Mijenaj Avdooooooooooooooo!

Usput da se Škoriću nayebem...

kimbo je napisao/la:
Darko Maletic , pravi momak ,sportista i profesionalac. Proci ce puno vode NEretvom dok opet dobijemo onakvog igraca. NE znam kada mi je netko ovako prirastao srcu borbom i htjenjem na terenu. Sto duze ga zadrzati !!
Drugovi moji, kad je otišao Merza zimus, ja sam pisao da Maleti treba dati traku, čovjek je autoritet, ne pušta bogu pred sebe, svaki dinar zaradi 10 puta.Zolj je mogao uz njega puno naučiti i uzeti traku kad Maleta ode.A stvarno bi nas sve zamolio kao i ljude iz kluba da se Maleti da traka do kraja ove polusezone i da to bude jedan ljudski i dostojanstven način da mu klub i navijači kažu hvala za sve.NeverGiveUp je napisao/la:kimbo je napisao/la:
Darko Maletic , pravi momak ,sportista i profesionalac. Proci ce puno vode NEretvom dok opet dobijemo onakvog igraca. NE znam kada mi je netko ovako prirastao srcu borbom i htjenjem na terenu. Sto duze ga zadrzati !!
Pravi profesor, gospodin na terenu i van njega.
Kakvo samo zalaganje !!! Primjer ovim mlađim momcima.
Jedino sam miran kada upravo on iznese loptu iz 16-erca, koja smirenost čovječe...
Majke mi malo je falilo da ne dođem,bir'o sam između danas i sutra koju smo utakmicu prodali i odlučio da smo sutrašnju prodali i ja doš'o danasvm22 je napisao/la:**** mu ko je otišo u srijedu a nije danas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Brato ako mislimo na novinara Igora Kristića koji je prenosio utakmicu putem Moje TV mogu smo da kazem da vece pakuse i sline u zivotu nisam čuo a i vidio i koliki je to jad od novinara, samo sto nije poceo plakati sto Velez dere Sarajevo. Mozda mu je uzor Smiljko SagoljBMV22 je napisao/la:Bordo tim je minimalno poražen od Veleža...
Ovo sam morao izvaditi iako mislim da nema svrhe, nikad maloumnika od samoproglašenog novinara, slijepo zaljubljenog u svoj klub ne možeš natjerati da trezveno sagleda i napiše izvještaj.Treba biti žešči kreten, vrhunski cinik i bezobraznik i ovakvu rečenicu staviti na početku teksta.Poslije svih dešavanja u našem klubu od srijede, poslije jednog velikog tektonskog udara na klub, poslije ataka navijača na igrače ne sagledati realno stanje u FK Veležu pred ovu utakmicu je ogromna bezobraznost.FK Velež je bez trenera, naša realna vrijednost igrača je oko milion i po eura, Sarajevo hvala bogu da može vrijedi pa bar 10 puta više.Zato moj novinaru, poraz od 2:0 nije minimalan nego ogroman kao što je ogromna pobjeda FK Veleža u ovom trenutku od 2:0.Kani se ti ovog posla, hajde ti odakle si šljago, kani se ti pisanja, jami se lopate i krampe i via kopat kanale, jer nisi ni za šta drugo ušljo ušljavi.
Morao sam ovo napisat, nisam mogao odtrpiti, pozdrav svim normalnim navijačima, akao što sami navijači Sarajeva kažu ovi novinari stvarno znaju zasrati.
Pastrmka pohiti čekamo te![]()
![]()
tepsija je napisao/la:I sretan i syeban.Sretan jer smo porazili jedno jako Sarajevo,koje je u svakom pogledu jače od nas jedno 5-6 puta...
Syeban jer smo ovako trebali protiv onih seljaka sa zapada.Za klasu su slabiji od Sarajeva,a onako lagano nas prođu.
Počinjem da sumnjam u sve i svašta.Dobijamo nebitne utakmice za nas,gubimo one koje nam sve znače.Ili trebamo dobrog psihologa jer nam igrači ne mogu igrati pod pritiskom,ili su neke druge radnje u pitanje.Volio bih da je ovo prvo.
Sve u svemu,svi na svemu,Forza Velež!
Izabranici Mehe Kodre nastavili su rezultatsku krizu i u Vrapčićima. Bordo tim je minimalno poražen od Veleža i sve je dalje od cilja, a to je zasigurno titula prvaka Bosne i Hercegovine.
Druže moj salmy ne znam šta je ovo, ali izgleda da ću se večeras stalno morati prisjećati svojih tekstova koje sam prije pisao.Taj lik je toliki kreten i neznalica da to ne možeš vjerovati.Već par puta sam zvao urednika sportske redakcije da ga se makne što dalje od Mostara, međutim oni uzainat njega.Sad njemu kažem, idući put Igore Kristiću znaj da si nepoželjan u Mostaru, ovo je treći put i više nema oprosta.Brnjaš radi na TV samo što mu ime nije bošnjačko i što glumi da je Hrvat, a kakv je hrvat najbolje svjedoči komentar iz jedne utakmice,"na stadionu je prisutno 17 750 hiljada tisuća gledatelja.Sretan put i nastavi lizati pakšu Ibraku do Sarajeva, možda Ibrak baci za tvoj sto koji komadić mesa, ko što ja bacam svom psu.salmy je napisao/la:Brato ako mislimo na novinara Igora Kristića koji je prenosio utakmicu putem Moje TV mogu smo da kazem da vece pakuse i sline u zivotu nisam čuo a i vidio i koliki je to jad od novinara, samo sto nije poceo plakati sto Velez dere Sarajevo. Mozda mu je uzor Smiljko SagoljBMV22 je napisao/la:Bordo tim je minimalno poražen od Veleža...
Ovo sam morao izvaditi iako mislim da nema svrhe, nikad maloumnika od samoproglašenog novinara, slijepo zaljubljenog u svoj klub ne možeš natjerati da trezveno sagleda i napiše izvještaj.Treba biti žešči kreten, vrhunski cinik i bezobraznik i ovakvu rečenicu staviti na početku teksta.Poslije svih dešavanja u našem klubu od srijede, poslije jednog velikog tektonskog udara na klub, poslije ataka navijača na igrače ne sagledati realno stanje u FK Veležu pred ovu utakmicu je ogromna bezobraznost.FK Velež je bez trenera, naša realna vrijednost igrača je oko milion i po eura, Sarajevo hvala bogu da može vrijedi pa bar 10 puta više.Zato moj novinaru, poraz od 2:0 nije minimalan nego ogroman kao što je ogromna pobjeda FK Veleža u ovom trenutku od 2:0.Kani se ti ovog posla, hajde ti odakle si šljago, kani se ti pisanja, jami se lopate i krampe i via kopat kanale, jer nisi ni za šta drugo ušljo ušljavi.
Morao sam ovo napisat, nisam mogao odtrpiti, pozdrav svim normalnim navijačima, akao što sami navijači Sarajeva kažu ovi novinari stvarno znaju zasrati.
Pastrmka pohiti čekamo te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa bolan tako kvazinovinarstvo ima samo u BiH i za nepovjerovat je da vise nema onih legendi sportskih novinara koji su sasvim realno odslikavali situaciju na terenu svojim komentarima, jer iskreno od Sarajeva sam ocekivao vise a Velež me odusevio svojom leprsavoscu i borbenoscu koja ga je oduvijek krasila.
Zato Rodjeni moji slavite do zoreeeeeeeeeeeee. Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa