nego da vama u Copenhagen ili Oslo dođe da vi mogli udarati selfije i slike za FB na stadionu, a da svi strepimo za vrijeme utakmice.
Treba ici na noge Irskoj, prvo sto je daleko, drugo sto cemo imati mnogo malo navijaca tamo. U Sloveniji smo domaci.
Dijasporci malo ohladite, bolje da nam se repka kvalfikuje protiv Slovenije, nego da vama u Copenhagen ili Oslo dođe da vi mogli udarati selfije i slike za FB na stadionu, a da svi strepimo za vrijeme utakmice.
Treba ici na noge Irskoj, prvo sto je daleko, drugo sto cemo imati mnogo malo navijaca tamo. U Sloveniji smo domaci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×