Ma covjece mogu mislit sta je Dzeki proslo kroz misle kad je stajao i sluso ovo? Pa ja prvi bi u sebi mu yebo od do. A vjerujem da mu je i Dzeko bezbroj puta.voltron30 je napisao/la:Možeš misliti njegovih motivacijskih govora u slačionici?sajo10 je napisao/la:Ljudi dragi manite se analiza jeste vi culi sta Susic rece na kraju: "Cak sam na klupi reko da ga (gol) necemo dati ni iz penala".
Pa zar ovaj citat nije dovoljan da bi ti kao igrac, navijac, simpatizer... izgubio sve nade u tog covjeka? Ako je ikakve nada ikad bilo.
Oh Azraile dragi...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
daj linkGoalgetter je napisao/la:Sinanovic prvi krenuo resetati. Hajmo novinari, okrenite se protiv ublehe.
Nije mi jasno sto nije ubacio Salihovica kad smo dobili penal, pa taj covjek ne fula. Ibisevic, Hajrovic, Salihovic na klupi i penal suta Pjanic. Izgovor, on suta penale kad nema Totija u Romi, nesto se ne sjecam da je ikad penal sut'o.
1946
kazem ja j... centar ,daj hrasnicu i restoran bosna ,nisu naši navikli na saune i kurce nego na dupli viski i mezu.
Kakve koristi da se vrati kad ce ga TELETINA ostaviti na klupi!Bassha je napisao/la:Seoooo vracaj seeee
- RockyMaivia
- Kontakt:
Dovedi nenu,dedu,dazidzica,amidzica i ako imas jos koga pokupi sa ulice seljacino
I uzimaj pare igracima idiote!!

I uzimaj pare igracima idiote!!

Zadnja izmjena: RockyMaivia, dana/u 09 sep 2014, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
StarMo nije skutorija...
- AlfredBorden
- Kontakt:
papagaj daj javljaj se sad, malo brani susica misa mu, nema smisla da bjezis sad
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
-
- Kontakt:
Jel' trollas ili mu ovo stvarno izleti iz usta?PerryFred je napisao/la:''Potcijenili smo ekipu Kipra. Ja sam na to upozoravao. Čak sam rekao da nisam zadovoljan drugim poluvremenom u Tuzli. Znali smo kako će oni igrati. Trebali smo pkušavati sa distance. Neki igrači su bježali i krili se od lopte. Nismo potcijenili ekipu Kipra to ponavljam. Ovo nam je ja mislim prvi put da smo izgubili od neke slabije reprezentacije''.
?????

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- Goalgetter
- Kontakt:
Budimo realni. Na SP nas je odveo Ćiro, a ne ova teleća glava.
Idemo na podmlađivanje reprezentacije pa sam pozvao debitanta dujkovića sa 32 godine koji je usput imao imresivnu karijeru sloga doboj ,slavija,zrinjski a ja ću usput zaraditi 150 000 eura za godinu dana ugovora .
- NeverGiveUp
- Kontakt:
DrinaGZ je napisao/la:Budimo realni. Na SP nas je odveo Ćiro, a ne ova teleća glava.
Tačno.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- RockyMaivia
- Kontakt:
TelecaGlava je napisao/la:''Potcijenili smo ekipu Kipra. Ja sam na to upozoravao. Čak sam rekao da nisam zadovoljan drugim poluvremenom u Tuzli. Znali smo kako će oni igrati. Trebali smo pkušavati sa distance. Neki igrači su bježali i krili se od lopte. Nismo potcijenili ekipu Kipra to ponavljam. Ovo nam je ja mislim prvi put da smo izgubili od neke slabije reprezentacije''.
?????

StarMo nije skutorija...
Pape ti si Bog, boli te qrc samo nastavi tako, sve dok je ovih koji te podrzavaju, nista bolje nismo ni zasluzili i dalje nastavi da **** 4 miliona Bosanaca I Hercegovaca i ne vadi... Zasto ne bi kada ti se moze

- DonCorleone
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:PerryFred je napisao/la:''Potcijenili smo ekipu Kipra. Ja sam na to upozoravao. Čak sam rekao da nisam zadovoljan drugim poluvremenom u Tuzli. Znali smo kako će oni igrati. Trebali smo pkušavati sa distance. Neki igrači su bježali i krili se od lopte. Nismo potcijenili ekipu Kipra to ponavljam. Ovo nam je ja mislim prvi put da smo izgubili od neke slabije reprezentacije''.
?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nije brate taj seljacina nema obrazaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sajo. jel te stid?
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
"Po igri smo pokazali da nismo zaslužili pobjedu. Počeli smo odlično, dali smo gol, a kako je vrijeme odmicalo postajalo je sve lošije. Primili smo gol pred kraj prvog poluvremena, a o drugom ne treba ni govoriti. Većina igrača je podbacila i to je razlog što nismo osvojili ni bod," kaže Sušić.
Svi su krivi samo ja nisam.
SAFET SUŠIĆ
Svi su krivi samo ja nisam.
SAFET SUŠIĆ

Head je napisao/la:Nije mi jasno sto nije ubacio Salihovica kad smo dobili penal, pa taj covjek ne fula. Ibisevic, Hajrovic, Salihovic na klupi i penal suta Pjanic. Izgovor, on suta penale kad nema Totija u Romi, nesto se ne sjecam da je ikad penal sut'o.
Šuta penale, ne izmišljaj, prvi mi odma pada na pamet protiv Napolija kad je dao 2 gola, jedan je iz penala, a večeras ga nigdje nije bilo, i moglo se naslutit da će profulat, al nije on kriv ni za šta, njemu se ne treba ništa zamjeriti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.