FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 13 jan 2014, 20:04

Nista za Ribery-aa, Cristi je uzeo nagradu, ja mu od srca cestitam nek nije seljak iz Katalonije samo
Stern des Südens

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 jan 2014, 20:06

Cristina dobi nagradu pu pu.:D Zaslužio je Ronaldo broj golova govori sve

ALi nema veze Bilale Ti i dalje osvajaj važnije trofeje sa najboljim timom na svijetom

Mia San Bilal

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 13 jan 2014, 20:08

Ruku na srce, Ronaldo je bolji igrač i zaslužio je ovu nagradu. Zaslužio ju je i prošle godine, no eto...

Danas visoka pobjeda, prvo poluvrijeme dosta propusta pozadi, nadam se da će se to popraviti i da Martinez neće igrati stopera. Ribery zna i sam koliko vrijedi, nadam se da ga ovo neće malo 'oboriti' psihički, iako mislim da će on iz svega ovoga izaći još jači, još bolji!

PS

Bolje imati najbolji tim na svijetu, nego najboljeg igrača na svijetu! Pozdrav.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 13 jan 2014, 20:41

Mislim da ne treba previše davatu paznje ovoj zlatnoj loptii smio bi se kladiti po svoju godišnju platu da ce i u sljedećem izboru biti Ronaldo i mesi bez obzira osvojili oni nesto ili ne mada mi je zao frenka malo al titule koje su mnogo važnije su u našem vlasnistvu
joj hamo vidi mu glave

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 13 jan 2014, 20:42

Ribery je znao da je izgubio u utrci za zlatnu loptu jos onda kada je produzen rok za glasovanje..
Daleko bilo da ga ovo moze izbaciti iz takta jer ovo je ocekivano ;)
Sve u svemu drago mi je da je konacno bio u top tri, gdje mu je i bilo mjesto 8-) a on vec i ima individualnu nagradu za najboljeg igraca Evrope i treba biti zadovoljan ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jan 2014, 20:47

Bilo je lijepo gledati jendog igraca Bayerna u ovakvom izboru, na ovakvoj ceremoniji. Steta sto Fronck nije uzeo ZL, ali nije ni mogao pored svega sto se desavalo u zadnje vrijeme. Nek pakuje kofere i nazad na trening jer njega uskoro ocekuju vrlo vazne stvari sa Bayernom. :mrgreen:

Malo me je zacudilo to sto su se samo nasa tri igraca nasla u timu sezone, to je bas ocito da se stelilo. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 jan 2014, 21:08

Apsolutno ocekivano nagrada ide Ronaldu,to je se znalo.
Samo nek se zavrsila ta lakrdija, idemo dalje.

Sto se tice danasnje utakmice slazem se da Javi na stoperu nema sta traziti,djeluje totalno pogubljeno u vremenu i prostoru.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 jan 2014, 21:09

Omerbavarac je napisao/la: Malo me je zacudilo to sto su se samo nasa tri igraca nasla u timu sezone, to je bas ocito da se stelilo. :D
Ocigledno cemo morat' odbranit' Ligu Prvaka,da nasih 11 bude i na papiru idealnih 11.
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 13 jan 2014, 21:12

schweinsteiger je napisao/la:Ocigledno cemo morat' odbranit' Ligu Prvaka,da nasih 11 bude i na papiru idealnih 11.
Nece ni tada biti vise od 3-4... Ovdje nema precizno odredjenog kriterija i zato je ovo jedno golemo s****
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 13 jan 2014, 21:20, ukupno mijenjano 2 puta.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 jan 2014, 21:12

Oj FIFO majku ti tvoju, cuj Alves i Xavi... :lol:
Pa ne moze covjek vjerovati. :roll:

Ronaldo nek je dobio ZL, nije morao placipi*ka biti, kad fura taj arogantni stil citavu karijeru. :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2014, 21:18

Franck je najbolji igrač za one koji fudbal ne gledaju isključivo kroz broj golova.Pored mafije iz FIFA-e teško se mogla očekivati nagrada pogotovo nakon famoznog produženja glasanja a da nisu naveli razlog.

Ja mislim da je još veća lakrdija izbor za tim godine, kad vidim Alvesa ili Ramosa a nema jednog Dantea ili Alabe zgadi mi se fudbal.

U veznom redu po običaju opet ugurali Xavia i Iniestu koji su prošle godine bili goli qurac a nigdje Martineza ili Bastiana.

Čudi me da nisu ubacili Valdesa umjesto Neuera, na sve su spremni ublehaši iz FIFA-e.

Don Jupp naravno zaluženo uzeo nagradu. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 13 jan 2014, 21:32

Saurman je napisao/la:kad vidim Alvesa ili Ramosa
Krampa do krampe...

Žao mi je zbog Riberija, zaslužio je, trebao je, da se okiti ovom nagradom, stao pored Platinija i Zidana.
Sve nekakvi bivši fudbaleri, fudbalski funkcioneri, proveli život u fudbalu, i na kraju krajeva bolje mi nijemi posmatrači znamo :| , vše se razumijemo 8-) , daleko više, dovoljno smo pametni da to samuvjereno zaključimo. ;)

Zamislite ekipa koja od Bayerna biva pregažena, uništena, obrukana sa 7:0 uz takvu blamažu :oops: , takvu nemoć :oops: , najveću bruku u polufinalima Lige prvaka... :oops: u timu godine ima jednog fudbalera više. :lol: :lol:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 jan 2014, 21:48

Na ovaj izbor do sada niko nije obracao pretjeranu paznju. Par izjava tu i tamo. Ove godine su smorili, posebno Riberi koji je dao par stotina izjava u kojim prosi nagradu. Samo radi toga mi je drago sto je nije dobio. Mesi je gospodin za Riberija i Ronalda.

Ronaldo zasluzeno. Mesi i Rondaldo su klasa iznad ostalih. Dok igraju na ovom nivou bila bi sramota da neko drugi uzme nagradu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2014, 21:55

slika 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 jan 2014, 22:08

"Zlatna lopta je obicna lakrdija. Dovoljno govori cinjenica da je Raul nikada nije dobio"

Ajd to sto Ribery nije dobio Zlatnu loptu, al sto u timu godine ima vise igraca Barcelone nego igraca Bayerna :lol: :lol: :lol: :lol:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 jan 2014, 22:11

@Valencia Eh jos samo si nam ti falio :roll:
Dezurni moralista i glavni pametnjakovic ovog foruma.
Kako ti ne dosadi,bas se pitam :oops:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 13 jan 2014, 22:14

Valencia je napisao/la:Na ovaj izbor do sada niko nije obracao pretjeranu paznju. Par izjava tu i tamo. Ove godine su smorili, posebno Riberi koji je dao par stotina izjava u kojim prosi nagradu. Samo radi toga mi je drago sto je nije dobio. Mesi je gospodin za Riberija i Ronalda.

Ronaldo zasluzeno. Mesi i Rondaldo su klasa iznad ostalih. Dok igraju na ovom nivou bila bi sramota da neko drugi uzme nagradu.
Oladi malo Valencia.. Nemas potrebe isticati da ti je drago jer svi znamo da jest :D
Ribery je mozda dao nekoliko nepotrebnih izjava ali za njega barem nije radila ni FIFA a ni marketing i mediji kao za neke.
Ribery je igracina i zasluzeno je medju top 3. 8-) svidjalo se to tebi ili ne :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 jan 2014, 22:23

Ribery je uzeo one bitnije titule. FIFA definitivno objavila rat Bayernu i bit će zanimljivo vidjeti reakciju Ulija. Uli je već ovog vikenda izjavio da je par ljudi dobro namjestilo ovaj izbor i da ne očekuje da će Ribery pobijediti, jer nekome ne odgovara da Bayern baš sve osvoji (iako je sve osvojio.... :lol: ).
Ja sam već prije spomenuo, da je čak gore za ostale da Ribery ne osvoji, jer svaka politička odluka, nosi za sobom posljedice i neku narednu političku odluku. ;) I negdje se opet ovo nekako Bayernu mora vratiti, jer znamo koliko nam je uprava proždrljiva, da će čak i ovakav izbor kao što je Zlatna lopta, shvatiti kao uvredu, jer Franck nije pobijedio.

Vrlo pozitivno je, što je i Platini opleo po FIFA-i. Omča oko Blatera se steže..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 13 jan 2014, 22:24

Valencia je napisao/la:Na ovaj izbor do sada niko nije obracao pretjeranu paznju. Par izjava tu i tamo. Ove godine su smorili, posebno Riberi koji je dao par stotina izjava u kojim prosi nagradu. Samo radi toga mi je drago sto je nije dobio. Mesi je gospodin za Riberija i Ronalda.

Jedva smo čekali tvoj komentar...... samo sam čekao da dođeš i nasladiš se.. što te nije bilo kad je Ribery osvojio nagradu za najboljeg igrača Europe...

PS.
Koja lakrdija od izbora....... Ajde bar je Ribery nešto osvojio za prošlu sezonu ali kad se sjetim nepravde prema Sneijderu.... koja je to tek lakrdija bila.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 13 jan 2014, 22:31

Klare je napisao/la:
Saurman je napisao/la:kad vidim Alvesa ili Ramosa
Krampa do krampe...

Žao mi je zbog Riberija, zaslužio je, trebao je, da se okiti ovom nagradom, stao pored Platinija i Zidana.
Sve nekakvi bivši fudbaleri, fudbalski funkcioneri, proveli život u fudbalu, i na kraju krajeva bolje mi nijemi posmatrači znamo :| , vše se razumijemo 8-) , daleko više, dovoljno smo pametni da to samuvjereno zaključimo. ;)

Zamislite ekipa koja od Bayerna biva pregažena, uništena, obrukana sa 7:0 uz takvu blamažu :oops: , takvu nemoć :oops: , najveću bruku u polufinalima Lige prvaka... :oops: u timu godine ima jednog fudbalera više. :lol: :lol:
Slažem se sa svime a ovo boldano je ono što je baš za :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da su oni to nama učinili imali bi minimalno 10 igrača u najboljih 11. Stvarno nevjerojatno kakav bezobrazluk... Tragikomedija.......

Stvarno bi morali ovo napraviti da nas se više prizna:
schweinsteiger je napisao/la:Ocigledno cemo morat' odbranit' Ligu Prvaka,da nasih 11 bude i na papiru idealnih 11.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.