ne trba ti bolji dokaz da je sve otišlo u k... uzmi svako veče teletekst i samo odi stranicu po stranicu i vidjeti ćeš da ni jedna liga nisu normalni koeficijenti, u svakoj ali baš svakoj ima barem jedno iznenađenje i veliki koef, na barem jednoj tekmi nije 3+ i barem na jednoj nije oba gol i nije samo u nogometu nego u svim sportovima, postalo je stvarno nemoguće dobiti na kladionici, nekad je bio barem jedan dan normalni rezultati pa bi raja dobila ali sada nema šanseHarrison je napisao/la:Fakat je tako kao sto kazes, eeej redovno prolazim TALIJANE na golove, a evo vec druga sedmica kako me SVABE povaljuju na golovima...jbt kako se fudbal mijenja, prije par godina sa lakocom prolazio golove na svabe 4+ i talijane od 0-2 gola, a vidi sad sve kontra, veceras talijani 8 tekmi, a na 6 utakmica prolazi 3+, ista stvar holandjani i belgijanci, sad kod belgijanaca slobodno trpaj oba daju ili 3+ na golove, a izbjegavaj holandjane...zgmiky je napisao/la:ma prije bi našao junfericu s 30 nego pogodio listić sa 5 parovaHarrison je napisao/la:Stvarno je ova kladionica prokleta, ne mereš dobiti da si hljeb...i svaki put psujem sam sebe sto sam hajvan i ne odigram ono sto prvo vidim da je sigurica, vec ja krenem nesto filozofirati, tabelisati, jesti gov.na ****...
Danas vidim u cvajti K'lautern igra protiv Union Berlina i stavim keca na papiric, pa pogledam trecu ligu, Duisburg i Arminiu Bielefeld igraju protiv nekakvih amatera Stutgarta i Dortmunda i stavim keca na njih i onda mi djavo dodje u glavu (ko kad je kladjenje djavoljska igra) pobrisem ova tri keca i stavim ove klosare na golove iz prve lige i sve popadam samo na njima...ubo neke parove iz serije b i iz primere i samo ovi bundesligasi me otresu ko budalu...
@janez moj dobri neka si i ti "umočio"