Vau, prođe godina dana od objave transfera....... kako vrijeme ide to je nevjerojatno...... kako smo bili sretni dok smo pročitali ovo za Pepa prije točno godinu i dva dana..... teško mi je bilo za povjerovati da je tako veliki trener odabrao baš nas.... kao bomba je odjeknula ova vijest... a mi navijači Bayerna smo bili taj dan najponosniji ljudi na svijetu..... Hvala ti Josep Guardiola što si odabrao naš klub i želim ti zdravlje, sreću, ljubav ima pa hajde to niti ne bih trebao navoditi

i uspjehe sa našim klubom!!!!!!!!
Stvarno, kad čovjek pogleda ovako sa strane, kakva je to sportska godina bila za Bayern bila... godina koju ćemo pamtiti zauvijek... još jednom, ponosan sam što navijam za ovaj klub.
Današnja tekma kao poklon Pepu ali i nama koji smo u mogućnosti pratiti utakmicu, znači još jedno guštanje u utakmici jer će sigurno biti dobra utakmica i nadam se da ćemo danas vidjeti onaj napredak u igri koji se vidio već u prošloj utakmici, sa velikom razlikom u kvaliteti protivnika naravno ali zato će biti zanimljivije.