Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Cici igra dobro, mogo bi imat sanse recimo ako bude igrao protiv Nole u finalu.
Finale je ovaj drugi mec, iako bi i on mogao zavrsiti jednako. Daj Rafi pehar samo dok prijavi RG da igra 

⚽FK Garaže⚽
Igra koliko mu treba,jer sa druge strane je Zverev koji ne moze izdrzati duze razmjene. Jednistavno takav mec gdje se Tsitsipas samo prilagodio.
Vidjeces u finalu koliko ce vise winnera imati jer ce morati napadati,a ne cekati da protivnik zapuca u out ili mrezu.
Ma da ovdje ako se Zverev samo malo sabere moglo bi otici i u 5 setova vrlo lako
Dobio bi Stefanos Noloa u finalu.
Bolji igrač evo već 2 seta, morao je 2 1 vodit, a zijanit će 3 0. Glup i to je, nema pomoći.Unofficialpage je napisao/la: ↑11 jun 2021, 16:23Kakva budala, imaš setu u rukama i generalno je bio bolji igrač do tad, ušao u ritam i onda se samo ugasio. Očekivao sam puno bolji meč, obojica loše igraju.
I Cici je ispod nivoa, pritisak ih pojede
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma Zverev samo da se malo sabere ode ovo u 5 setovabodi123 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 16:39Bolji igrač evo već 2 seta, morao je 2 1 vodit, a zijanit će 3 0. Glup i to je, nema pomoći.Unofficialpage je napisao/la: ↑11 jun 2021, 16:23Kakva budala, imaš setu u rukama i generalno je bio bolji igrač do tad, ušao u ritam i onda se samo ugasio. Očekivao sam puno bolji meč, obojica loše igraju.
I Cici je ispod nivoa, pritisak ih pojede
Nijedan nemaju ni najmanju sansu u finalu protiv Rafe.
-
- Kontakt:
tenis nedostojan polufinala jednog grand slam turnira
Alex patuljčić Zverev. Miša gađaj levata mikrofonom.
"We need to suffer. And we need to fight."
Alex patuljčić Zverev. Miša gađaj levata mikrofonom.
"We need to suffer. And we need to fight."
- LlullSergio
- Kontakt:
Ajde konačno da frajer odservira svoj servis Game kako spada.
-
- Kontakt:
Konacno malo vatre
Sad ce biti drame,momentum na strani Zvereva sad.
Ja mislim da Zverev ima vise sanse protiv Rafe u finalu,a da Tsitsipas recimo ima vise sanse protiv Novaka u finalu.
Ja mislim da Zverev ima vise sanse protiv Rafe u finalu,a da Tsitsipas recimo ima vise sanse protiv Novaka u finalu.
Bolji Zverev, ovo je moralo do sad gotovo bit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NisamInSajder
- Kontakt:
Greske koje je pravio u prva dva seta i njegova psiha su ga dovele do ovog rezultata. Obojica su pod pritiskom. Tsitsipas nije stao od pocetka meca, a imao/a rezultat u vecem toku meca.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Meni je ovaj Cicipas od pocetka turnira klasicni prebacivac sa odlicnim servisom.Zverev kakav god botic bio pokusava biti agresivan i nastoji diktirati ritam.Cim je Sasa smanjio UE i poceo pogadati winnere , Cicipas se poceo Ljilja tim
Ovakva igra protiv Nadala/Noleta je prasenje 3:0
Ovakva igra protiv Nadala/Noleta je prasenje 3:0
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Može ovo Zverev preokrenuti u svoju korist samo ako bude mentalno stabilan. Što je vrlo teško. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Felixians4
- Kontakt:
Nije ni približno tako loš meč. Čak se nije Zverev vele raspao u drugom setu(što se po manjku duplih može dobro vidjeti) koliko je Grk vraćao,a on isforsirao. I ako ide u 5,nije neka potrošnja,igra se brzo,servisi brzi,dosta idu na mrežu, a pobjednik sigurno stiže samopoizdan i rasterećen u nedjelju što se koliko god bili veliki,iskusni i karakterni,neće moći reći za Rafu il Novaka. Mada onda na terenu se oibčo pokaže da mladi moraju hleba jest i da su opet pukli uz nastavak puke dominacije veteranskih KOZA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.