FK Željezničar (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Doce Adilovic u Zelju siguran sam. Upisao covjek DIF pa najlogicnije da igra u Zelji.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
A moze i u OlimpicvivaILchelik je napisao/la:Doce Adilovic u Zelju siguran sam. Upisao covjek DIF pa najlogicnije da igra u Zelji.
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Olimpic svakako kupi te otpatke Zelje i Sarajeva, tamo su Lede, Prascic, Hadzic, Bogicevic, Stanic, Smajic, Brkovic, onaj golman zvani propuh itd itdDANDY je napisao/la:A moze i u OlimpicvivaILchelik je napisao/la:Doce Adilovic u Zelju siguran sam. Upisao covjek DIF pa najlogicnije da igra u Zelji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
http://pokit.org/get/img/79142c608e25ff ... 6920c3.jpg
Jesu li pare od Bajica otisle u farbanje lokomotive ?

bas si ispao smijesan bas onoHZG je napisao/la:http://pokit.org/get/img/79142c608e25ff ... 6920c3.jpg

51%--------49%
Da, i to veci dio... postoji nesto sto se zove simbol i mi to volimo i to je nasa svetinja. Odlucili smo da ulozimo novce od tog transfera da bismo ocuvali ono sto je nama uvijek bilo dragocjeno. Hvala ti na pitanju. Pozdrav.HZG je napisao/la:http://pokit.org/get/img/79142c608e25ff ... 6920c3.jpg
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
E hvala puno na odgovoru, jer fkt sam se radovao eventualnoj gradnji istocne tribine od transfera, ipak nama treba vise mjesta od one zdenke na derbijuboccaccio je napisao/la:Da, i to veci dio... postoji nesto sto se zove simbol i mi to volimo i to je nasa svetinja. Odlucili smo da ulozimo novce od tog transfera da bismo ocuvali ono sto je nama uvijek bilo dragocjeno. Hvala ti na pitanju. Pozdrav.HZG je napisao/la:http://pokit.org/get/img/79142c608e25ff ... 6920c3.jpg

Nece istocna tribina biti izgradjena od transfera, to smo vecinski potrosili na lokomotivu, na nas lijepi simbol. Tribina ce biti izgradjena na drugi nacin, pa cemo svi biti mnogo zadovoljniji i mi sa novom tribinom i vi sto necete morati u zdenku. Samo pitaj lave, nema frke.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Iz Uprave aktuelnog viceprvaka BiH, nesuđenog protivnika Reala u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika 4th lega Evropske lige i osvajača tri boda iz tri kola Premijer lige BiH ističu da je ovo početak obnove stadiona o kojem se dugo govori.
“Važno je da navijači imaju ugođaj kao i na drugim svjetskim stadionima. U poluvremenu utakmice ili u slučaju loše igre, moći će se zabaviti gledanjem u lokomotivu”, rekao je izvor blizak izvoru bliskom Upravi Želje.
Na Grbavici se šuška da će i popularni National Geographic obnovu lokomotive uvrstiti u narednu sezonu serijala Megastructures.
Da nije ova lokomotiva podrazumjevala tu rekonstrukciju istoka?
“Važno je da navijači imaju ugođaj kao i na drugim svjetskim stadionima. U poluvremenu utakmice ili u slučaju loše igre, moći će se zabaviti gledanjem u lokomotivu”, rekao je izvor blizak izvoru bliskom Upravi Želje.
Na Grbavici se šuška da će i popularni National Geographic obnovu lokomotive uvrstiti u narednu sezonu serijala Megastructures.
Da nije ova lokomotiva podrazumjevala tu rekonstrukciju istoka?

Najblaze receno idiotizam. Mozes bolje ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
stvarno de malo mu se nasmijte toliko je smisljao ovaj post da mu se mozak prekuhao
evo moj dio:

evo moj dio:

Jel humor i sutra u isto vrijeme ? Klaunu pitarski
Iz Uprave aktuelnog viceprvaka BiH, nesuđenog protivnika Reala u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika 4th lega Evropske lige i osvajača tri boda iz tri kola Premijer lige BiH ističu da je ovo početak obnove stadiona o kojem se dugo govori
Napokon da docekamo i tu obnovu stadiona na grbavici, ja vam pruzam podrsku u svakom slucaju. Grad Sarajevo zasluzuje da ima jedan stadion koji ispunjava sve uslove po UEFA standardima.

Napokon da docekamo i tu obnovu stadiona na grbavici, ja vam pruzam podrsku u svakom slucaju. Grad Sarajevo zasluzuje da ima jedan stadion koji ispunjava sve uslove po UEFA standardima.

joj stvarno hahah ne mogu hahah pravi komedijas hahah gdje je tvoj stadion???
Jos jedan slican post i uprava bi trebala pokazat humanost i obezbijedit ti neki besplatan smjestan u nekoj psihijatriji, ionako je Zeljo nabijanjem kompleksa kriv za to tvoje stanje.
Sta sve neces procitati , kakva mrznja ... Boze sacuvaj 

Bolje receno kakav debilizam.
Ja se nadam da je ovaj zip, evander, obiteljski, aragon, benko, lafomajmun i sl sve jedna osoba inace u suprotnom previse je neuracunljivih na forumu
Ja se nadam da je ovaj zip, evander, obiteljski, aragon, benko, lafomajmun i sl sve jedna osoba inace u suprotnom previse je neuracunljivih na forumu
Da je pametan i normalan ne bi bio pitar.
Ma ovo je stvarno za nepovjerovati na sta su ljudi spali da pisu, da vrijedjaju, bolje da se uhvati kakvog posla, zene ......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 161 gost.