Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
zna li neko kako funkcionira ovo na wwinu ako sam prosao sve parove i jedan je odgodjen .... da li mi se dijeli dobitak sa tim koeficijentom ili cekam da se utakmica odigra ????
sutra....
Napoli 1
Inter 1
Udinese daje gol
Kvota 2
ulog: 50KM
Napoli 1
Inter 1
Udinese daje gol
Kvota 2
ulog: 50KM
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ajde dajte mi 2 igraca za veceras, al da su sigurna...ako moze ukratko 1-2 recenice zasto mislite da idu preko il ispod
gospodin Seljakovic je napisao/la:ajde dajte mi 2 igraca za veceras, al da su sigurna...ako moze ukratko 1-2 recenice zasto mislite da idu preko il ispod
imaš 2 posta iznad

jel ti toliko mrsko pogledati malo temu

FORZA MARŠAL !!!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
nije mi mrsko, procitao sam, al kad bi netko stavio jos 2, ima bi 4, te bi lakse izabrao sigurnohodža je napisao/la:gospodin Seljakovic je napisao/la:ajde dajte mi 2 igraca za veceras, al da su sigurna...ako moze ukratko 1-2 recenice zasto mislite da idu preko il ispod
imaš 2 posta iznad![]()
jel ti toliko mrsko pogledati malo temu

Prati među rezultatima tvoj par. Kad budu sigurni da se utakmica neće igrati u roku 48 sati upisaće taj par kvotu 1 i dobićeš pare na račun.aloba90 je napisao/la:zna li neko kako funkcionira ovo na wwinu ako sam prosao sve parove i jedan je odgodjen .... da li mi se dijeli dobitak sa tim koeficijentom ili cekam da se utakmica odigra ????
A. Jamison /under 15,5
D. Gallinari /under 18,5
Toronto-Atalanta 2
Cleveland-Boston 2
8,20 kf. x 3 euro
msm. da ima logike 
D. Gallinari /under 18,5
Toronto-Atalanta 2
Cleveland-Boston 2
8,20 kf. x 3 euro

Imali ljudi ko kakve sice da mi posalji na wwin ostao sam bez bona a tek sam u petak mogu u klad ?? Molim vas

E da nik Said31 znacii molim vas !!

E da nik Said31 znacii molim vas !!
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Koliko si siguran da ova dvojaci idu under ?Feco je napisao/la:A. Jamison /under 15,5
D. Gallinari /under 18,5
Toronto-Atalanta 2
Cleveland-Boston 2
8,20 kf. x 3 euromsm. da ima logike
Ja sam siguran 100% da R. Gay ide under... Sinoc samo dao jedan kos, a igrao 34:36... veceras ce vjerovatno manje i igrati, a vim je za ovoliko vremena dao 1 kos nemoguce da ce veceras dat iznan 20,5

- suicidesquad
- Kontakt:
A.Jamison - 12psuicidesquad je napisao/la:-16,5+/A.Jamison 1 1,85
Jamison je 35-godišnji krilni centar Clevelanda. Prosjek mu je 15.0 poena po utakmici. Cleveland večeras igra protiv Bostona - ekipe koja najbolje brani PF poziciju u ligi: http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... /9/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove dvije ekipe igrale su prije 2 dana u Bostonu. Jamison je u toj utakmici ubacio 10p. Nadam se da će Garnett i Bass i ovaj put odraditi dobar posao u odbrani i zaustaviti Jamisona. Kvota u Premieru je maloprije pala na 1,70, a u BetLiveu je 1,65.
-15,5+/Nene 1 1,85
Denver igra u gostima protiv Memphisa - ekipe koja najbolje brani centarsku poziciju u ligi: http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... 10/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nene ove sezone ima prosjek od 14.3 poena po utakmici. U gostima mu je prosjek manji (8 utakmica - 12.3 poena po utakmici).
Prije nekoliko dana sam igrao Gortata protiv Memphisa i prošao. Inače ne volim igrati centre manje koševa, ali za ovaj par sam se odlučio zbog toga što Denver igra protiv Memphisa i zbog Neneovog prosjeka u gostima. Nene je zadnje 3 utakmice prebacio ovu marginu - 2 utakmice na domaćem terenu i jedna u gostima (SAC - 16p, TOR - 20p, LAC - 18p). Vrijeme je za jednu utakmicu s manje koševa.
http://scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=320131005" onclick="window.open(this.href);return false;
Nene - 14p
http://scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=320131029" onclick="window.open(this.href);return false;
Prošlo! Mislio sam da ću pasti na Neneu jer se igrao OT, ali je dobro na kraju završilo.

deno_TM87 je napisao/la: Everton - Man.City 2 1.80
pik/Lorient - Lyon 2 1.85
Parma - Juventus 2 1.80
Mirandes - Ath.Bilbao 2 1.80
Maroko - Niger 1 1.55
Verona - Grosseto 1 1.75
pik/Vittesse - Heerenveen 2 2.05
Radnički - Široki 1 1.30
Kvota 78.00
Uplata 1.20
Dobitak 93.60
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Hladnokrvno. Prošo listić uz mnogo sreće kada su Lyon i Chelsea u pitanju.Claus je napisao/la:Manchester United - Stoke 1
Swansea - Chelsea 2x
Mirandes - Bilbao 2x
Lyon - Lorient 2x
Možda pokušati 1x na Parmu, Everton i Wolverhampton. Nije nemoguće da navedeni timovi otkinu barem bod Juventusu, Cityju i L'poolu. Možda i prođe, ko zna.

Možel mi neko objasnit šta je "poluvrijeme ili kraj", ako npr. odigram taj pik1 na Aston Villa - Q.P.R. 

-
- Kontakt:
poluvrijeme ili kraj 1..logicnoothello je napisao/la:Možel mi neko objasnit šta je "poluvrijeme ili kraj", ako npr. odigram taj pik1 na Aston Villa - Q.P.R.

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Al si mu objasniojasko_juve je napisao/la:poluvrijeme ili kraj 1..logicnoothello je napisao/la:Možel mi neko objasnit šta je "poluvrijeme ili kraj", ako npr. odigram taj pik1 na Aston Villa - Q.P.R.

@othello to znaci da ako Aston Villa bude vodila na poluvremenu ILI slavila na kraju utakmice,tvoj tip je prolazan.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
-
- Kontakt:
jel neko zna mozda kolika je bila granica koseva sinoc Toronto,ja mislim d aje 176,5..gdje mogu provjerit rezultate kladioince od jucer.?
https://www.wwin.ba/rezultati/#" onclick="window.open(this.href);return false;BranaVidara je napisao/la:jel neko zna mozda kolika je bila granica koseva sinoc Toronto,ja mislim d aje 176,5..gdje mogu provjerit rezultate kladioince od jucer.?
jeste,176,5

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Šta mislite Fulham - WBA, hoćel dobit Fulham?!
Fulham-WBA : 1
Bolton-Arsenal: +2.5
Valnecia- Barca: +2.5
Analize na: http://dnevna-kladionica.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolton-Arsenal: +2.5
Valnecia- Barca: +2.5
Analize na: http://dnevna-kladionica.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oko za oko, zub za zub!
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
Inter - Palermo 1
UNICS - Milano 1
Bocvana - Mali 2
Marseille - Nice 1
Aston Villa - Q.P.R. x2
Napoli - Cesena 1
Cagliari - Roma 2
Galatasaray - Antalya 1
Kvota wwin: 33,69
UNICS - Milano 1
Bocvana - Mali 2
Marseille - Nice 1
Aston Villa - Q.P.R. x2
Napoli - Cesena 1
Cagliari - Roma 2
Galatasaray - Antalya 1
Kvota wwin: 33,69
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.