La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: La Liga
Zaslužio je gospodin da odradi ugovor do kraja. Bilo bi ogromno nepoštovanje da mu Perez uruči otkaz sad.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa cekaj, kako da zovemo dva izroda koji hoce, pazi sad, da se FIZICKI obracunaju sa drugim ljudima? Ovo sto mi radimo ne steti nikome. Ta tvoja dva miljenika ko zna sta bi uradila da ih obezbjedjenje nije zaustavilo. I to nije prvi put.luckystrike je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:20Trenutno da, ako ništa zbog mirnog snaDerdiyok je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:12Vučić bi ti pozavidioluckystrike je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:02Tužno je čitati postove "ljubitelja" Barcelone. Mržnja vam je generator a to je zaista žalosno.![]()
Drugovima koji su se nasmijali na moj post, žao mi je iskreno što bez obzira čitao ja ili ne čitao, suštinski se ništa neće promjeniti.
Tužno je što se rijetki nazovimo navijači raduju dok su komentari većine (štakori, majmuni, cigani i sl.) izljevi mržnje. Smatrajte kako god želite ali to nije zdravo.
Dakle, ruđiger i viniciguz su dzukele, stakori, majmuni i cigani.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Istina.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Riquelme1921
- Kontakt:
Apsolutno. Na bekovima su ti stakleni Carvajal i još stakleniji Mendy a ti ne dovodiš zamjenu za njih. Vasqueza i Garciu ne brojim kao zamjenu, nisu za Real. Bitnije od toga je bilo dovesti Mbappea i qrčiti se s njim. Nema veze što ćeš ugušiti Bellinghama i Viniciusa.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:24
Zaslužio je gospodin da odradi ugovor do kraja. Bilo bi ogromno nepoštovanje da mu Perez uruči otkaz sad.![]()
Doduše nije da mi je nešto žao, da Bog da svaku izgubili.

Grupa iznad svakog pojedinca.
Cekamo dingospa da nam cestita dok pregleda highlights.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- superFrankie
- Kontakt:
Al sramotno ponasanje na kraju utakmice Realovih igraca
Najzalosnije mi je sto je ovaj Antonio musliman. Eto, mene je zbog toga stid, sta lik radi, i sta je sve radio. Degutantno.Beli98 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:30Pa cekaj, kako da zovemo dva izroda koji hoce, pazi sad, da se FIZICKI obracunaju sa drugim ljudima? Ovo sto mi radimo ne steti nikome. Ta tvoja dva miljenika ko zna sta bi uradila da ih obezbjedjenje nije zaustavilo. I to nije prvi put.luckystrike je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:20Trenutno da, ako ništa zbog mirnog sna
Drugovima koji su se nasmijali na moj post, žao mi je iskreno što bez obzira čitao ja ili ne čitao, suštinski se ništa neće promjeniti.
Tužno je što se rijetki nazovimo navijači raduju dok su komentari većine (štakori, majmuni, cigani i sl.) izljevi mržnje. Smatrajte kako god želite ali to nije zdravo.
Dakle, ruđiger i viniciguz su dzukele, stakori, majmuni i cigani.
CPOJ
- JayCatwright
- Kontakt:
Klopp nikad nece pristati da trenira jednu kriminalnu organizaciju kakva Frankova prćija jeste, nema sanse
Je li tužno gledati ono ponašanje igrača Reala na kraju utakmice i gađanje sudije.luckystrike je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:20Trenutno da, ako ništa zbog mirnog snaDerdiyok je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:12Vučić bi ti pozavidioluckystrike je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:02Tužno je čitati postove "ljubitelja" Barcelone. Mržnja vam je generator a to je zaista žalosno.![]()

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- luckystrike
- Kontakt:
Tvoj komentar kao i prethodni su primjeri kako se može efektivno artikulisati problem bez psovki i uvreda.
Licemjerno je druge zbog njihovog neprimjerenog ponašanja nazivati ciganima, divljacima, majmunima i sl.
@Mokes, nadam se da je gore navedeno dovoljan odgovor na tvoje pitanje.
šta šta je, je*em ti
E jbg sad. Sjecam se jednog El Clasica kada je Pique igrao rukom, a ruka mu je bila na zemlji ali je sviran penal za Real. Dok sada ovo nije penal. El Clasico koji se igrao u 16:00, Neymar zabio za 0-1 i onda ide penal. Yebi me ali ne sjecam se koja je bila sezona ali sjecam se po tome
To je bio klasiko u sezoni 14/15. Prva utakmica Suareza od bana na SP-u.
Vec drugi treci put postavljas jedno te isto. Jesi ti onaj dosadni lik sto po clancima na sportsport pisi jedne te iste stvari po 5-6 puta. Ako jesi, nije ni tebi lahko.Petardaa je napisao/la: ↑27 apr 2025, 02:00E jbg sad. Sjecam se jednog El Clasica kada je Pique igrao rukom, a ruka mu je bila na zemlji ali je sviran penal za Real. Dok sada ovo nije penal. El Clasico koji se igrao u 16:00, Neymar zabio za 0-1 i onda ide penal. Yebi me ali ne sjecam se koja je bila sezona ali sjecam se po tome
Pravila su promijenjena davno, pogledaj utakmicu Villareal-Real od prije par mjeseci i vidjeces da nije sviran penal u jos opasnijoj situaciji. Ovdje svakako nije bilo nikoga sa druge strane, a i ruka je u prirodnom polozaju.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Pa koliko je Vini sjebao dobrih napada,brat bratu pet.Na kraju je od sramote sam zatrazio izlazak.Real na ljeto treba dobro razmisliti sta uraditi s njim.TonySosa je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:10Ma kad ne znaju kontre istrcati kako treba. Poslije drugog gola dvije tri prilike gdje samo treba pruziti neki fudbalski pas na drugu stranu, al kurcina. Brahim je veci brainfart napravio u prvom produzetku kad poslije jedne dobre polukontre nije vidio Gulera samog na desnoj strani. Hajd da nije vidio nego je zabio pogled u pod... Ovo na kraju realno greska Modrica, ne mozes onakav pas slati bez ikakve potrebe.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Vinicius ili Mbappe, jedan mora otici.
Mbappe je ipak svjetska klasa i nesto ozbiljniji covjek, za razliku od one budale.
Mbappe je ipak svjetska klasa i nesto ozbiljniji covjek, za razliku od one budale.
lika je balon mentalno sjebo od tad se vratio na onaj retardirani level iz 2022
da je veceras normalniji bio mogoa je lagano gol dva zabit
Mbappe je zadnja dva klasika bio dosta dobar, samo je poraz u prošlom klasiku bacio u drugi plan njegovu partiju. Večeras malo staklen ali najkonkretniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.