Sve se fuli osim najbitnije tekme GB
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
tri jako dosadne utakmice i jedna interesantna .. kao i cijela sezona, ispod prosjeka. kad je sezona za podvoz zašto bi playoff bio bolji
bills-steelers bi moglo biti zabavno ako stvarno bude snijeg do koljena i vjetar ko na vrhu bjelašnice

bills-steelers bi moglo biti zabavno ako stvarno bude snijeg do koljena i vjetar ko na vrhu bjelašnice

Pa dobro burazeru 14 ekipa je u playoffu, nema 14 jakih ekipa, maximalno 4. Texans i Packers su bili underdogs (posebno Packers), znaci nije bitno koliko su nabusili jer je iznenadjenje, Lions dobra tekma, jedino Chiefs ono rutinski.
Cini mi se da si i lani wc rundu bio maximalan. Svaka cast sad si jos 2 iznenadjenja skinio.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
packersi su jako interesantni u zadnje vrijeme, izgube od panthersa gdje se sa loptom nisu sastavili i od bucsa gdje love vrata od haustora nije mogo potrefit, a ostale tekme pogađa ko brady. doduše receiveri su sinoć bili konstantno otvoreni ali treba ih pogoditi posebno pod pritiskom. ja doduše ne vjerujem da će im išta slično poći za rukom protiv ninersa (ninersi njih najčešće razvale) ali sad barem imaju ogromno samopouzdanje, vidjećemo hoće li ih ninersi opet prizemljiti
najgore od svega je što će poslije ovoga sinoć jerry krenuti po billyja, a baš ga je bio merak gledati u beznadežnom timu
najgore od svega je što će poslije ovoga sinoć jerry krenuti po billyja, a baš ga je bio merak gledati u beznadežnom timu

Haha, sad kad me podsjeti, vratih se u da vidim u postovima. Znaci, Borba je bila izmedju ElTigre9 i mene prsa u prsa. Pred SB imali smo po 11 pogodaka. Ja sam tipovao na Eaglese on se nije oglasavao, tako da je ostalo egal

Iskreno, drago mi je zbog Detroita iako da su Ramsi dobili i Fila tukla Buckse, Fila bi imala domacinstvo. Ovako u slucaju pobjede idu u Detroit. Al neka, svidja mi se energija Dana Campbella i njegovo vodjenje ekipe.
Ali svake godine isto, Dak MVP i Cowboysi opet Super Bowl contenderi. Fanbase koji već skoro trideset godina živi u zabludi i iznova očekuje drukčiji ishod sezone. Stvarno da ih nema trebalo bi ih izmisliti.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Bježi ba, ovo fakat boli.

Valjda će sad onaj pokušaj od trenera konačno biti bivši. Nikad mi nije ni bilo jasno kako je ovoliko dugo ostao na klupi. Iako mi je teško zamisliti da će se Jerry i Bill dogovoriti oko nadležnosti, al eto.. nada je jača nego prije ove epske bruke.
Mada bih i o Daku ozbiljno razmislio. Mani nas Jerry više vječnih luzera. Ionako nas niko ne voli, samo nasjedamo na volej da nam se smiju.

The saddest thing in life is wasted talent.
Stas jara jebga, hladan tusscholsey je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:48Bježi ba, ovo fakat boli.![]()
![]()
Valjda će sad onaj pokušaj od trenera konačno biti bivši. Nikad mi nije ni bilo jasno kako je ovoliko dugo ostao na klupi. Iako mi je teško zamisliti da će se Jerry i Bill dogovoriti oko nadležnosti, al eto.. nada je jača nego prije ove epske bruke.
Mada bih i o Daku ozbiljno razmislio. Mani nas Jerry više vječnih luzera. Ionako nas niko ne voli, samo nasjedamo na volej da nam se smiju.![]()

Sa srecom svakako, trener noga, ne znam ni sta radi u ligi, je bo ga otac njegov Rodgersu karijeru upropastio, iskojucivo zbog njeg ima samo 1 prsten.
Nisam ni ja očekivao SB (možda u nekim ludim scenarijima), al ovo je stvarno previše.alemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:25Stas jara jebga, hladan tusscholsey je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:48Bježi ba, ovo fakat boli.![]()
![]()
Mada bih i o Daku ozbiljno razmislio. Mani nas Jerry više vječnih luzera. Ionako nas niko ne voli, samo nasjedamo na volej da nam se smiju.![]()
Ja sam znao da ce te usrati, ali kontam protiv 49ers ili Lionsa oni dez cought it tipa play. Ali ovo ne
Sa srecom svakako, trener noga, ne znam ni sta radi u ligi, je bo ga otac njegov Rodgersu karijeru upropastio, iskojucivo zbog njeg ima samo 1 prsten.

Debil 101%. Nadam se da je oćejfio. Ne znam koji će luđak zaposliti lika koji se godinama ofira.
rodžo ima samo jedan prsten jer svaki puta u playoffu usere stvar, ni trener niti iko drugi mu nisu krivi da je u regularnoj sezoni mvp a u playoffu uvrh glave solidan qb. i onaj superbowl je malo falilo da izgubi, imali su steeleresi zadnji napadalemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:25Stas jara jebga, hladan tusscholsey je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:48Bježi ba, ovo fakat boli.![]()
![]()
Ja sam znao da ce te usrati, ali kontam protiv 49ers ili Lionsa oni dez cought it tipa play. Ali ovo ne
mccarthy je to što jeste i nosi najveći dio krivice ali nije on bacao loptu nego rodžo
McCarthy je luzerska qrčina i kriv je i za klimatske promjene..
rodži je sigurno za sve kriv osim za ono za šta su mu krivi kimmel, fauci i neidentifikovani leteći objekti

E jebga ako ces tako Rodzo je dobio Seahawks nije on kriv sto onaj debil ispusti loptu pa napravi turnover. Nije ni bio na terenu.jestamaji je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:43rodžo ima samo jedan prsten jer svaki puta u playoffu usere stvar, ni trener niti iko drugi mu nisu krivi da je u regularnoj sezoni mvp a u playoffu uvrh glave solidan qb. i onaj superbowl je malo falilo da izgubi, imali su steeleresi zadnji napadalemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:25Stas jara jebga, hladan tusscholsey je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:48
Bježi ba, ovo fakat boli.![]()
![]()
mccarthy je to što jeste i nosi najveći dio krivice ali nije on bacao loptu nego rodžo
može se to kroz različite prizme gledat. godinu prije superbowla mu je ispala lopta u produžetku (najbolja tekma koju sam ikada gledo). zašto je ispala njemu a ne warneru? 2011 nije mogo hljeba protiv giantsa niti dvije godine iza toga protiv ninersa. imao je dva napada koja su bila three and out. onda su se desili seahawksi i to bi bilo to, tu je izgubio samopouzdanje. protiv bradyja nije uspio ugurati loptu u endzonu sa par jardi itd itd.
ako izuzmemo seahawkse u svakoj je podbacio a od razvaljivanja od falconsa nije više realno van regularne sezone ama baš ništa napravio
sad mu i ne ostaje ništa drugo nego da se drži teorija zavjere. njega je neko dobro raspalio po glavi!
ako izuzmemo seahawkse u svakoj je podbacio a od razvaljivanja od falconsa nije više realno van regularne sezone ama baš ništa napravio
sad mu i ne ostaje ništa drugo nego da se drži teorija zavjere. njega je neko dobro raspalio po glavi!
Ili McCarthy ne zna da napravi gameplan u playoffu, eo isto radi i sa Dallasom. Igra na slijepo, tako je i u GB, imo uspjeha u RS, a kad treba pripremiti ekipu i odraditi vrhunski gameplan u playoffu, gdje treba malo vise mozga, nije dostojan.Taraba od trenerajestamaji je napisao/la: ↑15 jan 2024, 15:46može se to kroz različite prizme gledat. godinu prije superbowla mu je ispala lopta u produžetku (najbolja tekma koju sam ikada gledo). zašto je ispala njemu a ne warneru? 2011 nije mogo hljeba protiv giantsa niti dvije godine iza toga protiv ninersa. imao je dva napada koja su bila three and out. onda su se desili seahawksi i to bi bilo to, tu je izgubio samopouzdanje. protiv bradyja nije uspio ugurati loptu u endzonu sa par jardi itd itd.
tu sigurno ima dosta istine, ali nisam siguran koliko je mccarthy kao trener sa ofanzivnom pozadinom kriv za to da mu odbrana nemože ni jedan jedini napad zaustaviti
Pa eto objasni ti burazeru, Dallas top 5 odbrana u mnogim statistikama, dodju sirevi i 50 ti strpa, tacno si vidio vrhunski gameplan GB, do same egzikucije istog na terenu, vs ekipe Dalkasa koja je dijelovala totalno nespremno i ne pripremljeno. Ne mos u playoffu "igrat lopte pa sta bude". Cista sahovska partija gdje doso Fischer protiv laika, a na papiru Fischer igro bez kraljice.
Ma i cleveland je imao najbolju odbranu u regular sezone, ali smo vidili da to nista neznaci kad su playoff utakmice. Houston je potpuno unistio cleveland.
Regular sezona i ove playoff utakmice to je razlika nebo i zemlja. Kad je playoff time sve je od 0 opet. Nema veze sto si bio najbolji u napadu ili si 25th u napadu. I ako imas top5 odbranu sad u slucaju cowboys i cleveland, neznaci da nemozes primit 50 bodova. Sve je danas moguce.
Cowboys, Browns i Miami su u svim segmentima igre zasluzeno izgubili. Napad kao i odbrana su skroz podbacili.
Jednostavno u playoffu svako moze pobjedit bez obzira ko ti je protivnik. Zato i Houston ima sanse da pobjedi kod Baltimore (ako Buffalo pobjedi danas).
To je NFL, mozes ti imat 17-0 record, ali kad je Playoff nista to neznaci.
Cowboys i Miami imaju isti problem, Dak i Tua nisu Top QB kao Mahomes, Allen, Hurts, Lamar i Burrow. A tebi treba neki top QB da bi dosao do SB ili ako to nemozes imati, onda ti treba neki dobar sistem kao sto imaju 49ers sa Kyle Shanahan. Pa covjece Jimmy G bio u SB, a vidili smo u Raiders da je on prosjecan QB.
Miami ima super napad i dobrog trenera (49ers skola) ali dzabe tebi to sve, kad imas Tua Tuga Tagovailoa. Kod Cowboys je jos gore, nemas ni trenera, a nemas ni Top QB. Znaci njima treba potpuni clean the house, jer ovako neces nikad doci do SB. Steta za Jerry Jones koliko je covjek ulozio novac u Dallas, a zadnji put si igrao nfc championship game u 1995. A Miami jos od 2000 ceka na prvu pobjedu u postseason. Miami i Cowboys su skroz podbacili u playoffu, a mogli su i morali su bolje odigrati.
Regular sezona i ove playoff utakmice to je razlika nebo i zemlja. Kad je playoff time sve je od 0 opet. Nema veze sto si bio najbolji u napadu ili si 25th u napadu. I ako imas top5 odbranu sad u slucaju cowboys i cleveland, neznaci da nemozes primit 50 bodova. Sve je danas moguce.
Cowboys, Browns i Miami su u svim segmentima igre zasluzeno izgubili. Napad kao i odbrana su skroz podbacili.
Jednostavno u playoffu svako moze pobjedit bez obzira ko ti je protivnik. Zato i Houston ima sanse da pobjedi kod Baltimore (ako Buffalo pobjedi danas).
To je NFL, mozes ti imat 17-0 record, ali kad je Playoff nista to neznaci.
Cowboys i Miami imaju isti problem, Dak i Tua nisu Top QB kao Mahomes, Allen, Hurts, Lamar i Burrow. A tebi treba neki top QB da bi dosao do SB ili ako to nemozes imati, onda ti treba neki dobar sistem kao sto imaju 49ers sa Kyle Shanahan. Pa covjece Jimmy G bio u SB, a vidili smo u Raiders da je on prosjecan QB.
Miami ima super napad i dobrog trenera (49ers skola) ali dzabe tebi to sve, kad imas Tua Tuga Tagovailoa. Kod Cowboys je jos gore, nemas ni trenera, a nemas ni Top QB. Znaci njima treba potpuni clean the house, jer ovako neces nikad doci do SB. Steta za Jerry Jones koliko je covjek ulozio novac u Dallas, a zadnji put si igrao nfc championship game u 1995. A Miami jos od 2000 ceka na prvu pobjedu u postseason. Miami i Cowboys su skroz podbacili u playoffu, a mogli su i morali su bolje odigrati.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.