Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rodjeni81
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 maj 2021, 23:12

Bazinga12345 je napisao/la:
19 maj 2021, 22:11
Skver je napisao/la:
19 maj 2021, 22:04

Ne sumnjam da je Husref to rekao :D....snimak je corpus delicti, jedino ako cemo se lagati lopta je zakacila igraca Sloge i promijenila smjer, ali ako tako kazu navijaci Veleza onda je tako, tiket ispravan :thumbup: :)
Pa šta je poenta, namjestili Tuzla i Velež da bude 1:1?
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:

Stipu levata. Ovaj pacenik je garant kao zapeta puska cekao da pobjedimo da moze srati. Vidio si da je prica vec bila krenula. Nego se usutise na kraju. Sto je najgore umal ne izgubismo, iscupa Bogdanovic zicer :rol:
Stipu levate nek im cirevi pucaju :opaopa:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 maj 2021, 23:16

Osim ako Tuzla City zna da nece pobijediti u Banja Luci ne vidim razlog da dogovroe x kad bi pobjedom bili u borbi za evropu...al haj. Mislim rado bih se malo zajebavo s Rodjenim al ovo stvarno nema smisla.. 1

Nit Velezu x garantuje 100% evropu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 maj 2021, 23:18

Miljacka je napisao/la:
19 maj 2021, 23:09
Beduin je napisao/la:
19 maj 2021, 22:58
Miljacka je napisao/la:
19 maj 2021, 22:36

A mi cemo kao dobiti obje? :kafa:
Do vas je. Nije nemoguce.
Mi u zadnje dvije tekme u kojima smo trebali proći kroz protivnika nismo uputili jedan jedini udarac u okvir gola. Šta više da ti kažem?
Imaj vjere. Naredno kolo cemo znati da li i dalje vjerovati ili ne 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 19 maj 2021, 23:22

tm01hzne je napisao/la:
19 maj 2021, 23:11
Prema putanji lopte, ne bih rekao da je nekog kačila :D
Kako bolan pa isla u dalji zavrsila u blizem i na prvom se vidjelo da ga je odbijena.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 19 maj 2021, 23:25

Rodjeni81 je napisao/la:
19 maj 2021, 23:12

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:

Stipu levata. Ovaj pacenik je garant kao zapeta puska cekao da pobjedimo da moze srati. Vidio si da je prica vec bila krenula. Nego se usutise na kraju. Sto je najgore umal ne izgubismo, iscupa Bogdanovic zicer :rol:
Stipu levate nek im cirevi pucaju :opaopa:
Slično je bilo i prošle godine kad smo igrali sa njima na Tušnju. Tad je bila priča kako je namješteno da Tuzla dobije, ono 3 za 3. Naravno kad je Arežina fulio penal ušutili se svi :mrgreen:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 19 maj 2021, 23:27

Al bas golemo, kad je Georgijevic zabio za 0 1 odma poceli pisat namjesteno, evo vidite istina da je namjesteno i sl.. kad je tuzla zabila nigdje nikog da napise nesto o namjestenoj utakmici :rol:

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 19 maj 2021, 23:32

Ne pamtim da je ikad ijedna ekipa igdje pokvarila domaćoj ekipi sijelo ako nije bila opterećena rezultatom. Tako da ne sumnjam da će genocidaši glat dobiti 2 razlike, samo još nisam siguran da li će kačiti transparente podrške Izraelu ili će ostati vjerni tradiciji sa onima "Nož, žica, Srebrenica".
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 19 maj 2021, 23:33

Miljacka je napisao/la:
19 maj 2021, 23:06

Sjeti se kad si tražio kompromis na polusezoni, nama titula vama kup :rol:
Treba naći neki kompromis da sve strane budu zadovoljne :lol:

Nego, trenutno najozbiljnije djelujete i ne vidim na koji način se možete okliznuti do kraja, pa i u kupu ne vidim na koji način vas možemo ugroziti jer mnogo, mnogo moćnije izgledate u ovom trenutku. Pored toga vjerujem da je motiv igračima Borca mnogo veći, prva dupla kruna je u igri i poprilično realna, dok smo mi pokošeni svim dešavanjima, a po meni nemamo ni neki kvalitet trenutno da bi vas mogli ugroziti i ne samo vas nego popriličan broj ekipa iz lige. Po meni ste apsolutni favorit za oba trofeja, ali sačekajmo matematiku kako i sam kažeš.
ne sjecam se da sam trazio kompromis :zviz: :rol: :mrgreen:
sprdam se...

kao sto je Marko rekao poslije prosle utakmice, da je neko ponudio evropu, svi bi na to pristali...
ali isto tako, kao sto mico dusanovic kaze kada radi prenose teniskih meceva, momentum je na nasoj strani. pogotovo ako TSS i Pejovic ostanu van ekipe, Borac je svakako favorit. reci nesto drugo bi bilo cisto presera.vanje.

a da malo odmaknem od gomile suplje price koja se trenutno vrti ovdje :D

komentarisem sa drugarima zavrsnicu prvenstva i generalno je zakljucak da je fkS napravilo zaje8 sa prodajom dva najjaca igraca.
dobro, nije to nista novo, svi znaju sta su Amar Rahmanovic i Benjamin Tatar znacili za ekipu, ali ispostavice se na kraju da je tele otislo pod noz za 3 kile mesa!?
racunamo koliko para se dobija ako si prvak a koliko je Sarajevo dobilo prodajom ove dvojice... da su ostali do kraja ugovora i na ljeto otisli za dz, mislim da vam titula ne bi izmakela ni pod tackom razno! to bi znacilo vise novca od titule, evrope, ali bez obestecenja za ovu dvojicu... ja bih na to pristao.
jbg, lako je sada biti pametan...
cekamo srijedu :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 maj 2021, 23:44

RacioEmocionalan je napisao/la:
19 maj 2021, 23:00
Skver je napisao/la:
19 maj 2021, 22:51
O cemu sad pricas, ne kontam te ba....mostarski sleng ili sta?
Na stranu sve, ali razmisli malo. Da se namještalo zar ne bi Velež pobjedio? Tuzla imala pred kraj dvije sto posto šanse, izvukao nas naš golman.

Mislim, razumijem da ti je dosadno, ali nemoj na ovaj način dosadu ubijati, godinama si prepoznat kao kvalitetan forumaš, nemoj se diskreditovati na ovaj način.
Napisao sam sto sam napisao i nisam nikoga vrijedjao, valjda smijem napisati ono sto sam vidio na snimku a i cuo sam neke price i od ljudi koji si upuceniji od forumsko puka al hajde nije za foruma, ali dodje decko pa mi tvrdi lopta od bloka, pa onda napise da se ne vidi na snimku, a jasno ko dan da lopta nikog nije dirala po putanj lopte pogotovo onima koji su se bavili fudbalom, pa me jos nagradi da sam levat.....mada me to ne nervira jer forum ne dozivljavam ozbiljno i iskreno nebitno mi je i ko ce sta o meni misliti, ne pripadam a niti se ne priklanjam nikakvoj strani na ovom forumu, svoj sam i napisem ono sto mislim :salut:
🔴⚫️

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 maj 2021, 23:50

vlakanje je napisao/la:
19 maj 2021, 23:33

ne sjecam se da sam trazio kompromis :zviz: :rol: :mrgreen:
sprdam se...

kao sto je Marko rekao poslije prosle utakmice, da je neko ponudio evropu, svi bi na to pristali...
ali isto tako, kao sto mico dusanovic kaze kada radi prenose teniskih meceva, momentum je na nasoj strani. pogotovo ako TSS i Pejovic ostanu van ekipe, Borac je svakako favorit. reci nesto drugo bi bilo cisto presera.vanje.

a da malo odmaknem od gomile suplje price koja se trenutno vrti ovdje :D

komentarisem sa drugarima zavrsnicu prvenstva i generalno je zakljucak da je fkS napravilo zaje8 sa prodajom dva najjaca igraca.
dobro, nije to nista novo, svi znaju sta su Amar Rahmanovic i Benjamin Tatar znacili za ekipu, ali ispostavice se na kraju da je tele otislo pod noz za 3 kile mesa!?
racunamo koliko para se dobija ako si prvak a koliko je Sarajevo dobilo prodajom ove dvojice... da su ostali do kraja ugovora i na ljeto otisli za dz, mislim da vam titula ne bi izmakela ni pod tackom razno! to bi znacilo vise novca od titule, evrope, ali bez obestecenja za ovu dvojicu... ja bih na to pristao.
jbg, lako je sada biti pametan...
cekamo srijedu :kafa:
Ako Pejovic bude out to će biti poguranac za nas, odgovorno tvrdim :mrgreen:

A što se Benje i Rahmana tiče, jasno je bilo da će faliti, ali niko nije očekivao ovakav sunovrat, pa ni ti sam :lol:
Pa se vjerovatno zbog toga i nije alarm upalio tad jer su svi očekivali da će biti titula pa bar i na +1, pa na ljeto rješavati šta treba :D
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 19 maj 2021, 23:53

Skver je napisao/la:
19 maj 2021, 23:44
Napisao sam sto sam napisao i nisam nikoga vrijedjao, valjda smijem napisati ono sto sam vidio na snimku a i cuo sam neke price i od ljudi koji si upuceniji od forumsko puka al hajde nije za foruma, ali dodje decko pa mi tvrdi lopta od bloka, pa onda napise da se ne vidi na snimku, a jasno ko dan da lopta nikog nije dirala po putanj lopte pogotovo onima koji su se bavili fudbalom, pa me jos nagradi da sam levat.....mada me to ne nervira jer forum ne dozivljavam ozbiljno i iskreno nebitno mi je i ko ce sta o meni misliti, ne pripadam a niti se ne priklanjam nikakvoj strani na ovom forumu, svoj sam i napisem ono sto mislim :salut:
Ma dobro, pošteno. Opet ti kažem, ti koji su upućeniji očito nisu dovoljno upućeni i ako si pratio utakmicu, trebalo je da ti bude dovoljno za promjenu mišljenja.

Pozdrav
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 20 maj 2021, 00:03

tm01hzne je napisao/la:
19 maj 2021, 11:29
Najvjerojatniji raspored za 32. kolo:
Zri-Želj i Sar-Rad na MojaTV
Bor-Tuz na AS3, a multi na ASBiH
Edit:
Vel-Slo će biti na ASBiH, gdje će ići multi kao i na AS3.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 20 maj 2021, 00:05

Skver je napisao/la:
19 maj 2021, 21:52
Prvo od bloka sad golman na krivu nogu stao :) , pa znalo se na deset dana prije da ce stati na krivu nogu
Buraz, daj malo sta koristis. Bez zayebancije moze bit da ga je okrznula, moze biti da ga je uhvatio na krivoj nozi ali gdje bola nadje utakmicu u kojoj umalo nismo izgubili da smo namjestili. I to kazes jos pricalo se :mrgreen:
Edit: mada mozes mislit sta hoces, forum je, necu ti skakati po glavi. Mene umalo srce nije prepilalo kad nas Bogdanovic izvadi :D
Ti si naša ljubav jedina!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 20 maj 2021, 00:07

nisam, racunao sam da sa TSS Djokanovicem i Pejovicem se nece pretjerano osjetiti odlazak Rahmanovica... cak i da se niko ne dovede, svi su mislili da Sarajevo nece imati probleme u sredini a umjesto Tatara se mozda neko i dovede pored Fanima, Jukica, Velkoskog...

mi smo imali slicnu stvar prije 10 godina kada smo ispred Zeljeznicara bili 9 bodova i na polusezoni rasturili ekipu... na kraju Zeljo nas oduvao u ligi ali smo uzeli kup na Grbavici :D

i jos jedna stvar, a tice se Veleza... ova njihova ekipa je one year wonder i ako se ne pojacaju tesko ce ovo da ponove.
drugo, niko nije uticao na rasplet trke za titulu kao oni jer nisu gubili od konkurenata ali njihova tragedija je ta sto to nisu iskoristili vec su i druge sapleli u toj trci. ne mislim nista lose, ali pobijedili su vas, uzeli bod Zrinjskom, pobijedili siroki u gostima... ali ne uzmu vec otpisanog Zelju, na neutralnom terenu TC, otpisani Radnik im uzme bod i najveci fail je utakmica protiv Olimpika... sa tih 6 bodova (olimpik, zeljo, radnik) bi bili i dalje blizu titule. zato kontam da je ovo momenat da odrijese kesu i potrose pare na minimum 4 igraca i budu konkurentni i sledecu sezonu.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 20 maj 2021, 00:12

vlakanje je napisao/la:
20 maj 2021, 00:07
nisam, racunao sam da sa TSS Djokanovicem i Pejovicem se nece pretjerano osjetiti odlazak Rahmanovica... cak i da se niko ne dovede, svi su mislili da Sarajevo nece imati probleme u sredini a umjesto Tatara se mozda neko i dovede pored Fanima, Jukica, Velkoskog...

mi smo imali slicnu stvar prije 10 godina kada smo ispred Zeljeznicara bili 9 bodova i na polusezoni rasturili ekipu... na kraju Zeljo nas oduvao u ligi ali smo uzeli kup na Grbavici :D

i jos jedna stvar, a tice se Veleza... ova njihova ekipa je one year wonder i ako se ne pojacaju tesko ce ovo da ponove.
drugo, niko nije uticao na rasplet trke za titulu kao oni jer nisu gubili od konkurenata ali njihova tragedija je ta sto to nisu iskoristili vec su i druge sapleli u toj trci. ne mislim nista lose, ali pobijedili su vas, uzeli bod Zrinjskom, pobijedili siroki u gostima... ali ne uzmu vec otpisanog Zelju, na neutralnom terenu TC, otpisani Radnik im uzme bod i najveci fail je utakmica protiv Olimpika... sa tih 6 bodova (olimpik, zeljo, radnik) bi bili i dalje blizu titule. zato kontam da je ovo momenat da odrijese kesu i potrose pare na minimum 4 igraca i budu konkurentni i sledecu sezonu.

Sto se tice Sarajeva slazem se skroz sa tobom. Niko se nije nadao, ali odigrase Tss i pejovic sezonu debelo ispod prosjeka. Đokanović je bio stvarno ok, i nekako ova dvojica su se ispostavila kao teski dizelasi. Jedan vraca lopte unazad a drugi nazalost vise nije igrao vec sto je igrao. Fudbal vise ne trpi manjak agresije, sporost itd.

Sto se tice nas, planirana su pojacanja nadamo se Evropi, imamo finu poziciju. Nadamo se da nas nece Sloboda poremetiti kao u prošlosti, i da ćemo proslaviti izlazak u Evropu sa baš limitiranim kadrom.
Ti si naša ljubav jedina!

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 20 maj 2021, 00:14

tm01hzne je napisao/la:
19 maj 2021, 23:11
Prema putanji lopte, ne bih rekao da je nekog kačila :D
Isto sam mislio dok nisam pazljivo pogledao usporeni snimak, pogledaj samo smjer u kojem se lopta rotira na putu prema golu i bit ce ti jasnije da je zakacila dovoljno da prevari golmana
Forzza Velez

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 maj 2021, 00:28

fudbalfudbal je napisao/la:
20 maj 2021, 00:05
Skver je napisao/la:
19 maj 2021, 21:52
Prvo od bloka sad golman na krivu nogu stao :) , pa znalo se na deset dana prije da ce stati na krivu nogu
Buraz, daj malo sta koristis. Bez zayebancije moze bit da ga je okrznula, moze biti da ga je uhvatio na krivoj nozi ali gdje bola nadje utakmicu u kojoj umalo nismo izgubili da smo namjestili. I to kazes jos pricalo se :mrgreen:
Edit: mada mozes mislit sta hoces, forum je, necu ti skakati po glavi. Mene umalo srce nije prepilalo kad nas Bogdanovic izvadi :D
Vjerujem ti to za srce, Sloga je druze u rasulu poslije utakmice sa Sarajevom kada su otjerali golmana Muminovica, pola ekipe ne yebe ni 2% Husrefa a pola igra za sebe tako da ni oni sami vise ne znaju za koga igraju, a neki ni nece da vise igraju, a neki znaju za koga igraju, tako da su totalno asinhronizovani....pa sad skontaj :)
🔴⚫️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2021, 00:52

tutankamon1905 je napisao/la:
19 maj 2021, 20:51
Kad je zadnji put netko iz prve lige federacije ovako dominantno usao u premier ligu, a da niko nije spomenuo suđenje nijednom..ili ja nisam upratio :shock:

Poššje :salut:
Velez je to rutinski rjesavao, sa 60% snage svoje i 40% sudijske organizacije 1LFBiH.

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 20 maj 2021, 01:40

vlakanje je napisao/la:
19 maj 2021, 22:55
Miljacka je napisao/la:
19 maj 2021, 22:51

Miljacka je napisao/la:
16 maj 2021, 18:45
@Fighter1926 @vlakanje

Čestitke na tituli :bih:

:plac:
Ovo ti je promaklo :kafa:
nije, ja sam ti vjeciti skeptik i dok matematika ne kaze da je gotovo :lol: :lol: :lol:
Nije to nista gotovo jos, u ovoj drzavi i ligi sve je moguce i sve se moze okrenuti, zamisli situacija kiksamo protiv tuzle, kako bi se vas pdf upalioo 😂, a sto se tice kupa tesko je jednu ekipu dva puta pobjediti, pogotovo Sarajevo, ali mislim da smo mi psihicki spremniji pogotovo ako sad u ned ovjerimo titulu...a sljedece sezone se opet ganjamo, pa ko koga zajebe 😂
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 maj 2021, 10:28

Ma najljepse je sto smo do ove borbe dosli sistematskim radom, i sto nema strepnje da ce se, ukoliko se desi neuspjeh, sve raspasti kao sto je bio slucaj kod nekih. Mirno pratimo zavrsnicu, i navijamo i nastavljamo rapidno rasti :)
a pripremite se za jednu transfer bombu ovih dana :)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.