RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 21 mar 2015, 18:16

Ludilo. Koja razlika u igri, pristupu, ophođenju. Nevjerovatno. Gledam i ne vjerujem. U par navrata smo predobro kombinovali.

Mijenaj Avdooooooooooooooo! :bow:

Usput da se Škoriću nayebem... :beba:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 mar 2015, 18:16

Da smo htjeli napraviti prije tekme listu zelja kako treba da izgleda ne bi bolje. Ono danas je bio gospodluk na terenu i na tribinama. Sportska borba , sportsko navijanje , izmijesani navijaci otvorena igra ...

Jos jedan dokaz da tu ne manjka kvalitete nego onaj FLOW pozitive i pritiska koji treba da pocne od vrha.

Jos jedna stvar ..

Darko Maletic , pravi momak ,sportista i profesionalac. Proci ce puno vode NEretvom dok opet dobijemo onakvog igraca. NE znam kada mi je netko ovako prirastao srcu borbom i htjenjem na terenu. Sto duze ga zadrzati !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 21 mar 2015, 18:18

kimbo je napisao/la:
Darko Maletic , pravi momak ,sportista i profesionalac. Proci ce puno vode NEretvom dok opet dobijemo onakvog igraca. NE znam kada mi je netko ovako prirastao srcu borbom i htjenjem na terenu. Sto duze ga zadrzati !!

Pravi profesor, gospodin na terenu i van njega.
Kakvo samo zalaganje !!! Primjer ovim mlađim momcima.
Jedino sam miran kada upravo on iznese loptu iz 16-erca, koja smirenost čovječe...
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 21 mar 2015, 18:23

NeverGiveUp je napisao/la:
kimbo je napisao/la:

Pravi profesor, gospodin na terenu i van njega.
Kakvo samo zalaganje !!! Primjer ovim mlađim momcima.
Jedino sam miran kada upravo on iznese loptu iz 16-erca, koja smirenost čovječe...
Drugovi moji, kad je otišao Merza zimus, ja sam pisao da Maleti treba dati traku, čovjek je autoritet, ne pušta bogu pred sebe, svaki dinar zaradi 10 puta.Zolj je mogao uz njega puno naučiti i uzeti traku kad Maleta ode.A stvarno bi nas sve zamolio kao i ljude iz kluba da se Maleti da traka do kraja ove polusezone i da to bude jedan ljudski i dostojanstven način da mu klub i navijači kažu hvala za sve.
MALETA :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 21 mar 2015, 18:27

I meni nema nikakve logike da Maleta nije kapiten!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 mar 2015, 18:30

Yebo me otac ako sam dobar.Prvo sam stao na selexu uzeo pivu i pito onog radnika kako je Velež igro?kaže dobio 2-0 pa gleda u mene zastava Veležova oko vrata i pita me jel' to ti mene momak zahebaješ?Ma rekoh nisam ocami jarane već sam sa treće smjene ust'o i na utakmicu,pa me ono što sam vidio nagnalo da pomislim da sam onako ne naspavan promašio stadion ili bar utakmicu!I evo sad kod kuće tražim ima li gdje snimak da opet pogledam jer ja još ne vjerujem da je ono isti tim!Yebi me ako znam šta je bilo ono u srijedu i ono danas,znam da im je zrinski popularan ko i šuica a Sarajevo je ipak sarajevo 122-a utakmica i sve ostalo,ali opet majku mu koja je to transformacija od totalo ne pokretne ekipe kojoj je jedini pas bio početak sa centra do ovog danas!
I da šteta je da Dasa nema licencu pogotovo što ćemo ostatak sezone igrati za RAju bez potrebe ćemo plaćati nekog drugog!ako sam dobro vidio čini mi se da sam vidio onog alispahića na tribini ali nisam siguran!
vm22 je napisao/la:**** mu ko je otišo u srijedu a nije danas :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Majke mi malo je falilo da ne dođem,bir'o sam između danas i sutra koju smo utakmicu prodali i odlučio da smo sutrašnju prodali i ja doš'o danas :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 21 mar 2015, 18:34

Nema šta cestitke na pobjedi. Jbg nasi su igrali ko picke, vaši totalno suprotno. Nama se ponavlja svake godine ista situacija, da nam je Ronaldo u ekipi, nisam siguran da bi titulu uzeli..

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 mar 2015, 18:39

I sretan i syeban.Sretan jer smo porazili jedno jako Sarajevo,koje je u svakom pogledu jače od nas jedno 5-6 puta...
Syeban jer smo ovako trebali protiv onih seljaka sa zapada.Za klasu su slabiji od Sarajeva,a onako lagano nas prođu.
Počinjem da sumnjam u sve i svašta.Dobijamo nebitne utakmice za nas,gubimo one koje nam sve znače.Ili trebamo dobrog psihologa jer nam igrači ne mogu igrati pod pritiskom,ili su neke druge radnje u pitanje.Volio bih da je ovo prvo.
Sve u svemu,svi na svemu,Forza Velež!
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 21 mar 2015, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 mar 2015, 18:40

Cestitke na zasluzenoj pobjedi, sve najbolje u nastavku prvenstva

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

salmy

Post Postao/la salmy » 21 mar 2015, 18:41

BMV22 je napisao/la:Bordo tim je minimalno poražen od Veleža...
Ovo sam morao izvaditi iako mislim da nema svrhe, nikad maloumnika od samoproglašenog novinara, slijepo zaljubljenog u svoj klub ne možeš natjerati da trezveno sagleda i napiše izvještaj.Treba biti žešči kreten, vrhunski cinik i bezobraznik i ovakvu rečenicu staviti na početku teksta.Poslije svih dešavanja u našem klubu od srijede, poslije jednog velikog tektonskog udara na klub, poslije ataka navijača na igrače ne sagledati realno stanje u FK Veležu pred ovu utakmicu je ogromna bezobraznost.FK Velež je bez trenera, naša realna vrijednost igrača je oko milion i po eura, Sarajevo hvala bogu da može vrijedi pa bar 10 puta više.Zato moj novinaru, poraz od 2:0 nije minimalan nego ogroman kao što je ogromna pobjeda FK Veleža u ovom trenutku od 2:0.Kani se ti ovog posla, hajde ti odakle si šljago, kani se ti pisanja, jami se lopate i krampe i via kopat kanale, jer nisi ni za šta drugo ušljo ušljavi.
Morao sam ovo napisat, nisam mogao odtrpiti, pozdrav svim normalnim navijačima, akao što sami navijači Sarajeva kažu ovi novinari stvarno znaju zasrati.
Pastrmka pohiti čekamo te :kafa: :kafa: :kafa:
Brato ako mislimo na novinara Igora Kristića koji je prenosio utakmicu putem Moje TV mogu smo da kazem da vece pakuse i sline u zivotu nisam čuo a i vidio i koliki je to jad od novinara, samo sto nije poceo plakati sto Velez dere Sarajevo. Mozda mu je uzor Smiljko Sagolj :evil: :evil: :evil: :evil:

Pa bolan tako kvazinovinarstvo ima samo u BiH i za nepovjerovat je da vise nema onih legendi sportskih novinara koji su sasvim realno odslikavali situaciju na terenu svojim komentarima, jer iskreno od Sarajeva sam ocekivao vise a Velež me odusevio svojom leprsavoscu i borbenoscu koja ga je oduvijek krasila.

Zato Rodjeni moji slavite do zoreeeeeeeeeeeee. Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 mar 2015, 18:43

tepsija je napisao/la:I sretan i syeban.Sretan jer smo porazili jedno jako Sarajevo,koje je u svakom pogledu jače od nas jedno 5-6 puta...
Syeban jer smo ovako trebali protiv onih seljaka sa zapada.Za klasu su slabiji od Sarajeva,a onako lagano nas prođu.
Počinjem da sumnjam u sve i svašta.Dobijamo nebitne utakmice za nas,gubimo one koje nam sve znače.Ili trebamo dobrog psihologa jer nam igrači ne mogu igrati pod pritiskom,ili su neke druge radnje u pitanje.Volio bih da je ovo prvo.
Sve u svemu,svi na svemu,Forza Velež!
:clap: Potpis
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 mar 2015, 18:46

BMV misli na ovoga serronju Škorića.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/velez-ud ... ule/157075" onclick="window.open(this.href);return false;
Izabranici Mehe Kodre nastavili su rezultatsku krizu i u Vrapčićima. Bordo tim je minimalno poražen od Veleža i sve je dalje od cilja, a to je zasigurno titula prvaka Bosne i Hercegovine.
:beba:

http://sportsport.ba/tifo/bordo-momci-i ... zla/157069" onclick="window.open(this.href);return false;

I na kraju neizostavni dio o HZ koji su se u toku utakmice oglasili 5x svega. kuknjava :urnebes:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 21 mar 2015, 18:48

salmy je napisao/la:
BMV22 je napisao/la:Bordo tim je minimalno poražen od Veleža...
Ovo sam morao izvaditi iako mislim da nema svrhe, nikad maloumnika od samoproglašenog novinara, slijepo zaljubljenog u svoj klub ne možeš natjerati da trezveno sagleda i napiše izvještaj.Treba biti žešči kreten, vrhunski cinik i bezobraznik i ovakvu rečenicu staviti na početku teksta.Poslije svih dešavanja u našem klubu od srijede, poslije jednog velikog tektonskog udara na klub, poslije ataka navijača na igrače ne sagledati realno stanje u FK Veležu pred ovu utakmicu je ogromna bezobraznost.FK Velež je bez trenera, naša realna vrijednost igrača je oko milion i po eura, Sarajevo hvala bogu da može vrijedi pa bar 10 puta više.Zato moj novinaru, poraz od 2:0 nije minimalan nego ogroman kao što je ogromna pobjeda FK Veleža u ovom trenutku od 2:0.Kani se ti ovog posla, hajde ti odakle si šljago, kani se ti pisanja, jami se lopate i krampe i via kopat kanale, jer nisi ni za šta drugo ušljo ušljavi.
Morao sam ovo napisat, nisam mogao odtrpiti, pozdrav svim normalnim navijačima, akao što sami navijači Sarajeva kažu ovi novinari stvarno znaju zasrati.
Pastrmka pohiti čekamo te :kafa: :kafa: :kafa:
Brato ako mislimo na novinara Igora Kristića koji je prenosio utakmicu putem Moje TV mogu smo da kazem da vece pakuse i sline u zivotu nisam čuo a i vidio i koliki je to jad od novinara, samo sto nije poceo plakati sto Velez dere Sarajevo. Mozda mu je uzor Smiljko Sagolj :evil: :evil: :evil: :evil:

Pa bolan tako kvazinovinarstvo ima samo u BiH i za nepovjerovat je da vise nema onih legendi sportskih novinara koji su sasvim realno odslikavali situaciju na terenu svojim komentarima, jer iskreno od Sarajeva sam ocekivao vise a Velež me odusevio svojom leprsavoscu i borbenoscu koja ga je oduvijek krasila.

Zato Rodjeni moji slavite do zoreeeeeeeeeeeee. Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Druže moj salmy ne znam šta je ovo, ali izgleda da ću se večeras stalno morati prisjećati svojih tekstova koje sam prije pisao.Taj lik je toliki kreten i neznalica da to ne možeš vjerovati.Već par puta sam zvao urednika sportske redakcije da ga se makne što dalje od Mostara, međutim oni uzainat njega.Sad njemu kažem, idući put Igore Kristiću znaj da si nepoželjan u Mostaru, ovo je treći put i više nema oprosta.Brnjaš radi na TV samo što mu ime nije bošnjačko i što glumi da je Hrvat, a kakv je hrvat najbolje svjedoči komentar iz jedne utakmice,"na stadionu je prisutno 17 750 hiljada tisuća gledatelja.Sretan put i nastavi lizati pakšu Ibraku do Sarajeva, možda Ibrak baci za tvoj sto koji komadić mesa, ko što ja bacam svom psu.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 mar 2015, 18:50

Hajmo sad do kraja...ako smo mogli ovo,možemo sprčiti i ostale :bih:
Vječno u našim srcima.

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 21 mar 2015, 18:51

Hajde bola Pastrmka, hebo ga Biša, zovni turu svima i idi kući, uhvati se tastature, čekamo te :lol:
POOOOOŽŽŽŽŽŽUUUUUUURRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :kafa: :kafa: :kafa:

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 mar 2015, 18:52

U sljedeće tri utakmice min. 7 bodova....i onda da i taj široki zgazimo...dosta ih je više...ne bi da su Real.
Vječno u našim srcima.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 mar 2015, 18:55

Dolaze nam jači,idemo sve samim levatima.Od slabijih kući,najteže će nam biti sa Slobodom.Tu na forumu.
Vječno u našim srcima.

RodeniZenica67
Kontakt:

Post Postao/la RodeniZenica67 » 21 mar 2015, 19:05

Svaka cast nasi RODENI tako se bori za sveti dres :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 mar 2015, 19:23

Hebo te život :D kako te samo fudbal iznenadi. Jošp ne vjerujem i da smo pobijedili i da smo onako igrali....i to svi igrači.

I da, ja se ne sjećam zadnjih godina igrača koji je došao sa strane u Velež i ostavio tako dubok trag kao Darko Maletić.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 21 mar 2015, 19:41

Hepok : Turkish Arleines 2:0 :lol: :lol: :lol: :crazy: :crazy: Bravo ROĐENI..poslije cu napisat malo duze..dok dodjem sebi :crazy: :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: J1897 i 11 gostiju.