Mozda je povrijedjenNeToBoLa je napisao/la:Bola ne može mu gema uzeti, je li to nadu daje ?

A ako je zdrav,da je 6-0,5-0 i 40-00 za souzu ja vjerujem da to Ferni moze okrenuti

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mozda je povrijedjenNeToBoLa je napisao/la:Bola ne može mu gema uzeti, je li to nadu daje ?
Giallorossi je napisao/la:Yebemti mrtvi Maccabi,ocami ovo je zadnji put,da se kladim na njih![]()
![]()
![]()
Ako moze neko napisat prolazan listic,kombinovan sa tenisom i kosarkom(NBA) za sutra ...
Izgubio prvi set, aj normala, ali vodi 4:1 u drugom i ovaj preokrene na 5:4.kelner je napisao/la:Mozda je povrijedjenNeToBoLa je napisao/la:Bola ne može mu gema uzeti, je li to nadu daje ?![]()
A ako je zdrav,da je 6-0,5-0 i 40-00 za souzu ja vjerujem da to Ferni moze okrenuti![]()
![]()
Jos ja vjerujem u njegNeToBoLa je napisao/la:Izgubio prvi set, aj normala, ali vodi 4:1 u drugom i ovaj preokrene na 5:4.kelner je napisao/la: Mozda je povrijedjen![]()
A ako je zdrav,da je 6-0,5-0 i 40-00 za souzu ja vjerujem da to Ferni moze okrenuti![]()
![]()
![]()
Golemo.
Gledao sam i ja,eto sad znas ko je u ovom trenutku goriNeToBoLa je napisao/la:Jao, evo gledam ih. Ne znaš koji je gori, majke mi. Šta i ja igram.
Moj kelner imam svegakelner je napisao/la:Zna li uopste k'o je Gonzalez?gundul je napisao/la:kelner je napisao/la:Karlovic-Sela (-9,5+) 2 1,5
Mayer-Mahut 2 2,2
Nieminen-Matheiu 2 2,4
Gonzalez-Souza 1 1,4
Youznhy-Zemlja hendikep (-4,5+) 2
Koeficijent 20
Dobitak zagarantovan
Gonzalez-Souza 2 2,75 to je moj tip
Ako znas,imas muda bgm,ja to neb stavio na listic
Ma ova(j post) me natenta da ga poslušam.likusa je napisao/la: Kelner je kralj za tenis koliko ja pratim forum
i ja kazem steta za Junqueiru, al zemljaci se dogovorilikelner je napisao/la:Nema sta,kapa do poda.Ja kad bi sutra nih dvojica opet igrali,stavio bi na Fernanda
Steta za Junqueiru,njemu Berlocq nije dao ni mrvicu sanse![]()
EDIT-Nikom nisam rekao da je lud,nego sam da ima muda lik
EMIRE-Pozdrav za staru raju
neka nekakelner je napisao/la: EMIRE-Pozdrav za staru raju
Chris Paul (-18,5+) 2gundul je napisao/la: i ja kazem steta za Junqueiru, al zemljaci se dogovorili. Ako neko ima neki prjedlog za NBA veceras da odigram?
Desi se i nama ''najboljim''NeToBoLa je napisao/la:Ma ova(j post) me natenta da ga poslušam.likusa je napisao/la: Kelner je kralj za tenis koliko ja pratim forum![]()
Ma šta ima veze, ako nešto hoće onda hoće pa taman da igraš na Bašića protiv Nadala.
odigraat cu nesto od ovog, hvala na prjedlozimaNeToBoLa je napisao/la:Chris Paul (-18,5+) 2gundul je napisao/la: i ja kazem steta za Junqueiru, al zemljaci se dogovorili. Ako neko ima neki prjedlog za NBA veceras da odigram?
Blake Griffin (- 21,5+) 2
San Antonio (- 95,5+) 2
Golden State - Utah ( -4,5+) 2
Marc Gasol ( -14,5+) 2
LAClippers - Denver N. 1
Derrick Rose ( -24,5+) 2
Atlanta (1.pol.) (-46,5+) 2
Eto s markicom pokušaj, neće ti ništa biti ako padneš. Volio bih i ja da odigram da imam nešto pratiti večeras, ali gotovo je sad.
Skin'o GS, SA i Boozera, a ovaj me syeba postignuvši 36 koševa.Claus je napisao/la:Stoudemire under 20.5
Boozer over 14.5
Golden State - Utah 1
San Antonio - New Orleans 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.