FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Johny
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Johny » 17 jan 2014, 17:59

Saurman je napisao/la:Pique je postao kanta tako da on nema šta tražiti u Bayernu baš kao i T.Silva koji je u godinama.Kao što reče Omer najrealnija opcija je Luiz.
Pique je doktor nauka za Luiza , hajmo malo realni biti.Nije covjek kriv sto igra sa midzetom Mascheranom i 2 beka koja za rijec defanziva jos uvijek nisu culi.

Prosle sezone je bio poprilicno los ali se jednostavno uklopio u sivilo ekipe.Covjek je bukvalno zadnje 2 sezone jedini igrac koji moze pokupiti loptu iz 16 metara ili skociti , to bas i nije lagan zadatak...

Ove godine Pique mnogo podsjeca na onog igraca od prije 3-4 godine.Strasno dobro i konstantno igra iako sam siguran da mladi Bartra za godinu ce biti bolji igrac od njega 8-)

Kompany je sila od igraca ali je irealna opcija kao i Silva koji je definitivno najbolji stoper Svijeta.

Luiz je dobra opcija jer Pep voli takve igrace i siguran sam da ce on biti prva i jedina meta Bayerna ako vec zele stopera.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 jan 2014, 18:18

don_burza je napisao/la:evo malo za dusmane

slika
:lol: :lol:

Luiz je najveca Pepova zelja jer je odlican tehnicar, zna povuci loptu, ima i sut strasan ( ako zatreba iz daljine ).
Za Bayernov stil igre koja ne zahtjeva preveliku defanzivu, nego takticko sprecavanje dolazenja u situaciju da se branis, Luiz je savrsen. 8-)
Koliko je bitan posjed lopte, svi stoperi ce dolaziti u kontakt s njom isto koliko i zadnji vezni.
Luiz je tu jak, bas kao i Dante.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 jan 2014, 18:24

Jestel poslali kakvu ponudu za Luiza posto vidim na temi da se o njemu piše :).

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2014, 18:28

soxx je napisao/la:Jestel poslali kakvu ponudu za Luiza posto vidim na temi da se o njemu piše :).
Ne, plan je dovesti stopera na ljeto a niko ne garantuje da je to Luiz. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 jan 2014, 18:51

Boljeg stopera od Thiaga Silve definitivno nema 8-)
To je moj favorit br1. jeste da ima 29 god., ali opet bi dobili najboljeg stopera za naredne 3-4 godine.

A kad je neko najbolji sigurno je i cijena paprena, sigurno ga ne bi mogli dovest' ispod 40milki ;)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 17 jan 2014, 19:35

Silva će ove godine napuniti 30 godina i neozbiljno bi bilo za igrača koji može još 2 ili 3 vrhunske sezone odigrati platiti 40 miliona. Uz to, teško je očekivati da će se PSG pustiti kapitena ekipe i svog najboljeg igrača u odbrani, pare im ne trebaju.
Teško je očekivati i da će u Bayernu imati platu veću nego u PSG-u.

Pique je prošle sezone bio katastrofalan, pravio ga budalom ko je stigao. Mada, ima istine u tome što je @johhny pisao, igrao je u paru sa Mascheranom koji tanak da tanji ne može biti na stoperu.
Ove sezone sam slabo gledao Barcu, bolji jest.
Teško je očekivati i od Barcine uprave da će pustiti svog najboljeg defenzivnog igrača. Uz to muku muče sa odbranom koju treba graditi oko Piquea.
Puyol je odradio svoje, Mascherano nije za na tom nivou.

Luiz se nameće kao najrealnije riješenje od ove trojice, mada to ne znači da je realan :mrgreen:
Nije u prvom planu, u zadnje vrijeme se pominje i dolazak Zoume u Chelsea, a tu su još Cahill, Terry, Ake, Ivanović.
I njega će biti teško dovesti, jer pored Bayerna tu je još ekipa koje bi htjele vidjeti Luiza u svojim redovima, Terry je u godinama, Luiz je kapacitet da postane najbolji stoper svijeta...
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 jan 2014, 20:29

Konačno malo pametnih riječi na ovom forumu. Toliko njasra je napisano od ponedjeljka do jučer da to ni pas s maslom ne bi mog'o pojesti (malo u duhu Dine Merlina).
Činjenjica stoji da nam treba štoper, jer Badstuberu treba vreeemenaa i vreeemeenaaa (malo u duhu Koketa), Van Buyten teško može ostati još, a Martinez nema pojma i u najbolim namjerama, Kirchoff se nije pokazao. E sad ko će to biti, to je najmanji probljem, jer sam siguran da će naša uprava to fino iskeširati. Bilo bi previše ziheraški od nas da dovedemo i treće pojačanje besplatno :-)

E sad ću vam pokazati slike prije i poslije stomatološkog tretmana koje pokazuju kako ni jedna naša usluga nije skupa :-)
Ribery i žena u njega prije i poslije posjete hećima za gornju rupu :-)
slika
Malo previše bijelo za moj ukus, ali možda se sunčala
Sent from my Philips Smart TV.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 jan 2014, 20:41

MoRe štoper svjetske klase al' Đe ga nać' ? Pike :lol: , jedan od precijenjenijih igrača današnjice, kad pogledaš njegov konto sa trofejima rek'o bi čoek da je Baresi i Maldini u jednom a nije :D , jedan od mnogih koji su se trofeja naosvajali s' tudje grbače. Pike je u odrani dobar kad ista nema posla, da zaključimo. Luiz tipični brazilac, voli da se igra lopte a nama takav štoper ne treba, imamo mi takvih, poprilično trom i kiks igrač, malo bolji napadač je enigma za njega. Silva jest stariji al' je docent za ovu dvojicu, ako je razumna cijena što da ne. Povrede ga zezaju al' mislim da bi to naši doktori sanirali i eto ti igrača za 2-3 sezone, al' opet ponavljam ako je razumna cijena u pitanju al' s obzirom na ove plastične klubove i politike nea od tog ništa. Dakle dečki, nastavite tražit' 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 17 jan 2014, 20:52

Sto se tice stopera, moj pik sigurno ide na Davida Luiza, jos sam bio tog misljenja kad je ovaj bio u Benfici, no et otisao u Chelsea, e sad je red da napravi stepenicu vise u karijeri i dodje u najbolji klub.

Sigurno bi postali jos jaci u odbrani, Pique jeste dobar, al mislim takodjer da je precjenjen, Silva ako negdje ode vjerujem da ce se vratiti u Milan ili ostat u PSG -u :)

A za dobrobit Badstubera, i treba otici na posudbu , skupiti utakmica jacih ne mozemo ga drzat u Bayern Amaterima da covjek tamo igra, treba njemu nest tipa Wolfsburg, et dovedu De Bruynea., Dzeku, Badstubera i naslov na titulu Bundeske :lol:
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2014, 21:59

Johny je napisao/la: hajmo malo realni biti.
Ajd.
Johny je napisao/la: Pique je doktor nauka za Luiza
E jbg.
Johny je napisao/la:Ove godine Pique mnogo podsjeca na onog igraca od prije 3-4 godine.
On već konstantno pada u igri zadnje tri godine,kako Barca više nema onu dominaciju na sredini tj posjed je manji tako da je pritisak na odbranu sve veći samim tim Pique pravi sve veći broj kikseva.

Uostalom u interesu Barce je ostanak Pique.

U borbu za Luiza na ljeto ide Bayern ali i Barcelona koja ga je već pokušala nekoliko puta dovesti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 jan 2014, 22:20

Ionako suplja odbrana Barce bila bi amaterska kada bi prodali Piquea,tako da sam siguran da od njegovog dolaska nema nista.

Ostaju nam 2 kandidata, Luiz i Silva,kao sto rekoh moja zelja je Silva,bez obzira na sve.
Ali opet to je na nasoj upravi,ko god da dodje sigurno ce biti ogromno pojacanje.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 17 jan 2014, 22:23

U pravu ste, jedan od kostura Barcelone u buducnosti je Pique. Ne mrda taj iz Katalonije.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 17 jan 2014, 23:21

Pique je skoro izjavio čini mi se da od malena navija za Barsu bla bla, i da bi tu želio završiti karijeru.

Helem nejse, kako god ja opet najviše vjerujem Holgeru. Jak je to dečko, vratiće se on jači nego ikad! Kako sam poželio one njegove startove, auuuu, u kost samo, u kosttttttt! :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 jan 2014, 00:27

Ma kakav Pique nije on kalibar za Bayern, trebali su dati Badstuberu sansu, a ne na posudbu ga slati. Ako ce vec dovoditi neka dovedu ili Luiza ili nekog drugog, Pique ne dolazi u obzir.

Btw, sto se tice Zlatne lopte, ajde sto je Ronaldo bio ispred Riberya, ali i Messi je imao vise glasova, a nije to zasluzio za 2013 godinu. Messi i Ronaldo imaju prejak lobi i gotovo svi u svijetu ih vide kao najbolje, bez obzira sto Messi npr u 2013 nije bio ni blizu Ribijevog nivoa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 jan 2014, 00:56

Bundesliga je napisao/la:Ma kakav Pique nije on kalibar za Bayern, trebali su dati Badstuberu sansu, a ne na posudbu ga slati. Ako ce vec dovoditi neka dovedu ili Luiza ili nekog drugog, Pique ne dolazi u obzir.
Ma ovo za Holgerovu posudbu su samo nagađanja..... ;) Vidjet ćemo tek šta će s njim biti kada se vrati, ali za sad ne vjerujem baš da je ta posudba realna... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 jan 2014, 01:48

ceze je napisao/la: Luiz se nameće kao najrealnije riješenje od ove trojice, mada to ne znači da je realan :mrgreen:
Nije u prvom planu, u zadnje vrijeme se pominje i dolazak Zoume u Chelsea, a tu su još Cahill, Terry, Ake, Ivanović.
I njega će biti teško dovesti, jer pored Bayerna tu je još ekipa koje bi htjele vidjeti Luiza u svojim redovima, Terry je u godinama, Luiz je kapacitet da postane najbolji stoper svijeta...
Ivanovica niko vise ne gleda kao stopera tako da njega ne treba ni racunati.

Nece Luiz nigdje osim ako Mou ne kaze da mu netreba a sumnjam da ce do toga doci.
Da je u "zavadi" nekoj sa Mourinhom kako su mediji seruckali - nije, to se moglo vidjeti da nije na nekim intervjuima.

Mora se reci da je Luiz imao povredu pa je to mnogo iskoristio Cahill a Terry igra ko preporodjen

Luiz Cahill Terry ajmo reci. + Zouma kad bi dosao. Da prodaju Luiza morali bi opet traziti nekog drugog stopera, znaci bespotrebno stvaranje "problema", jer nikad Mou nebi usao u novu sezonu sa Cahillom, starim Terryem i mladim Zoumom :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jan 2014, 10:27

Opet soxx i njegovo (ne)davanje Luiza, Lukakua i ostalih igraca koji nemaju mjesto u Chelseau drugim klubovima. :twisted:
Jednostavno care moras shvatiti da ti igraci nece cijelo vrijeme trpjeti netoleranciju i sjedenje na klupi ili odlaske na posudbe. Prekipi kad tad.
Bayern ako bude zelio Luiza, Bayern ce ga i dobiti. 8-)

Edit: Pepu sretan 43. rodjendan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 18 jan 2014, 12:23

SRETAN 43 ROĐENDAN JEDNOM OD NAJBOLJIH TRENERA SVIH VREMENA SADAŠNJEM BAYERNOVOM VOĐI
PEPU GVARDIOLI

slika

ŽELIMO TI TA SA NAŠIM BAYERNOM ŠTO VIŠE TITULA UZMEŠ

MIA SAN PEP

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 jan 2014, 13:51

Sretan rodjendan najboljem treneru ;)
Visca el Barça ! Mes que un club !

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 18 jan 2014, 15:28

Danas protiv Salzburga, prijateljska utakmica, (16h).

Neuer (K) - Dante, Thiago, Martínez, Shaqiri, Boateng, Götze, Müller, Alaba, Hojbjerg, Kroos

Feliz cumpleaños Señor Pep! :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.