FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prekidi, prekidi, prekidi ..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ne znam kako ove mladje nije sramita da ih skoluje Ibricic sa 36 godina, koji se od pravog fudbala haman oprostio ima 5 godina.
I onda kazemo napredak, prodaji za milione, losi menadzeri razlog sto nam igraci ne idu u Italiju i Spaniju.
I onda kazemo napredak, prodaji za milione, losi menadzeri razlog sto nam igraci ne idu u Italiju i Spaniju.
-
- Kontakt:
Nek je Heba nataknuo neke haman roze kopacke to je bitno,i jos kad dodas Hodzica na LB milina bozija..
- NisamInSajder
- Kontakt:
Uplatio u postikirba je napisao/la: ↑30 jan 2021, 12:51automatski vam se aktivira ako ste platili preko interneta. Samo morate imati registrovan account. Ako imate problema pisite na [email protected]NisamInSajder je napisao/la: ↑30 jan 2021, 12:42Znaci nista od gledanja utakmice, jel pokusao neko pisati na mail ili na stranicu neku.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ljudi su dalje sa spremom vidi se koliko trce, uz to u ovom sastavu Dzafic,Hodzic,Hebib i Milanovic su za ispisnice direktno...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jan 2021, 12:51Ko da je bitno...I prosle god izgubili od treceligasa, pa znamo ishod na kraju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Opet isti sastav...
Onda sljedecu vjerovatno ovi drugi igraju
- hordasDoboj
- Kontakt:
Poznat je Vinko po tome da mu igraci odigraju po 90 min pripremne, mozda napravi 2-3 izmjene pred kraj.johntravolta123 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 12:57Opet isti sastav...
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Dzafic je za federalne lige. Kako taj lik kod nas jos brani, misterija....
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 30 jan 2021, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Posalji mail ondaNisamInSajder je napisao/la: ↑30 jan 2021, 12:56Uplatio u postikirba je napisao/la: ↑30 jan 2021, 12:51automatski vam se aktivira ako ste platili preko interneta. Samo morate imati registrovan account. Ako imate problema pisite na [email protected]NisamInSajder je napisao/la: ↑30 jan 2021, 12:42
Znaci nista od gledanja utakmice, jel pokusao neko pisati na mail ili na stranicu neku.![]()
Meni nije igra losa kakav je šaren sastav.
Za ove lige i ove rezerve su armirani beton. Ko nije gledao utakmicu 0 2 rezultat nimalo realan.
Za ove lige i ove rezerve su armirani beton. Ko nije gledao utakmicu 0 2 rezultat nimalo realan.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Prijavio se i nista,stoji ono kao da kupim utakmice...Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 12:53Samo se prijavi na stranici bez barkoda i moci ces gledati,jer su otkljucali prenos za clanove.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
kirba je napisao/la: ↑30 jan 2021, 12:51automatski vam se aktivira ako ste platili preko interneta. Samo morate imati registrovan account. Ako imate problema pisite na [email protected]NisamInSajder je napisao/la: ↑30 jan 2021, 12:42Znaci nista od gledanja utakmice, jel pokusao neko pisati na mail ili na stranicu neku.
Poštovani,
aktivirali smo vam profil na web stranici, imate pristup današnjoj utakmici.
Evo sta su meni odgovorili,znaci samo se moras registrovati na stranici i ide automatski.
Rezultat iz not real! Nije ovo nimalo loše. Šteta za sve propuštene prilike a bilo ih je.
Ovaj Džafić nema više šta tražiti u klubu, lik je bio i ostao teška rupetina.
Ovaj Džafić nema više šta tražiti u klubu, lik je bio i ostao teška rupetina.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Jel ovo Jukic umjesto Milanovica usao ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sreća pa mu ugovor brzo ističe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je pogoditi okvir gola jbt
To Jukicu, znakovi zivota
To Jukicu, znakovi zivota

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 30 jan 2021, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače