FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 maj 2014, 23:33

interesantno da je bas Hadzija koji moze ostat danas 2x za njega nekarakteristicno proletio u prazno, jednom na kraju prvog pol kod tog "penala", a drugi put ga je i obisao igrac

a Damir jeste danas imao losu tekmu, jos je i nervozan nesto bio..zato ga je Ciro i izveo..

a sto se tice pojacanja, samo cu reci ne sikirajte se nista ;) svjesni smo i mi da ovi igraci ne mogu ispratiti nase ambicije u PL, ali ko sto rekoh ne brinite se vi nista, zar iko misli da ce Ciro ostati naredne godine da se bori za opstanak u PL ili za nesto drugo ;)

ps Kapic opet padne preko lopte cim je primi, koji qrac je s tim likom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 maj 2014, 23:34

Vandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Halilović - nema šta tražiti u PL
Moranjkić - dobar za klupe
Salihović - isto ko i Moranjkić
Mehanović - nema šta tražiti u PL
Omić - možda što je kapiten izbori prvih 11
Redžepi - klupa
Mehidić - nema šta tražiti u PL
Huseinbašić - klupa
Krpić - nema šta tražiti u PL

Morat ćete mjenjat ekipu iz temelja.
druze,mozda nisi shvatio..Sloboda ce uci u Premijer ligu BIH a ne u englesku PL

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 maj 2014, 23:35

:lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 maj 2014, 23:35

Sve ste rekli ja nemam sta za dodati,osim.. SVI NE TUSANJ U SUBOTU I POSLIJE LUDILOO :cool:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 28 maj 2014, 23:39

Očigledno da je ekipa mlada i još neuigrana, stoga i moglo bi se očekivati i ljepša i lepršavija igra na jesen kada se preko ljeta odrade full pripreme. Trenutno je najbitnije da Ćiro ostane i da se dovede max 5-6 pojačanja. Šta ćemo dobiti ako dovedemo novi sastav. Ajd uigraj to za kratko vrijeme. Dovesti ciljana pojačanja i ne praviti sve jovo nanovo. Ako bi recimo doveli tih 5-6 igrača, zadržali recimo većinu sadašnjih iz prvog tima, to je opet 15-16 igrača koji će se boriti ravnopravno za prvi tim, još 4-5 igrača za klupe i to je to. Ne treba biti ni previše optimističan pa sad očekivati Europu sljedeće sezone. Cilj je prvo stabilizacija u PL i uigrati ekipu a ne lunjati sa promašenim transferima.
Mes Que Un Club

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 28 maj 2014, 23:40

Coraco je napisao/la:
Vandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa

Gdje radiš ti ? Kontam kako te neki klub nije angažovao za skauting do sad, ili jeste možda ?
Rijetke su osobe koje mogu u 20 minuta ocijeniti mogućnosti igrača, stvarno bi se trebao ponuditi nekom klubu dobre pare bi zgrnuo.
mozda momak ima problema s vidom, drugo objasnjenje nemam i cuj price otis'o nakon 20 minuta :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 28 maj 2014, 23:45

Vidjet ćete sljedeće sezone ova ekipa Slobode bi na Koševu primila 5,6 komada. Ovi što se prave pametni od 14 utakmica 10 utakmica je dogovoreno tako da nemojte puno pričat šupljake kad to svi znaju.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 maj 2014, 23:46

Ovdje se neki novi likovi pojavljuju da podjebavaju. Ne znam gdje su dosad bili :crazy: .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 maj 2014, 23:46

Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa

druze..ti si malo pobrkao lige...ako iduce sezone izborimo rang vise MI NE ULAZIMO U ENGLESKU PREMIJER LIGU nego Bosansku....ne kazem da konkretno ova ekipa moze do prva 3 mjesta al se smijem kladit da sa ovim sastavom mozemo do prvih 10 sigurno...cuj,niko nema mjesta :wtf: :wtf: ...daj mi te strasne igrace travnika,obarske,radnika,slavije,viteza kojima ovi napadaci ne mogu utrpat koji gol...i ovdje se konstantno ponavlja da za ciljeve koje ce postavit UO ova ekipa nije dovoljno jaka...a ciljevi su visoki...vidjet cemo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 28 maj 2014, 23:49

U subotu bi se mogao oborit rekord lige po broju osvojenih bodova ukoliko se pobijedi naravno.
Naime 2007/2008 Zvijezda je osvijila 69 , dok bi Sloboda pobijedom otisla na 71 i tako postavila rekord u zadnjih 10 godina.
Zadnja izmjena: qqlele, dana/u 28 maj 2014, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 maj 2014, 23:49

Vandelanoite je napisao/la:Vidjet ćete sljedeće sezone ova ekipa Slobode bi na Koševu primila 5,6 komada. Ovi što se prave pametni od 14 utakmica 10 utakmica je dogovoreno tako da nemojte puno pričat šupljake kad to svi znaju.
Zajebo si se. Sve su dogovorene

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 28 maj 2014, 23:51

Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa

e moja budalo :kafa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 maj 2014, 23:52

Sad se pojavljuju ovi sa nekim teorijama namjestanja,gdje ste bili kad smo bili u zaostatku 5 bodova,tad ste svi bili u misijim rupama,sad kad smo ostvarili cilj izlazite sa pricama o namjestanja..konkurent nas nije smatrao za ozbiljnog kandidata za PL,imali su ih u Bratstvu i Rudaru ,pa na kraju zavrsise popisani sezonu,ni kradje,ni delegiranje njihovih sudija im nije pomoglo..drago mi je sto smo otisli iz ove kukuruz lige,da ne gledam vise ovaj sabanluk,mada ni u PL nije bolje,sto smo nekim pruzili da igra sa Slobodom,jer gdje god da Sloboda dodje to je mala nova godina..

DOVIDJENJA I VIDIMO SE NEKAD U PL !! :wave:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 28 maj 2014, 23:54

Pustite ove padobrance, opustite se i uživajte. Nema potrebe uopće da se raspljavlja s njima,oni jbg znaju sve tako da ćemo ih pustiti neka pričaju/pišu a mi ćemo da slavimo :salut:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 maj 2014, 23:55

mah iznenadit ce se dobro naredne god, ako udjemo u PL

ko sto rekoh jos uvijek su u zabludi da ce Ciro ostati tu sa ekipom koja ce se boriti za opstanak
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 maj 2014, 23:56

Zodiac je napisao/la: Da li je počela prodaja karata za Igman :?: ,ići će to ko halva treba se na vrijeme obezbjedit :D .
Još nije počela prodaja, sada baš razmišljam kako se trebam obezbijediti na vrijeme... Moglo bi ostati nešto raje i ispred stadiona. Ako je istina da Tušanj može primiti 10000 navijača, nije nerealno očekivati i tu brojku. :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 maj 2014, 23:58

al pazi ti sad brige oko namjestanja,kupovine,igrackog kadra...i to ljudi koji Slobodu nisu pogledali 5 puta u zivotu ili su je gledali 20 minuta...svi se kao nesto sikiraju i objasnjavaju sta bi eto trebali uradit
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 maj 2014, 23:58

Možda će karte biti puštene u prodaju sutra ,ne vjerujem da će čekati petak :crazy:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 29 maj 2014, 00:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:mah iznenadit ce se dobro naredne god, ako udjemo u PL
ko sto rekoh jos uvijek su u zabludi da ce Ciro ostati tu sa ekipom koja ce se boriti za opstanak
Zaboravili su da je Gospodin Husić (koji je zaslužio bar ulicu sa svojim imenom u centru Tuzle i kip 3 puta veći od Tvrtka) najavio velika pojačanja, pa bi mogli doživjeti težak šok na početku naredne sezone kada se, već kasno, sjete toga. :thumbup:
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 29 maj 2014, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2014, 00:01

Pobjedom protiv Igmana mogli bi postat rekorderi po broju bodova u ovoj kukuruz ligi ..Zvijezda kada je ulazila imala je 69,a mi pobjedom imali 71 bod na svom kontu..sto se tice gol razlike Zvijeda je imala +45 (56:11),a mi imamo + 42 (58:16)..ne bi bilo lose da i gol razliku oborimo,kada mozemo bodove i najvecu posjecanost,sta fali i gol razlici..

prognoza 4:0 :P

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.