English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma ne ide to tako. Jedino da dovedu 5 uigranih igrača iz istog kluba, i onda mogu i titulu prvaka napasti hahah.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hehe
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- VivaLaStella
- Kontakt:
jedan je minobacač 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
A čirevi samo puc puc pucaju

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rice bi u 95% timova na svijetu bio starter ,u Engleskoj samo u Cityu nebi pored Rodrija,svakoj drugoj ekipi bi bio vrhunsko pojacanje ,u Manchesteru nebi izbacio Casemira ali bi igrao zajedno s njim bas kao sto ce mozda u Arsenalu igrati u paru s Partyem ,ostalo u svaku ekipu u Engleskoj bi se usetao ,u evropi jedino mozda na mjesto Kimicha nebi mogao ostalo u svakoj ekipi prvih 11.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Realna cijena za Rice-a je do 50M. Sve preko toga je smiješno i pretjerano.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Realna za Tonalija je 15-20, pa je plaćen 65. Koga boli qrac šta je realno ili nije, ovo je NBA, sve se preplaćuje. HG igrači su posebno na cijeni, sve ima svoje.
Polako jaranetopnik1 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 22:26Rice bi u 95% timova na svijetu bio starter ,u Engleskoj samo u Cityu nebi pored Rodrija,svakoj drugoj ekipi bi bio vrhunsko pojacanje ,u Manchesteru nebi izbacio Casemira ali bi igrao zajedno s njim bas kao sto ce mozda u Arsenalu igrati u paru s Partyem ,ostalo u svaku ekipu u Engleskoj bi se usetao ,u evropi jedino mozda na mjesto Kimicha nebi mogao ostalo u svakoj ekipi prvih 11.![]()

- Romagnoli13
- Kontakt:
Tonali je za njega Rodrigo iz Citya. Jedan tek treba da igra u velikom klubu. Drugi je pokazao već kvalitet kroz LPa igrajući za veliki klub.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ma sta cu polako ,u 95% ekipa bi igrao a isto toliko forumasa bi quzice dalo da je dosao u ekipu za koju navijaju,ko god kaze drugacije laze prvo sam sebe pa onda masusoxx je napisao/la: ↑15 jul 2023, 23:11Polako jaranetopnik1 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 22:26Rice bi u 95% timova na svijetu bio starter ,u Engleskoj samo u Cityu nebi pored Rodrija,svakoj drugoj ekipi bi bio vrhunsko pojacanje ,u Manchesteru nebi izbacio Casemira ali bi igrao zajedno s njim bas kao sto ce mozda u Arsenalu igrati u paru s Partyem ,ostalo u svaku ekipu u Engleskoj bi se usetao ,u evropi jedino mozda na mjesto Kimicha nebi mogao ostalo u svakoj ekipi prvih 11.![]()
![]()

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Velika zelja mi je bila Rice u Realu,ali jbga...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Vidi Traina zajebanta

Topnik možda malo pretjeruje, al Rice je svakako odlično pojačanje

Topnik možda malo pretjeruje, al Rice je svakako odlično pojačanje
Pa engleska veza u Realu,Juda-Rice,bilo bi kul vidjeti na sta bi to licilo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 1 gost.