a Damir jeste danas imao losu tekmu, jos je i nervozan nesto bio..zato ga je Ciro i izveo..
a sto se tice pojacanja, samo cu reci ne sikirajte se nista

ps Kapic opet padne preko lopte cim je primi, koji qrac je s tim likom
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
druze,mozda nisi shvatio..Sloboda ce uci u Premijer ligu BIH a ne u englesku PLVandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Halilović - nema šta tražiti u PL
Moranjkić - dobar za klupe
Salihović - isto ko i Moranjkić
Mehanović - nema šta tražiti u PL
Omić - možda što je kapiten izbori prvih 11
Redžepi - klupa
Mehidić - nema šta tražiti u PL
Huseinbašić - klupa
Krpić - nema šta tražiti u PL
Morat ćete mjenjat ekipu iz temelja.
mozda momak ima problema s vidom, drugo objasnjenje nemam i cuj price otis'o nakon 20 minutaCoraco je napisao/la:Gdje radiš ti ? Kontam kako te neki klub nije angažovao za skauting do sad, ili jeste možda ?Vandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa
Rijetke su osobe koje mogu u 20 minuta ocijeniti mogućnosti igrača, stvarno bi se trebao ponuditi nekom klubu dobre pare bi zgrnuo.
druze..ti si malo pobrkao lige...ako iduce sezone izborimo rang vise MI NE ULAZIMO U ENGLESKU PREMIJER LIGU nego Bosansku....ne kazem da konkretno ova ekipa moze do prva 3 mjesta al se smijem kladit da sa ovim sastavom mozemo do prvih 10 sigurno...cuj,niko nema mjestaVandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa
Zajebo si se. Sve su dogovoreneVandelanoite je napisao/la:Vidjet ćete sljedeće sezone ova ekipa Slobode bi na Koševu primila 5,6 komada. Ovi što se prave pametni od 14 utakmica 10 utakmica je dogovoreno tako da nemojte puno pričat šupljake kad to svi znaju.
e moja budaloVandelanoite je napisao/la:Danas sam gledo utakmicu nekih 20 minuta i otišo. Lakrdija ništa drugo što se tiče nas Srebreničana već se vidjelo na početku kod onog prvog kornera kad Krpić ostade sam da je namješteno 1000%. Sloboda sa ovim igračkim kadrom borit će za opstanak u PL nema u onoj ekipi 2 igrača za vrh PL.
Hadžić - može ostat
Redžepi - klupa
Huseinbašić - klupa
Još nije počela prodaja, sada baš razmišljam kako se trebam obezbijediti na vrijeme... Moglo bi ostati nešto raje i ispred stadiona. Ako je istina da Tušanj može primiti 10000 navijača, nije nerealno očekivati i tu brojku.Zodiac je napisao/la: Da li je počela prodaja karata za Igman,ići će to ko halva treba se na vrijeme obezbjedit
.
Zaboravili su da je Gospodin Husić (koji je zaslužio bar ulicu sa svojim imenom u centru Tuzle i kip 3 puta veći od Tvrtka) najavio velika pojačanja, pa bi mogli doživjeti težak šok na početku naredne sezone kada se, već kasno, sjete toga.ultrasstyle_tz je napisao/la:mah iznenadit ce se dobro naredne god, ako udjemo u PL
ko sto rekoh jos uvijek su u zabludi da ce Ciro ostati tu sa ekipom koja ce se boriti za opstanak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.