Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Biciklizam
Odličan napad Contadora, Froome nije odgovorio, tako da će Alberto imati žutu majicu i 8 sekundi prednosti pred sutrašnju posljednju etapu. Inače ponovo pobjeda iz bijega, Westra nakon jučerašnjeg drugog mjesta danas prestiže dva vozača Katushe u posljednjih 100 metara i trijumfuje.
Vauuu.
5 km do kraja je imao trojicu uz sebe , na 2 km dvojicu.
Odavno nisam vidio ekspolozivnijeg Alberta.
Mozda Froome osjeca neke posljedice od juce al kako god , impresivan napad.
5 km do kraja je imao trojicu uz sebe , na 2 km dvojicu.
Odavno nisam vidio ekspolozivnijeg Alberta.
Mozda Froome osjeca neke posljedice od juce al kako god , impresivan napad.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
[youtube][/youtube]
I Froomedog osta u ruinama.
I Froomedog osta u ruinama.

Ovo danas nisam ocekivao ! Ne znam ni sta da mislim sada, ali vidjelo se na svakom da su bili preumorni !
Max Allegri
Talansky iz drugog plana
Alberto vozio hronometar zadnjih 20 km. kad je skontao da mu Froome nije protivnik.
Mada je jak , Nibali je bio nabio preko minutu i opet ga je sustigao i prestigao.
Froome zadnja dva dana zakucan , moze bit do povrede.
TDF ce biti fantastican.

Alberto vozio hronometar zadnjih 20 km. kad je skontao da mu Froome nije protivnik.
Mada je jak , Nibali je bio nabio preko minutu i opet ga je sustigao i prestigao.
Froome zadnja dva dana zakucan , moze bit do povrede.
TDF ce biti fantastican.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Talansky
Van den Broeck
Dobar Contador zadnjih 20 kilometara al ne moze sve sam, samo ne znam kako je Saxo pustio onakvu grupu da ode naprijed Talansky,Anton,Broeck,Garderen,Hesjedal,Dennis...

Van den Broeck

Dobar Contador zadnjih 20 kilometara al ne moze sve sam, samo ne znam kako je Saxo pustio onakvu grupu da ode naprijed Talansky,Anton,Broeck,Garderen,Hesjedal,Dennis...

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Froome je očito vozio u rekreativnom ritmu, da li je to zbog pada ili zbog nečeg drugog ne znam, da nije u Romandiji i prvom dijelu Dauphinea skakao kao lud reako bih da nije dovoljno spreman, ovako ne znam ni sam šta je. Ovako je otprilike vozio i u Baskiji, tada je bio nedovoljno oporavljen od bolesti. I njega izgleda uhvatio Wiggins sindrom, sve mu smeta. Kad već spominjem Wigginsa, on se očito fino zabavlja u Švicarskoj, juče odvezao jedan rekreativni hronometar, kasnije se malo zabavljao na Instagramu, danas ipak napravio podvig i ušao u cilj u vremenu glavne grupe.
Inače svaka čast za Nievea, kao što sam ranije rekao pun pogodak je dovođenje ovog vozača.
Contadoru se ovo nikad ne bi desilo da ima tim poput Skya, njegov tim je truba, a on sam ne može kontrolisati cijelu trku, trka se rano raspala (čim se vidilo da Froome ne može), a razlike nisu bile prevelike, kao što ni inače ne budu na ovom tipu trke.
Nibalijev skok je očito bio samo blef, meda on ne može.
Talansky naravno iskoristio sve ovo i došao do velike pobjede.
Inače svaka čast za Nievea, kao što sam ranije rekao pun pogodak je dovođenje ovog vozača.
Contadoru se ovo nikad ne bi desilo da ima tim poput Skya, njegov tim je truba, a on sam ne može kontrolisati cijelu trku, trka se rano raspala (čim se vidilo da Froome ne može), a razlike nisu bile prevelike, kao što ni inače ne budu na ovom tipu trke.
Nibalijev skok je očito bio samo blef, meda on ne može.
Talansky naravno iskoristio sve ovo i došao do velike pobjede.
Vidjet ces kakav je Saxo truba kada dovede Bjarne Riis najjacu ekipu
Kreutziger, ona Contadorova 3 jarana, mozda Majka i Roche, Sorensen, polako samo
Froome je pao i ja mislim da je u tome problem bio 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ti misliš da će svi oni voziti na Touru?MElloo je napisao/la:Vidjet ces kakav je Saxo truba kada dovede Bjarne Riis najjacu ekipuKreutziger, ona Contadorova 3 jarana, mozda Majka i Roche, Sorensen, polako samo
ni blizuDukeOfWellington je napisao/la:Ti misliš da će svi oni voziti na Touru?MElloo je napisao/la:Vidjet ces kakav je Saxo truba kada dovede Bjarne Riis najjacu ekipuKreutziger, ona Contadorova 3 jarana, mozda Majka i Roche, Sorensen, polako samo

Mene najvise zanima sta ce uraditi Trek tim na touru

btw. Evans sindrom a ne Wiggins, Evans vec 10g zaj.ebava sav tim oko sebe i sve ostale

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma mislio sam na pad. Kao evo pao sam pa sad neću ni vozit, malo ću se vozikat okolo jer sam pao, iako mi nije ništa ja sam pao i to je mnogo strašno jer sam pao.
Contador leti cestom, neće mu pomoći ni Nieve ni Porte ako nastavi ovako.
Contador leti cestom, neće mu pomoći ni Nieve ni Porte ako nastavi ovako.
Pa kao Wiggins na Giru, pa na spustu i na sljedecem odma izgubio 4 minute nije smio ic brzo koliko i grupa jer je pao vec
Ma mislim da Froome nije jos pokazao sve sto ima kao ni Nibali, mora i on nesto uradit.

Ma mislim da Froome nije jos pokazao sve sto ima kao ni Nibali, mora i on nesto uradit.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
S tim da je Wiggins peka i da ga je zaista strah mokre ceste, a Froome glumi jer je učio od Wigginsa kako se postaje holivudska zvijezda, pa sad to implementira.
Wiggins nije vozač za Grand Tour trke, koliko god glupo zvučalo reći to za osvajača TdF-a. Froome nije ni za šta drugo osim za GT.
Wiggins nije vozač za Grand Tour trke, koliko god glupo zvučalo reći to za osvajača TdF-a. Froome nije ni za šta drugo osim za GT.
Nema Contador ekipu za borbu sa SKYjem na TdF. To se i danas videlo.
Jedino da Froome ne dodje spreman, onda ce AC imati shansu. Inache, moglo bi ovo da bude poslednji TdF koji ce osvojiti jedan od ove dvojice, ili obojica, jer od iduce godine sa Nairom u prichi...
Jedino da Froome ne dodje spreman, onda ce AC imati shansu. Inache, moglo bi ovo da bude poslednji TdF koji ce osvojiti jedan od ove dvojice, ili obojica, jer od iduce godine sa Nairom u prichi...
Ma Valverde uzima tour Nairo Vueltu i svi sretni u Movistaru
Ma Valverde im je babo ako on odluci da ce i sljedece godine voziti TDF opet Quintana pusi 

Pa nije vezan lancimaMElloo je napisao/la:Ma Valverde uzima tour Nairo Vueltu i svi sretni u Movistaru![]()
![]()
Ma Valverde im je babo ako on odluci da ce i sljedece godine voziti TDF opet Quintana pusi

Max Allegri
Postava SKY-a za TDF

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pomama na fb stranicama Sky tima i Chrisa Froomea, Wiggins se priziva kao neko drevno božanstvo. Interesantna rasprava 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.