Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
Ovako kad vidim da gubimo reprezentativce sam sebe zapitam ,,Kad će Bosna i Hercegovina krasti reprezentativce,, ali kako vidim stvar u savezu to nikad nece nam poci za rukom.Begovic je toliki supak da nisam vidio veceg stvarno mi ide na zivce treba ga Ciro ****!Imamo mi Supica i Hasagica
- miralem444
- Kontakt:
ej moj asmire...pa i vedo je mogo tako ko ti njega je americka repka molila da igra za njih,al i se on lijepo zahvalio i rekao da ce samo igrati za svoju BIH....i vedo majstore da znas smo ti uvijek na raspolaganju,ako treba sve cu ligamente iz koljena povadit samo da ih tebi dam,zato sto si bosanac...a tebi begovicu NEEEEEE...jer si sva nas bosance sav svoj narod napravio budalom...TAKVI KO TI NAM NETREBAJU...volio bih da je sve ovo samo jedna laz....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Neznam sta da napisem, mislim da svoje prste necu moci kontrolisati. Iskreno mene boli ona stvar za koga ce on igrati, samo me nervira sto podcjenjuje BiH da je to za nas velika stvar, pa kao sto neko rece mi smo Brazil za tu hebenu Kanadu koju dobija Guatemala ili ne znam vec ko. Njegovo je licno misljenje za koga ce igrati, ali nemoj podcjenjivati drugu zemlju majmune jedan. Ispade da je Asmir koji je usput treci golman prosjecnog kluba u Engleskoj nasa najveca nada, pa kolu jedan mi imamo Misimovica, Ibisevica, Dzeku, Salihovica, Pjanica, Stilica, Spahica i ostale koji su nasa nada, a ne ti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
bolje pozvati penzionera tomu piplicu nego ovoga umišljenoga. pa stari pacer je veci patriota a mozda i bolji golman od ovoga bosanca na baterije
Na kraju ce biti da je ovo neka ''greska'' novinara i da Begovic nije nista rekao od navedenog.
Iskreno,momka nisam gledao izmedju stativa,nisam vidio da li je bas vrijedan ove paznje,valjda ce se za dan-dva znati vise.
Iskreno,momka nisam gledao izmedju stativa,nisam vidio da li je bas vrijedan ove paznje,valjda ce se za dan-dva znati vise.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- bosanac723
- Kontakt:
Nije los golman ima kvaliteta, al' kad sam ga gledao protiv druge ekipe Manchester Utd primio je dva glupa gola.High je napisao/la:Na kraju ce biti da je ovo neka ''greska'' novinara i da Begovic nije nista rekao od navedenog.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Kako ce bit greska kad se jasno cuje njegov glas?High je napisao/la:Na kraju ce biti da je ovo neka ''greska'' novinara i da Begovic nije nista rekao od navedenog.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- adnan_nanda
- Kontakt:
sigurno je mislio na onu izjavu sto su pisali da je da je pricao sa Cirom i obecao mu da ce igrati za nas.Cartman je napisao/la:Kako ce bit greska kad se jasno cuje njegov glas?High je napisao/la:Na kraju ce biti da je ovo neka ''greska'' novinara i da Begovic nije nista rekao od navedenog.

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- bosanac723
- Kontakt:
Asmir je priznao da se cuo s ljudima iz BiH Saveza, al' kaze da ni u jednom momentu nije razmisljao o promjeni drzavljanstva i dresa. "od uvijek sam igrao za Kanadu, i za njih cu nastavit igrat". Mene samo interesuje da on nije ove sve stvari rekao samo kako bi zamazao oci Kanadii da nebi stvarao problema(iako nevidim sta je problem izjavit da hoces da igras za svoju domovinu). Mene je pogodilo direktno u srce kad je rekao da dobro nezna pricat Bosanski i da ga BiH nezanima, iako je mozda to laze sto je rekao, opet pogodi u srce jer da voli BiH NEBI NIKAD NIKAD dao takvu izjavu, to kad te agresor uhvati i kaze reci da mrzis Bosnu i pustit cu te da zivis ni tad SE NE GOVORI, sramota od covjeka, stoka ima vise ponosa od njegaadnan_nanda je napisao/la:sigurno je mislio na onu izjavu sto su pisali da je da je pricao sa Cirom i obecao mu da ce igrati za nas.Cartman je napisao/la:Kako ce bit greska kad se jasno cuje njegov glas?High je napisao/la:Na kraju ce biti da je ovo neka ''greska'' novinara i da Begovic nije nista rekao od navedenog.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- miralem444
- Kontakt:
ma nek on vise voli igrat oritv jednog HONDURASA,nego protiv jedne SPANIJE....bravo asmire pametan si ti ..majmune jedan
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
koji qrac nisi otisao braniti na ovom Gold cupu.
decko igra prljavu igru i sa nama i sa kanadjanima.
on bi mogao biti kanadski Brazzo.

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
e ova je dobra- kanadski braco, potpisujem.Pasha je napisao/la:koji qrac nisi otisao braniti na ovom Gold cupu.
Jao mati...............ma necu vise da se brinem za te teletabise.........hos-nes.........nema treceg............nasi su ga pozvali.........cini mi se da je pisalo bas na sport-sport da su mu i izasli u susret iz nase ambasada u V.B oko izdavanja potrebnih dokumenata i da je njegov zahtjev zaprimit u toj istoj ambasadi.............dosta nam je svima (zajedno) tih ''ZVIJEZDI'' kad kod nas igraju istinske ZVJEZDE i patriote jedine nam BiH........
Boze daja ti podari samo zdravlja Dzeki,Vedi,Sejadu,Misketu,Kenanu,Nemanj,obojci Zlatana i svim drugim momcima...............jer kad su Oni nama zadravi......ne trebaju nam Asmiri i slicni njemu...................
mozda grijesim a mozda i NE
Boze daja ti podari samo zdravlja Dzeki,Vedi,Sejadu,Misketu,Kenanu,Nemanj,obojci Zlatana i svim drugim momcima...............jer kad su Oni nama zadravi......ne trebaju nam Asmiri i slicni njemu...................
mozda grijesim a mozda i NE

BB BiH
ma tereba ga pozvat za iran i ako se ne odazove mrš u kanadu i zavrseno
Ma treba m rec gospodine Begovic ti si odabrao kanadu smece jedno i idi sad u nju posrali te svi kanadjani
e ****.. hajmo baciti jos malo benzina na ovu vatru... http://sportsport.ba/bh_fudbalp-20576.htm
haha
mali Asmir bi se *ebao al da mu ne uđe
mali Asmir bi se *ebao al da mu ne uđe

- adnan_nanda
- Kontakt:
heheh sad se frajer krije,nejavlja se na pozive,joj da je igrat prijateljsku protiv kanade al kod nas ovamo nebi on smio doci zapalili bi ga bakljama 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
alen m je napisao/la:e ****.. hajmo baciti jos malo benzina na ovu vatru... http://sportsport.ba/bh_fudbalp-20576.htm
Par stvari mi je jako sumljivo ovdje.
Prva polazi od toga da je Begovic dao taj famozni interview za radio. Da li je neko potvrdio da se zaista radilo o Begovicu. Ima million slucajeva gdje ljudi pricaju na radiju predstavljajuci se kao neka druga osoba. Osim toga o kakvom se to radiju prica i kakav kredibilitet ima uopste kao relevantan izvor informacija. U principu nemojmo iskljuciti da su I drugi, kao mozda I Kanadjani, skloni prljavim podmetanjima kao I Balkanci. Osim toga Kanadjani imaju dobrih razloga da zamute vode BiH jer ni njima se ne gubi golman u kojeg su puno investirali.
Druga stvar je cisto sposobnost BiH saveza I njihov nedostatak kredibiliteta. Toliko puta su nas izigrali da bilo sta, kao I potvrda da je Begovic zaista potpisao taj ugovor o promjeni nogometnog drzavljanstv, moramo uzeti sa ogromnom dozom opreznosti.
Koga nema bez njega se mora.
Dobar je, perspektivan, donio je odluku, ali nažalost nepovoljnu po nas.
Idemo dalje...
Dobar je, perspektivan, donio je odluku, ali nažalost nepovoljnu po nas.
Idemo dalje...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.