RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2015, 01:53

Znam,sala mala...sve najbolje i nek' bolji pobijedi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 mar 2015, 01:54

RamizBegovic je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Haj nemojte nama pomrsiti racune Boga vam,ostalima mozete :D :P
treba odigrat pošteno za dres za grb pa ko bude bolji nek pobjedi.
tako je :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 20 mar 2015, 02:33

Drug moj,dosta si toga upravu i dobro si rekao,ali si mi stvarno ostao u sjecanju jer vec dugo spominjes Feju kao loseg trenera,a evo veceras kazes da je on najveci krivac za lose igre rodjenih.Ne zelim nikoga braniti,cak sam se odmah slozio sa Fejinom ostavkom,ali hajde nam molim te u par recenica argumentuj svoje tvrdnje.Mislim da riba smrdi od glave i da je Feja dobio tim koji mu je serviran limitaran nedostatkom novca za jaca pojacanja.Dakle da se razumijemo nisam za Fejin povratak,ali daj nam malo pojasni
Ti si nas brat crveni i veliki pozdrav
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
rodjenisa

Samo da ti odgovorim moj RODJENI.Ja ga licno nisam podrzavao jer i one utakmice koje smo dobili od kako je on trener mi neigramo nasu igru (onu leprsavu po kojem nas je zapamtila cijela jugoslavija,) Sve nesto igramo na kontre igrali mi kuci ili na strani. Ja se nemogu sjetit kad smo mi odigrali dobru utakmicu pred nasim navijacima.A o pojacanima --jedne prilike sam cuo da je on sva ova pojacanja trazio .-- Mi svi smo pacenici,i svi zajedno cekamo nesto lijepo da se desi i nasim RODJENIM,a haman mi stariji dabogda da docekamo.Voli vas dobojlija

R O D J E N I D O G R O B A

MoStArSkIDjAvO
Kontakt:

Post Postao/la MoStArSkIDjAvO » 20 mar 2015, 04:18

U zadnja dva prelazna roka 99% igraca koje je feja trazio,dobio ih je.Samim tim on snosi veliki dio krivice.
Neko je spominjao reljica i pitao ko ga je doveo.Sam se isto pitam.Al dosta raje nezna da mi uopste nemamo skaut sluzbu nikako.To je po meni razlog sto nam dolaze otpad igraci.
Danas se pricalo s Fejom koliko znam i postoji mogucnost da se on vrati.Uslov je da vecina raje bude za njega,tj. iza njega.Ja licno nisam za to.
Koliko sam mogao danas saznati stvari izgleda da su pojedini ljudi u klubu napakovali pricu Feji kako RA zeli da se obracuna s njim.Covjek je danas krenuo da nestane iz grada.Medjutim raja su pricala s njim izgleda i lazi su otklonjene.
Medjutim nemogu da vjerujem da u klubu ima ljudi koji se sluze ovakvim stvarima protiv naas.Znaci pojedinci u nama vide neprijatelje,sto je katastrofa za sve nas.U klubu sigurno ima dobrih ljudi koji nesmiju dici sidro ni pod koju cijenu.

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 20 mar 2015, 04:48

Tanaaaaaaaaaaaaaa odlaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pa dokle višeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jazavacccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: a i Mrle je jazavac sa njim postao zavolio lovu pa dovodi ove placenika :evil: :evil: :evil: :evil:
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 mar 2015, 08:56

Šta ovo čitam. Navodono da će nas preuzeti Dragan Okuka. :kafa: :stop:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 mar 2015, 09:12

AlemC85 je napisao/la:Šta ovo čitam. Navodono da će nas preuzeti Dragan Okuka. :kafa: :stop:
Izvor :?:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 mar 2015, 09:36

rodjenisa je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Šta ovo čitam. Navodono da će nas preuzeti Dragan Okuka. :kafa: :stop:
Izvor :?:
na fb rodjeni za rodjendan jedan napisao da se stupilo u kontakt s Okukom oko angazmana na klupu Veleža. Uostalom vidjet ćemo uskoro.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 mar 2015, 09:40

Neznam sta bih rekao,u principu dobro bi bilo dovesti nekoga sa jakom reputacijom,ali sta vrijedi da ovako limitiran tim vodi i sam Murinjo...nisam siguran :?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 mar 2015, 09:46

rodjenisa je napisao/la:Neznam sta bih rekao,u principu dobro bi bilo dovesti nekoga sa jakom reputacijom,ali sta vrijedi da ovako limitiran tim vodi i sam Murinjo...nisam siguran :?
Slušaj Okuka nije nimalo loš trener, čak šta više vrlo dobar, gdje je god bio imao je uspjeha. Ne znam ni ja šta bi rekao, ali ako bi došao, normalno da bi tražio finu platu, što znači da VELEŽ ima para. Problem je ekipa koja je limitirana, i zato bi trebalo sada početi davati priliku perspektivnim juniorima koji će barem za nijansu više ginuti za dres kluba.

Ova sadašnja uprava je dosta toga uradila, neću da lažem, jer su klub finansijski konsolidovali, plus obje licence dobivamo k'o iz šale, što je bilo nemoguće prije 6-7 godina, a na kraju će valjda završiti i ovaj pomoćni sa svim pratećim objektima. Ono što im ne mogu olahko oprostiti je KATAKLIZMIČKA IGRAČKA KRIŽALJKA. :evil: Tu su baš z.asrali ali do balčaka. :x

Pozitiva je povratak RED ARMY-ja na veliku scenu, a kako vidim i u subotu će biti veliki broj navijača. ;)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 mar 2015, 10:00

AlemC85 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Neznam sta bih rekao,u principu dobro bi bilo dovesti nekoga sa jakom reputacijom,ali sta vrijedi da ovako limitiran tim vodi i sam Murinjo...nisam siguran :?
Slušaj Okuka nije nimalo loš trener, čak šta više vrlo dobar, gdje je god bio imao je uspjeha. Ne znam ni ja šta bi rekao, ali ako bi došao, normalno da bi tražio finu platu, što znači da VELEŽ ima para. Problem je ekipa koja je limitirana, i zato bi trebalo sada početi davati priliku perspektivnim juniorima koji će barem za nijansu više ginuti za dres kluba.

Ova sadašnja uprava je dosta toga uradila, neću da lažem, jer su klub finansijski konsolidovali, plus obje licence dobivamo k'o iz šale, što je bilo nemoguće prije 6-7 godina, a na kraju će valjda završiti i ovaj pomoćni sa svim pratećim objektima. Ono što im ne mogu olahko oprostiti je KATAKLIZMIČKA IGRAČKA KRIŽALJKA. :evil: Tu su baš z.asrali ali do balčaka. :x

Pozitiva je povratak RED ARMY-ja na veliku scenu, a kako vidim i u subotu će biti veliki broj navijača. ;)
Slazem se ja da je u protekle 4 godine uradjeno dosta dobrih stvari,i to ne osporavam ali bas kao sto rece @Red One ,ja sam navijac i mene interesuje teren,tj rezultat.Cak sam jedan od umjerenijih navijaca pa sam mogao oprostiti i los rezultat ali IZDAJU poput ove zadnje nemogu i necu oprostiti.Sto se mene tice svi odgovorni odmah noga iz Veleza.Svaka cast raji koja ce ih nastaviti pratiti u ovom sastavu,ja necu dok im ne vidim ledja.Ja sam nakon svih belaja i nedaca isao zesce i jace ali ovo je sramno i za ovo moraju "padati glave"
Dakle ako ce dovesti Okuku(u sto prosto ne mogu vjerovati)to pozdravljam i to bi po meni bio prvi korak u normaliziranju stanja.

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 20 mar 2015, 10:06

mislim da tim je takav kakav je ,Feja je napravio dobar poso kad je došo igra je išla kroz sredinu terena gdje se igrala pas igra i od noge do noge i onda su izbacivali krilne napadace loptama koji su išli po zemli u prazan prostor.bilo je zalaganja bili smo dobro uigrani i zato smo nizali pobjedu za pobjedom.Danas je druga prica nemožemo sastaviti 2 pasa sve duge lopte naprijed,nema borbenosti možda ima želje medju igracima ali nam to ne pokazuju.
Velež je promjenio sasvim nacin igranja zbog toga je ovakva situacija.Mene boli samo jedno što nema borbenosti među igracima nevidim tu neku želju.U utakmici kupa nismo napravili starta a kamoli nešto drugo.
Kostur ekipe postoji,sredina terena je ostala ista,krilni napadaci isto.Mislim da se trebamo vratiti na igru spusti loptu i pasovima ih razbijati,treba malo srca više na teren i sve bi bilo drugacije.
Feja je dobar trener,ali je izgubio poštovanje od igraca zato je i dao ostavku.Šta se desilo neznam.U Fejinu postavu ,tahtiku i kad radi izmjene necu ni komentarisati jer on je trener i on to odlucuje.Hocu borbenost,zalaganje i pas igru pa makar svaku gubili,ali dajte igraci srce na teren.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 mar 2015, 10:39

Ramiz @ Feju sam ja ponajvise podrzavao i smatram da je jedan od boljih mladih trenera u BIH.On je sa proslogodisnjom ekipom uspio sto nije nijedan poslijeratni trener Veleza,nizao je pobjede,igralo se lijepo za oko i leprsavo,tek smo s njim poceli najnormalnije donositi bodove sa strane itd.Ujedno bih na ovaj nacin replicirao nekome ko je rekao kako je Feja navodno dobio sve sto je trazio od pojacanja.Hajde da se malo prisjetimo,nije tako davno bilo na zimskoj pauzi mogli smo i gledati na RTM a i na portalima se objavljivalo,covjek je kao papagaj spominjao lijevog bocnog,stopera i napadaca.Doveli su mu mrtvog Reljica yebo ih on a oni njega.Znaci neistina je da je Feja jedini ili najveci krivac za katastrofalna izdanja rodjenih.Naravno trenerova glava prva leti i on je gospodski napustio klupu samoinicajativno.Da me ne bi neko pogresno shvatio,ne branim ga sekunde ,neka je otisao,ali radi prave istine treba naci sve i jednog krivca i odgovornog za ovu bruku koju su nam priredili.Nije smak svijeta ali ako im sad ne pokazemo zube,yebavace nas jos 20 godina kako hoce i zele.Zato jos jednom cestitke RA na upadu u prostprije kluba i zavrtanja usiju pojedincima koji misle da im je Velez privatna prcija i da im ga je babo ostavio.

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 20 mar 2015, 10:44

Sutra svi na stadion pokažimo inat!
:clap: :clap: ONO ŠTO VOLIŠ NEMOŽEŠ OSTAVITI NIKADA! :clap: :clap:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 mar 2015, 10:45

rodjenisa je napisao/la:Ramiz @ Feju sam ja ponajvise podrzavao i smatram da je jedan od boljih mladih trenera u BIH.On je sa proslogodisnjom ekipom uspio sto nije nijedan poslijeratni trener Veleza,nizao je pobjede,igralo se lijepo za oko i leprsavo,tek smo s njim poceli najnormalnije donositi bodove sa strane itd.Ujedno bih na ovaj nacin replicirao nekome ko je rekao kako je Feja navodno dobio sve sto je trazio od pojacanja.Hajde da se malo prisjetimo,nije tako davno bilo na zimskoj pauzi mogli smo i gledati na RTM a i na portalima se objavljivalo,covjek je kao papagaj spominjao lijevog bocnog,stopera i napadaca.Doveli su mu mrtvog Reljica yebo ih on a oni njega.Znaci neistina je da je Feja jedini ili najveci krivac za katastrofalna izdanja rodjenih.Naravno trenerova glava prva leti i on je gospodski napustio klupu samoinicajativno.Da me ne bi neko pogresno shvatio,ne branim ga sekunde ,neka je otisao,ali radi prave istine treba naci sve i jednog krivca i odgovornog za ovu bruku koju su nam priredili.Nije smak svijeta ali ako im sad ne pokazemo zube,yebavace nas jos 20 godina kako hoce i zele.Zato jos jednom cestitke RA na upadu u prostprije kluba i zavrtanja usiju pojedincima koji misle da im je Velez privatna prcija i da im ga je babo ostavio.
Moram priznati da ovo nisam znao. :roll: Isto su pokušali uraditi i navijači Rome, zbog nezadovoljstva igrama svog tima.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 mar 2015, 11:18

Pozdrav raja, zanima me samo moze li se u slobodnoj prodaji kupiti karta za onu tribinu iza gola, nasuprot onoj gdje je RA. Znaci gdje sjede Niksic i ostala delegacija i koliko je karta. :D
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 mar 2015, 11:23

Head je napisao/la:Pozdrav raja, zanima me samo moze li se u slobodnoj prodaji kupiti karta za onu tribinu iza gola, nasuprot onoj gdje je RA. Znaci gdje sjede Niksic i ostala delegacija i koliko je karta. :D
8KM, napisao je neki dan momak iz Mostara ^^
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 mar 2015, 11:23

uNbx je napisao/la:
Head je napisao/la:Pozdrav raja, zanima me samo moze li se u slobodnoj prodaji kupiti karta za onu tribinu iza gola, nasuprot onoj gdje je RA. Znaci gdje sjede Niksic i ostala delegacija i koliko je karta. :D
8KM, napisao je neki dan momak iz Mostara ^^
Odlicno. :opaopa:
1946

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 mar 2015, 11:52

VI STE NAŠA PRVA LJUBAV ROĐENI ALE ALEEEE

NEDJELJA, 15:30H!

slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 20 mar 2015, 11:55

zizu1991 je napisao/la:VI STE NAŠA PRVA LJUBAV ROĐENI ALE ALEEEE

NEDJELJA, 15:30H!

slika
Džaba idete,i sutrašnju tekmu su prodali ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.