Miljacka je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:06
Sjeti se kad si tražio kompromis na polusezoni, nama titula vama kup
Treba naći neki kompromis da sve strane budu zadovoljne
Nego, trenutno najozbiljnije djelujete i ne vidim na koji način se možete okliznuti do kraja, pa i u kupu ne vidim na koji način vas možemo ugroziti jer mnogo, mnogo moćnije izgledate u ovom trenutku. Pored toga vjerujem da je motiv igračima Borca mnogo veći, prva dupla kruna je u igri i poprilično realna, dok smo mi pokošeni svim dešavanjima, a po meni nemamo ni neki kvalitet trenutno da bi vas mogli ugroziti i ne samo vas nego popriličan broj ekipa iz lige. Po meni ste apsolutni favorit za oba trofeja, ali sačekajmo matematiku kako i sam kažeš.
ne sjecam se da sam trazio kompromis
sprdam se...
kao sto je Marko rekao poslije prosle utakmice, da je neko ponudio evropu, svi bi na to pristali...
ali isto tako, kao sto mico dusanovic kaze kada radi prenose teniskih meceva, momentum je na nasoj strani. pogotovo ako TSS i Pejovic ostanu van ekipe, Borac je svakako favorit. reci nesto drugo bi bilo cisto presera.vanje.
a da malo odmaknem od gomile suplje price koja se trenutno vrti ovdje
komentarisem sa drugarima zavrsnicu prvenstva i generalno je zakljucak da je fkS napravilo zaje8 sa prodajom dva najjaca igraca.
dobro, nije to nista novo, svi znaju sta su Amar Rahmanovic i Benjamin Tatar znacili za ekipu, ali ispostavice se na kraju da je tele otislo pod noz za 3 kile mesa!?
racunamo koliko para se dobija ako si prvak a koliko je Sarajevo dobilo prodajom ove dvojice... da su ostali do kraja ugovora i na ljeto otisli za dz, mislim da vam titula ne bi izmakela ni pod tackom razno! to bi znacilo vise novca od titule, evrope, ali bez obestecenja za ovu dvojicu... ja bih na to pristao.
jbg, lako je sada biti pametan...
cekamo srijedu