hahahhahakelner je napisao/la:Ma otkud znam sta si,ja mislio ''tronozac'' k'o i ja![]()
![]()
Dok se ti nakanis sve ce poceti

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hahahhahakelner je napisao/la:Ma otkud znam sta si,ja mislio ''tronozac'' k'o i ja![]()
![]()
Dok se ti nakanis sve ce poceti
kelner je napisao/la:Karlovic-Sela (-9,5+) 2 1,5
Mayer-Mahut 2 2,2
Nieminen-Matheiu 2 2,4
Gonzalez-Souza 1 1,4
Youznhy-Zemlja hendikep (-4,5+) 2
Koeficijent 20
Dobitak zagarantovan
Zna li uopste k'o je Gonzalez?gundul je napisao/la:kelner je napisao/la:Karlovic-Sela (-9,5+) 2 1,5
Mayer-Mahut 2 2,2
Nieminen-Matheiu 2 2,4
Gonzalez-Souza 1 1,4
Koeficijent 20
Dobitak zagarantovan
Gonzalez-Souza 2 2,75 to je moj tip
Kelner je kralj za tenis koliko ja pratim forumkelner je napisao/la:Zna li uopste k'o je Gonzalez?gundul je napisao/la:kelner je napisao/la:Karlovic-Sela (-9,5+) 2 1,5
Mayer-Mahut 2 2,2
Nieminen-Matheiu 2 2,4
Gonzalez-Souza 1 1,4
Koeficijent 20
Dobitak zagarantovan
Ako znas,imas muda bgm,ja to neb stavio na listic
Berlocq, C. - Junqueira, Diego 2 ta dva para tenisa su odigrana na sistemu u razradi, a vidjet cemo kako ce igratikelner je napisao/la:Zna li uopste k'o je Gonzalez?gundul je napisao/la:kelner je napisao/la:Karlovic-Sela (-9,5+) 2 1,5
Mayer-Mahut 2 2,2
Nieminen-Matheiu 2 2,4
Gonzalez-Souza 1 1,4
Koeficijent 20
Dobitak zagarantovan
I prosle godine na ovom turniru su igrali i Dodig je slavio u 3 seta.Domaci teren,domaca publika puno znaci u tenisu jer vam dize samopouzdanje,i mislim da je to Dodigova prednost u ovom mecu,iako su po kvaliteti tu negdje,u ''10 deka''bob je napisao/la:jel moze dodig uzeti kontra Lopeza fin koeficijent 1,6
hvala , ma uzecu onda samo ovog karlovica over pa sta bidnekelner je napisao/la:I prosle godine na ovom turniru su igrali i Dodig je slavio u 3 seta.Domaci teren,domaca publika puno znaci u tenisu jer vam dize samopouzdanje,i mislim da je to Dodigova prednost u ovom mecu,iako su po kvaliteti tu negdje,u ''10 deka''bob je napisao/la:jel moze dodig uzeti kontra Lopeza fin koeficijent 1,6![]()
Ja bih licno izbjegao taj par,nije mi nesto primamljiv,al ajd,to je samo moje misljenje...
Usput,cestitam sam sebi 1000 post![]()
euroleague.nettokmak je napisao/la:gdje mogu vidjeti koliko je koji igrac dao koseva, euroliga ?
kelner je napisao/la:Zna li uopste k'o je Gonzalez?gundul je napisao/la:kelner je napisao/la:Karlovic-Sela (-9,5+) 2 1,5
Mayer-Mahut 2 2,2
Nieminen-Matheiu 2 2,4
Gonzalez-Souza 1 1,4
Koeficijent 20
Dobitak zagarantovan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.