BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Ne bi da ga ureknem, ali izgleda bolje nego ikada 

SlevinKelevra je napisao/la:Ne bi da ga ureknem, ali izgleda bolje nego ikada

Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
-
- Kontakt:
Bravoo mali, samo ovako nastavi! Necu ga puno hvalit, da ga ne ureknem 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Gdje gledate?
bravoooo
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Hajde uzmi ovog trnokopa, inteligentniji si igrač minimalno 4x.
Što dokaza i ovaj lob.
Što dokaza i ovaj lob.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Jos kad bi neko rekao gdje gledate?
Ja sam kritikovao iz razloga jer je neko napisao da imaju signal a opet biraju da ga ne prenose, ukoliko nije takva situacija onda nema potrebe za kritikom. Sto se tice ovih sto se cude kako to srpski kanal treba prenositi, taj kanal svi itekako dobro placamo i punimo mu dzepove kao i srbi. Nemojte me krivo shvatit bili su vecinom korektni do sada ipak je neko gore napisao pogresnu informaciju.akisarajevo92 je napisao/la:Da postoji mogucnost da ga prenose, prenosili bi, a i Viskovic je sad to potvrdio, nemaju signal sa terena 1.VGS je napisao/la:Kakva je to glupost da imaju signal sa svih terena a prenose samo centralni? 80 % Bosne placa Sport Klub i puni im dzepove a oni imaju mogucnost da prenose naseg tenisera i zaboli ih ... FUJ
Kritikovati SK jer ne prenose naseg tenisera pored svih BH TV kuca je krajnje glupo.
Nasi javni emiteri su smijesni, glupo je o njima raspravljati. Kakva drzava takav javni servis.
Hajde Dzumi

Zadnja izmjena: VGS, dana/u 01 mar 2017, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav lob 

0:2
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Neko LINK 

-
- Kontakt:
Vec sest break lopti spasio, pa kako se momak cupa, nevjerovatno
EDIT: ureknu ga, nije mogao i sedmu
EDIT: ureknu ga, nije mogao i sedmu

Zadnja izmjena: Tshabalala, dana/u 01 mar 2017, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo za ova dva vezana poena, maestralno.
A ybm ga ljudi na streamu se gleda, nije vajlda teško vratit na stranicu-dvije i naći linkove.
Edit: E ybg...
A ybm ga ljudi na streamu se gleda, nije vajlda teško vratit na stranicu-dvije i naći linkove.
Edit: E ybg...
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 01 mar 2017, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufiisx je napisao/la:Jos kad bi neko rekao gdje gledate?
slika odlična nema komentara, ruska kladionica
Ljudi uvedite challenge na svaki teren poceo je sa svadjom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.