doći će hoffa 1BelminM23 je napisao/la:A fin tiket pravo bio i stavim na tiket Hofenhajm 1x.arelinho je napisao/la:Hoffenheim![]()
1x imam

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
doći će hoffa 1BelminM23 je napisao/la:A fin tiket pravo bio i stavim na tiket Hofenhajm 1x.arelinho je napisao/la:Hoffenheim![]()
1x imam
**** im rod i porod, odigram sve njemce 3+ i stavim debile x2Janez je napisao/la:Milan ko Milan vazda kontra nego što većina očekuje.
Prozva ga tiJanez je napisao/la:Čim je Torres u vrhu napada ne može na dobro ispasti. Da hoće jedan do poluvremena zabiti.
Pa jesi rekao da si igrao x2, ja navijam da prođeš i dobiješ ha ya.reha87 je napisao/la:Prozva ga tiJanez je napisao/la:Čim je Torres u vrhu napada ne može na dobro ispasti. Da hoće jedan do poluvremena zabiti.
dobitnik si već u prvom poluvremenu tamo negdje oko 30.minuteakisarajevo92 je napisao/la:Njemci i svicarci ispostovali, jos se ceka gol Deportiva za keš
Kako koga, a i zavisi kako gledas, ja cekao Werdera da ga zabije i Paderbornaakisarajevo92 je napisao/la:Njemci i svicarci ispostovali, jos se ceka gol Deportiva za keš
Hahah hvala pashice na podrsciJanez je napisao/la:Evo Honda šalje selame za reha87 i kaže da se ne sekiraš ide ovo u prelaz.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.