FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mogu li se deaktivirat nalozi na društvenim mrežama jedno mjesec dana da se dohavizaju? 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ovo ko je zakazao je vala za otkaza ko god da je . Uhljebi nesposobni
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Igrac moze potpisat ugovor sa drugim klubom kad udje u zadnjih 6 mjeseci vazeceg ugovora. Ta klauzula je onda veliki previd nasih, ili igranka Ikicevog menadzera/uprave Sirokog, jer se moze zaobic al da kupac (mi) plati dio obestecenja Sirokom.
Al sve i da je igranka, Emir opet ispao debil. Taj frajer Zoo Tycoon ne moze igrat bez sifri...
Al sve i da je igranka, Emir opet ispao debil. Taj frajer Zoo Tycoon ne moze igrat bez sifri...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Emir se tjero 3 mjeseca nakon duple krune jer je nesposoban
Sad samo moze gore bit
Sad samo moze gore bit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa moze li se aktivirati ta klauzula nakon potpisa igraca?napoleon72 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:23Igrac moze potpisat ugovor sa drugim klubom kad udje u zadnjih 6 mjeseci vazeceg ugovora. Ta klauzula je onda veliki previd nasih, ili igranka Ikicevog menadzera/uprave Sirokog, jer se moze zaobic al da kupac (mi) plati dio obestecenja Sirokom.
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 07 jun 2022, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.
kao da dolazi Ronaldo licno
ali bila bi furka kad bi propao transfer,da vidim pojedince kako pisu a i nije neki igrac

ali bila bi furka kad bi propao transfer,da vidim pojedince kako pisu a i nije neki igrac

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Najjači klub na dunjaluku 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Mogli bi ga predstaviti da je ta situacija da mu je ugovor do 15.6, ako je ova opcija da imaju +1 u ugovoru s njima mislim da ne bi smjeli ni pregovarati s njim zvanično dok se ne dogovori obestecenjecookiech je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:28Pa moze li se aktivirati ta klauzula nakon potpisa igraca?napoleon72 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:23Igrac moze potpisat ugovor sa drugim klubom kad udje u zadnjih 6 mjeseci vazeceg ugovora. Ta klauzula je onda veliki previd nasih, ili igranka Ikicevog menadzera/uprave Sirokog, jer se moze zaobic al da kupac (mi) plati dio obestecenja Sirokom.
Svaka im čast, odlicno ovo hendlaju i yebu nam sve sto imamo na svakom koraku. Ovo ako je istina za Ikicev ugovor i +1 opciju, pa mi nismo ni cirkus, mi smo nesto jos neozbiljnije. Ali ako Mirvicu glupanu odgovara sve ovo, da ga Hadzija i ovi ovako brukaju i klempaju, onda sto da ne? Samo bacaj pare, majstore...PapirnaMarka je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:12Pa piše na onom Viber Community ko je admin Azra Numanović, Tarik Trbić, nekakva Alma i koliko znam Hena Rizvanović ona što su je paćenici sa foruma dodavali.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
https://www.transfermarkt.com/nikola-kr ... ler/357774
https://www.transfermarkt.com/franko-ko ... ler/425916
Evo ako neko cita, vadite se sad zivotom hahahahahhaahaga
https://www.transfermarkt.com/franko-ko ... ler/425916
Evo ako neko cita, vadite se sad zivotom hahahahahhaahaga
Joooj kad Mirvic bude morao iskesirat pare za Ikica hahaha
Odakle info decko?OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:02Ikic je potpisao, ali su se javili iz sirokog i rekli da on ima u ugovoru opciju +1 i da je oni mogu aktivirati, sad je oko toga natezanje.

veoma je moguce da je imao ugovor 2+1. Kako su nas izlevatili
-
- Kontakt:
Cokituki je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:33Odakle info decko?OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:02Ikic je potpisao, ali su se javili iz sirokog i rekli da on ima u ugovoru opciju +1 i da je oni mogu aktivirati, sad je oko toga natezanje.![]()

Neka kešira kad su glupi
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
kad daanas potpisu bilo koga samo da se raja smiri
Sve ok kralju prati ti profile. Ali pisao sam ovom snobu sto zna i gdje je radila i kakva je osoba itd na osnovu drustvenih mreza, sto je totalni idiotizam.PapirnaMarka je napisao/la: ↑06 jun 2022, 22:13Slazem se dijelom sa tobom da ima bolesnika koji bas gluposti prate, ali isto tako dobrim dijelom nisi upravu.
Pa kad dodje igrac neki pogledas mu statistiku, CV, sta je igrao koliko je igrao, pa i instagram i slicno. Trener kad dolazi isto tako, sjetimo se samo montaze Ljupka Petrovica kad je trebao da dodje.
Isto tako i uposlenik kluba, a posebno generalni direktor istog sam je odabrao da se javno eksponira i postane javna licnost. Od tog trenutka u situaciji je da svak zna ko je i da ce pratiti sta objavljuje. Kao sto igrac predstavlja klub na terenu i van njega, tako ga i direktorica predstavlja na svom radnom mjestu, ali i pored toga.
Svojevremeno smo napadali Velkoskog kad je isao da gleda utakmicu Hajduka dok je igrao za nas u onoj prvoj epizodi, a prije nekoliko godina i jedna uposlenica kluba dobila je otkaz jer se slikala u dresu Zvezde na Marakani. U Engleskoj nedavno covjek iz finansija dobio otkaz zbog Tweeta koji je stavio na svom profilu.
Jednostavno, to je tako, svaki potez bilo koje osobe koja ima veze sa klubom se prati, a posebno ako si generalni direktor, jos je sama stavila da joj je otkljucan profil.
- napoleon72
- Kontakt:
Hajmo kupit Hadziji Football Manager, nek trenira dovodjenje igraca, da nas ne ofira vise...
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Pa zato su sklonili one podatke 22 godine, hrvatsko drzavljanatvo, da mogu nekoga drugog potpisat i predstavit za ovo haha
-
- Kontakt:
Anonimno.Cokituki je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:33Odakle info decko?OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:02Ikic je potpisao, ali su se javili iz sirokog i rekli da on ima u ugovoru opciju +1 i da je oni mogu aktivirati, sad je oko toga natezanje.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JavierBosnia, rimljanin90, tenpenny, Venom i 43 gosta.