Safet Sušić - Pape
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Nije Safet kriv ljudi, nismo imali srece!!!!
Natjero sam ja tebi jedan report zbog krsenja pravila.ren_hz je napisao/la:MOLIM VAS SPORTSPORT, NATJERAJTE GA NA PRESSU DA PRICA O OSTAVCI
On-topic:
Nije covjek kriv sto ne zna, jednostavno dosli smo do tog nivoa gdje nam treba bolje rukovodstvo za daljni uspjeh.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
aj i tebe i ove pitare sto brane safeta nabijem na q..Elegant je napisao/la:Bilino polje je ukleto !!!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
komax je napisao/la:...potpisClutch je napisao/la:Kome Nigerija nije bila dovoljna, dobri Pape mu je noćas dao novu šansu da otvori oči.
... potpis jos jedan ... ali nazalost nece uspjeti. Pape ce ostati na klupi jos nekoliko utakmica.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- OnlyUnited
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
Nikad Safet nije kriv. Kakvih amatera na ovom forumu, prosto neverovatno.
Safet postavlja taktiku, govori im kako igra, a ovo danas je izgledalo kao da se 11 igrača okupilo da igra termin i ono ho ruk, pa šta bude. Sramota da ne može biti veća. Jedan Kipar nas uništi, prosto neverovatno.
Pape pakuj se i odlazi!!!
Safet postavlja taktiku, govori im kako igra, a ovo danas je izgledalo kao da se 11 igrača okupilo da igra termin i ono ho ruk, pa šta bude. Sramota da ne može biti veća. Jedan Kipar nas uništi, prosto neverovatno.
Pape pakuj se i odlazi!!!
Čuj Papeta,igrači bježali od lopte..pa Vršajević ti bježi kako je došao,kada mu dođe lopta ako je prazno ispred samo je centrira kako god,dok se neko nakašlje kraj njega ode mu lopta u aut...sva mu se Bosna smije a on se naigra i na svjetskom i u kvalama..
Susicu yebo ti sam sebi f@meliju
Ya **** mater ko kod to napiše,boli me kita nek me svi blokiraju.Goalgetter je napisao/la:Nije Safet kriv ljudi, nismo imali srece!!!!
Najgore je što će on dati još takvih šansi..a bojim se da će do njegove smjene evropsko već biti izgubljeno..MostaracVelezovac je napisao/la:komax je napisao/la:...potpisClutch je napisao/la:Kome Nigerija nije bila dovoljna, dobri Pape mu je noćas dao novu šansu da otvori oči.
... potpis jos jedan ... ali nazalost nece uspjeti. Pape ce ostati na klupi jos nekoliko utakmica.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Šta li će telka sad reći, ko će sad biti kriv, možda nesretni rudari majku ti **** seljacku
najveca tuga je sto se ovog ublehasa safeta necemo nikada rijesiti! protiv walesa ce uci mozda frljoka i dobijemo 0-1 i opet on sve vrati na svoje..Cartman je napisao/la:Ljudi moji, mi nismo odigrali takmicarsku utakmicu kako valja od Latvije u Junu prije vise od godinu dana. Znaci Slovacka dva puta katastrofa, Litvanija losa, Argentina rutinski nas odradili, Nigerija katastrofa i onda ovaj odron. Tu ne racunam pizdarije protiv Luksemburga i Irana.
YEBEM TI SVE SAFETE. UNISTIO SI NAS!

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Oooooooooooooooo Safete sajo sarajlijooooooooooooooooooo ahhahahahahahahahahaha hahahahaha hahahaha
Opet ponavljam Semir Štilić!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Opet ponavljam Semir Štilić!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Safete kompjuteru 

- HeavensWonder
- Kontakt:
De da skupimo pare i da kupimo Avdiju i Tina pa možda tada ode 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
SAFETE, YEBEM TI SVU FAMILIJU, PRVO TEBI PA ONOM KO TE OSTAVI NA KLUPI, KO TI UGOVOR PRODUŽI. MAMU TI **** ŠTA URADI OD NAS. MRŠ.
- themaniaks
- Kontakt:
Otkaz seljacinoo glavata,imas li obraza sekundeee
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Safete teleca glavo staru ti prcnem ODLAZIII LJIGAVACCCCCCCCCCC
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ima li u ovoj drzavi i jedan novinar koji ima mu.da da ga svojim pitanjima i clancima natjera da podnese ostavku...
Dzeko je izmedju redova rekao gdje lezi problem, ali sumnjam da je to TELECA GLAVA shvatila.
Dzeko je izmedju redova rekao gdje lezi problem, ali sumnjam da je to TELECA GLAVA shvatila.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.