Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Hebem ti ja nase novinare...
TELECA GLAVA svojim izjavama igrace okrece protiv sebe, a niko od njih nema hrabrosti da ga upita zasto mu igra dvojac iz Hajduka, a na klupi mu sjede igraci iz Bundeslige, te o njegovoj taktici itd itd.
Tesko cemo mi na EP jer sam siguran da nakon ovih izjava igraci nece htjeti davati svoj maksimum dok je ovaj IDIOT na klupi, dok novinari sute kako ne bi izgubili mjesto u avionu za Francusku, dok zaboravljaju jednu veoma vaznu cinjenicu, a ta ja da taj avion nece poletijeti sa sarajevskog aerodroma dok je TELECA GLAVA na klupi reprezentacije.
TELECA GLAVA svojim izjavama igrace okrece protiv sebe, a niko od njih nema hrabrosti da ga upita zasto mu igra dvojac iz Hajduka, a na klupi mu sjede igraci iz Bundeslige, te o njegovoj taktici itd itd.
Tesko cemo mi na EP jer sam siguran da nakon ovih izjava igraci nece htjeti davati svoj maksimum dok je ovaj IDIOT na klupi, dok novinari sute kako ne bi izgubili mjesto u avionu za Francusku, dok zaboravljaju jednu veoma vaznu cinjenicu, a ta ja da taj avion nece poletijeti sa sarajevskog aerodroma dok je TELECA GLAVA na klupi reprezentacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Taktika Safeta Susica protiv Nigerije : 3-6-1
Taktika Safeta Susica protiv Kipra : 2-6-2

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:UZ TEBE SMO PAPE!

Zadnja izmjena: NeverGiveUp, dana/u 09 sep 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Savez mora reagovati, ukoliko ne uruče otkaz Safetu oni neće vidjeti 8 miliona eura koliko se dobije za plasman. Nadam se da razmišljaju o tome.
Nema smisla podržavati ovu neznalicu, uništio je priliku generacije protiv Nigerije, sad nam polahko uništava generaciju.
Da ponovim, Sušić nema pojma o selektorskom i trenerskom poslu, taktičar nikakav, motivator nikakav, mrtva priroda.
Odlazi neznalico
Nema smisla podržavati ovu neznalicu, uništio je priliku generacije protiv Nigerije, sad nam polahko uništava generaciju.
Da ponovim, Sušić nema pojma o selektorskom i trenerskom poslu, taktičar nikakav, motivator nikakav, mrtva priroda.
Odlazi neznalico
DD
- AlfredBorden
- Kontakt:
brate imal gdje papetovog virtualnog papagaja da kaze koju?mirzatele je napisao/la:Seljacino,ubleho,prevaro,daj ostavku,prestani nas vise ponizavat..Unistit ces zlatnu generaciju svojim pokusajima postavljanja taktike.
I opet debil nije kriv,krivi mu igraci,da li ce ikad rec da je on pogrijesio
Vrsajevic citavu utakmicu na polovini Kipra,pa ako si vec ko.nju htio krilo koje se nece vracati u odbranu trebao si Hajrovica staviti,bar zna povesti loptu,ubaciti
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- DonCorleone
- Kontakt:
The last of the mohicansSabinho je napisao/la:UZ TEBE SMO PAPE!

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
niste uz njega, nego ste u njemu, virite mu iz pakašaSabinho je napisao/la:UZ TEBE SMO PAPE!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Skonto da je pogrijesio u taktici. Sada ide dobro poznata ali obrnuta 2-4-4..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zajebo je i guardiolu i murinja, zajednoANTIFA ! je napisao/la:Taktika Safeta Susica protiv Nigerije : 3-6-1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Spahic za selektora igraca

imamo jaku klupuPrincipatus je napisao/la:Klupa:
Salihovic (Bundesliga)
Mujdza (Bundesliga)
Hajrovic (Bundesliga)
Medunjanin (Primera Division)
Igraju:
Avdija Spetljanovic (HNL)
Svino Susic (HNL)
Susicu pozdravim ti najmilije!

+1
hariship?AlfredBorden je napisao/la:brate imal gdje papetovog virtualnog papagaja da kaze koju?mirzatele je napisao/la:Seljacino,ubleho,prevaro,daj ostavku,prestani nas vise ponizavat..Unistit ces zlatnu generaciju svojim pokusajima postavljanja taktike.
Vrsajevic citavu utakmicu na polovini Kipra,pa ako si vec ko.nju htio krilo koje se nece vracati u odbranu trebao si Hajrovica staviti,bar zna povesti loptu,ubaciti

ipak mislim da je ovo sarkazamDonCorleone je napisao/la:The last of the mohicansSabinho je napisao/la:UZ TEBE SMO PAPE!.
pape legenda odveo nas na svjetsko

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Prva greska- Mujdza mora igrati desnog beka ( uigravao ga je u Tuzli )
Druga greska- Ako vec nije igrao Mujdza trebao je igrati Vranjes na desnom beku
Treca greska Salihovic se uigravao kao lijevi bek u Tuzli, Lulic povrijedjen i opet Lulic prije Salihovica.
Cetvtka greska- igra bez krila
Peta greska- Novopeceni Prcic koji je pokazao ogranicenost u Tuzli dobija mjesto u prvih 11.
Sesta greska- Najbolji igrac iz Tuzle ti ostane na klupi, inace Medunjanin je standardni clan prvih 11, ne mozes izrotirati citav vezni red i ocekivati nesto.
Sedma greska- Dva igraca koja nisu igrala nikako u Tuzli veceras dobijaju pocetnu postavu.
Osma greska- Kasne izmjene, i ne iskoristenje istih maksimalno.
Deveta greska- Znas da ljudi igraju na kontre, da su brzi i stavis najsporiji stoperski par u historiji reprezentacije.
Deseta greska. Ima jos neka, ne mogu sad da se sjetim.
Druga greska- Ako vec nije igrao Mujdza trebao je igrati Vranjes na desnom beku
Treca greska Salihovic se uigravao kao lijevi bek u Tuzli, Lulic povrijedjen i opet Lulic prije Salihovica.
Cetvtka greska- igra bez krila
Peta greska- Novopeceni Prcic koji je pokazao ogranicenost u Tuzli dobija mjesto u prvih 11.
Sesta greska- Najbolji igrac iz Tuzle ti ostane na klupi, inace Medunjanin je standardni clan prvih 11, ne mozes izrotirati citav vezni red i ocekivati nesto.
Sedma greska- Dva igraca koja nisu igrala nikako u Tuzli veceras dobijaju pocetnu postavu.
Osma greska- Kasne izmjene, i ne iskoristenje istih maksimalno.
Deveta greska- Znas da ljudi igraju na kontre, da su brzi i stavis najsporiji stoperski par u historiji reprezentacije.
Deseta greska. Ima jos neka, ne mogu sad da se sjetim.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 09 sep 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
1946
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogao bi malo pratiti Limenog, koji je za njega vele stručnjak
Mogao bi malo pratiti Limenog, koji je za njega vele stručnjak
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- champions1921
Sta je ovo SS.ba? Jeli ono kompletan izvještaj sa presa? Pa zar niko nije imao hrabrosti bar toliko da priupita vrlog selektora zasto je igrao bez krila i zasto su mu na klupi sjedili igrači iz spanske i njemacke lige a igrali "igraci" iz super jakog HNL-a?
SS.ba smatrajte se odgovornima za stramputicu prema kojoj se krece nasa repka..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SS.ba smatrajte se odgovornima za stramputicu prema kojoj se krece nasa repka..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
ne znam na listi mi je gnjavatora,vjerujem da je ponosan na velicanstvenu postavku igre vecerasAlfredBorden je napisao/la:brate imal gdje papetovog virtualnog papagaja da kaze koju?mirzatele je napisao/la:Seljacino,ubleho,prevaro,daj ostavku,prestani nas vise ponizavat..Unistit ces zlatnu generaciju svojim pokusajima postavljanja taktike.

Vodite ga u svoje Sarajevo i svi sretni!Sabinho je napisao/la:UZ TEBE SMO PAPE!
Samo da TELETINA napusti "nasu" reprezentaciju!
Jedini krivac za poraz je Pape.
Prcic ne moze na debitantskom nastupu izbaciti Medunjanina iz prvih 11. Vrsajevic ne moze biti prvi izbor na desnom beku dok Mujdza hoda ovom planetom, makar na jednoj nozi.
Druga stvar, ako smo protiv Lihtenstajna nesto uigravali, zasto tu nije igrala ova ekipa od veceras?
Kako je Hajrovic od igraca koji je bio standardan u Brazilu dosao na klupu?
Mnogo pitanja na koja nece biti odgovora. Da smo mi poveli 2:0, druga bi prica bila, ali to je samo rezultat. IGRA JE BITNA. KVALIFIKACIJE SU DUGE, OVDJE IGRE NIJE BILO. Kada Vels i Belgija dodju na BP ili jos gore kada mi odemo u goste, nek nam je Bog na pomoci...
Prcic ne moze na debitantskom nastupu izbaciti Medunjanina iz prvih 11. Vrsajevic ne moze biti prvi izbor na desnom beku dok Mujdza hoda ovom planetom, makar na jednoj nozi.
Druga stvar, ako smo protiv Lihtenstajna nesto uigravali, zasto tu nije igrala ova ekipa od veceras?
Kako je Hajrovic od igraca koji je bio standardan u Brazilu dosao na klupu?
Mnogo pitanja na koja nece biti odgovora. Da smo mi poveli 2:0, druga bi prica bila, ali to je samo rezultat. IGRA JE BITNA. KVALIFIKACIJE SU DUGE, OVDJE IGRE NIJE BILO. Kada Vels i Belgija dodju na BP ili jos gore kada mi odemo u goste, nek nam je Bog na pomoci...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Bog sve vidi, i vraća kad tad. Nažalost njemu vraća preko leđa sviju nas. Ne boli ovaj poraz toliko, jer i prije smo gubili od svakoga, boli ovo njegovo konstantno lupanje gluposti o protivnicima, boli guranje retardiranog bratića, boli guranje Avdije kojeg lopte podapinju dok su na klupi momci koji igraju lige petice, i na kraju boli to što nema muda da kaže da je pogriješio u taktici i izboru igrača, nego opet prebacuje krivicu na igrače, kao i protiv Rumunije, kao i protiv Nigerije. Nema više Emira Spahića, čovjeka koji je ostavljao dušu i srce na terenu za ovu reprezentaciju, da bi je uništavao neznalica i bezobraznik zvani Safet Sušić. Ničija nije do zore, pa se nadam da ni tvoja neće Safete, pseto jedno bezobrazno. Odlazi i ne uništavaj ono u šta su ljudi svoju krv utkali!
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.