Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 04 dec 2015, 10:00

Mislim da je gotovo sigurno da ce on u januaru nazad u Werder.
Mnogi navijači ga priželjkuju da se vrati jer smatraju da nikad nije dobio pravu priliku i povjerenje trenera.
Takodjer, Werder je poceo igrati sa krilima (4-1-4-1) i zato ga navijaci ponajvise priželjkuju nazad jer smatraju da bi im za taj sistem leg'o ko budali pleska.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 04 dec 2015, 10:22

bhsport je napisao/la:Škorić napisao članak, a bolje da nije. :urnebes: :urnebes:
:clap: :clap: :clap:
Volim te Bosno!!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 dec 2015, 14:58

BSBosna je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Spanski fudbal je poznat po tim tranzicijama i tempu, meni je njihova druga liga u rangu sa nekim derbijima izmedju dvije losije ekipe u Njemackoj ili Talijanskoj ligi. Najbolji fudbal mora se priznat znaju ljudi igrat lopte a ne samo trcat ko majmuni ko svabe i netalentovana engleska stoka.
Cuj te, svabi samo trcu i nista drugo. Zato su i sigurno svijetski sampioni. :lolno:

I jos dalje si se obrukavao kad si rekao da Englezi nisu talentovani. Znaci kod tebe ako Engleska nije bolja u fudbal od Njemacke, Spanije, ili Brazil/Argentina da uopste neznaju ni igrati taj sport? Ocekujem jos vise tvoje postove, ovaj me je dobro nasmijao. :rol:
jasmin10 je napisao/la:Cuj igrao a bolje da nije. Kakvi samo amateri pišu ove članke :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
+1. Vise od pola ovih "novinara" na SS.ba nemaju blage veze za sportski novinarnosti. Trebaju traziti novi posao.
Zenga je napisao/la:Nece Svabe tolerisat da im igrac tare tribine i igra pokoju u kupu ne bitnom protiv anonimusa, Izo nadji adekvatan klub, pa makar bio u Madjarskoj (citaj:Besic)
I znas sta je bilo za nas zadnji igrac koji je bio flop u Spaniji pa onda presao u Madjarsku? Miroslav Stevanovic. I gdje je on sad? U grckom drugoligasem a vec ima i 25 godina sada.

Besic je imao 19 godina kada je presao u Madjarsku od HSV-a zbog sukoba sa trenerom, Hajrovic vec ima 24 godina i nije uspio nit u jedan klub od kada je odlazio iz Svajcarske a i zaigrao je za 3. Apsolutno nemozes uporediti njegovu situaciju sa Besicem, nebi Madjarska bilo nikakvo rijesenje sada za njega kada je u pitanje njegovo mjesto reprezentacija. Bolje je zvati Suljica onda.
jarane ti pisati veoma cudno, mene oci zaboljeti kad citati

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 15:16

Haj ti Izo nazad u Werder bolje ti je tamo. Osim ako ti oni sada ne daju par utakmica zaredom + garancije za drugi dio sezone o sigurnoj minutazi. Svakako ti Bundesliga vise odgovara.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 dec 2015, 16:04

Kakve garancije za sigurnu minutazu? Mogu mu samo obećati da će mu pružiti priliku, ali nigdje na svijetu neće dobiti garanciju da će odigrati određeni broj minuta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 dec 2015, 16:31

Garancije za minutazu nigdje nema. Werderu je bio cilj poslati Hajrovica godinu na posudbu, da on malo stane na noge, i da dodje sa samopouzdanjem u Bremen nazad, medjutim koliko oni god vrsili pritsak na Eibar da on mora igrati, oni njemu sigurno nece dati minutazu ako nece.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 16:35

Čuj garancije igraču koji u posljednje tri sezone ima hiljadu minuta prvoligaškog fudbala.
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Mislim da je gotovo sigurno da ce on u januaru nazad u Werder.
Ne znam samo da li se može prekinuti ova pozajmica koja ističe tek na kraju sezone? Najbolja opcija bi bila da se vrati u Werder i tu dobije još jednu šansu, a nakon toga neka bude sretan ako ga bude htio i neki prosječni švicarac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 16:58

Eto nigdje nema garancije za minutazu. I tamo gdje ima u 99.99 % slucajeva se o tome ne govori. Itekako igraci postavljaju svakakve uslove i traze garancije. Znaci da odigra otprilike % utakmica to se itekako trazi. Na klubu je da to prihvati ili ne. Posto je Eibar Hajrovica izigrao i nije mu dao ni blizu pravu sansu. Ako je pametan neka trazi pravu sansu ( ne utakmicu, dvije ) ili neka se vrati u Werder gdje je igrao vise i sada bi. I svakako mu vise odgovara Njemacka. Evo samo jedan svijez primjer.

"Sevilla, West Ham i Everton, Sporting Gijón, Celta, HSV, Borussia Dortmund, prva ili druga momčad Barcelone... Izbor nastavka karijere Alena Halilovića, čini se, na kraju je pao na Sporting, povratnika u Primeru.

Trener Abelardo Fernández i sportski direktor Nico Rodríguez uvjerili su mladog veznjaka Barcelone na jednogodišnju posudbu tijekom koje će ostvariti minimalno 60 posto nastupa za klub iz Asturije, prenosi katalonski radio RAC1".

http://sportsport.ba/ino_fudbal/halilov ... ulu/169063

I Hajrovic nema u posljednje tri sezone "hiljadu minuta prvoligaskog fudbala" sto je totalni promasaj nego ima u posljednje dvije sezone ili sa ovom polusezonom u dvije sezone ipo odigranih 2207 minuta ( bez kupova, lige prvaka itd . ).

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 dec 2015, 19:28

Igrac najbolje ekipe na planeti na posudbi u malom Gijonu. U Hajrovicevom slucaju je obrnuto, on je dosao u bolju ekipu. Vise bi sanse za minutazu imao u Werderu ove sezone.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 dec 2015, 19:41

SlevinKelevra je napisao/la:Igrac najbolje ekipe na planeti na posudbi u malom Gijonu. U Hajrovicevom slucaju je obrnuto, on je dosao u bolju ekipu. Vise bi sanse za minutazu imao u Werderu ove sezone.
Hajrovic u Eibar, a Prcic u Torino, samo kod nas igraci idu na posudbu u bolje klubove. :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 04 dec 2015, 19:51

Virtu4l je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Mislim da je gotovo sigurno da ce on u januaru nazad u Werder.
Ne znam samo da li se može prekinuti ova pozajmica koja ističe tek na kraju sezone? Najbolja opcija bi bila da se vrati u Werder i tu dobije još jednu šansu, a nakon toga neka bude sretan ako ga bude htio i neki prosječni švicarac.
Iz Intervjua sa Eichinom (19.11.2015) se cini kako je moguc prekid posudbe prije ljeta te da prekid nije iskljucen.
Eine vorzeitige Auflösung des Leihgeschäfts im Winter ist entsprechend für den Werder-Sportchef nicht ausgeschlossen: „Wir werden sicherlich das Gespräch mit den Verantwortlichen suchen.“ Hajrovic selbst habe Eichin signalisiert, „dass er sein Bestes gebe“.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 04 dec 2015, 20:10

Pivopija je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Igrac najbolje ekipe na planeti na posudbi u malom Gijonu. U Hajrovicevom slucaju je obrnuto, on je dosao u bolju ekipu. Vise bi sanse za minutazu imao u Werderu ove sezone.
Hajrovic u Eibar, a Prcic u Torino, samo kod nas igraci idu na posudbu u bolje klubove. :lol:
Kako je sad Eibar bolji od Werder? Izgubili su 3-0 od nizeligasku ekipu jucer. Sigurno si to promasio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 20:11

Goalgetter je napisao/la:Garancije za minutazu nigdje nema.
Ma postoje garancije za minutažu, ali zna se ko može postavljati takve uslove. Hajrović to može postavljati u Vitezu.

Ovaj poredi jednog od najvećih talenata na planeti sa Hajrovićem :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 04 dec 2015, 20:13

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Garancije za minutazu nigdje nema.
Ma postoje garancije za minutažu, ali zna se ko može postavljati takve uslove. Hajrović to može postavljati u Vitezu.

Ovaj poredi jednog od najvećih talenata na planeti sa Hajrovićem :rol:
Nije to nista smijesnije nego ti da stavis Hajrovic i Vitez u istu recenicu, ko da to ima ikakve veze ili realnosti u kojem bilo slucaju. kuknjava

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 20:15

BSBosna je napisao/la:Nije to nista smijesnije nego ti da stavis Hajrovic i Vitez u istu recenicu, ko da to ima ikakve veze ili realnosti u kojem bilo slucaju.
Realnost je da samo u takvim klubovima može tražiti garanciju za minutažu, e sad što ti nisi dovoljno bistar da shvatiš šta sam mislio, to već nije moj problem :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 04 dec 2015, 20:21

Virtu4l je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Nije to nista smijesnije nego ti da stavis Hajrovic i Vitez u istu recenicu, ko da to ima ikakve veze ili realnosti u kojem bilo slucaju.
Realnost je da samo u takvim klubovima može tražiti garanciju za minutažu, e sad što ti nisi dovoljno bistar da shvatiš šta sam mislio, to već nije moj problem :kafa:
Pa to je svakom ocigledno, nemas ni potreba trositi vremena napraviti takav post bez ikakve veze. Ali nisi nista napisao sto svih vec neznaju niti sta sto je realno da se desi. 99.9% od igraca koji nastupaju u lige petica bi imali garancije u BiHPL da igraju tu, sta tu dokaze ista za Hajrovica? Mogu i ja prosipati neke gluposti da i Messi bi imao garancije u Vitezu, ali sta imam tu reci kad vece ima garancije u najveci klub na svijetu. Prestani praviti takve bezmisle postove molim te.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 20:23

1000 minuta prvoligaškog fudbala, bez kupova gdje igraju druge postave i Grasshoppersa :kafa: kakav nemač pojma :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 20:25

BSBosna je napisao/la:Pa to je svakom ocigledno, nemas ni potreba trositi vremena napraviti takav post bez ikakve veze. Ali nisi nista napisao sto svih vec neznaju niti sta sto je realno da se desi. 99.9% od igraca koji nastupaju u lige petica bi imali garancije u BiHPL da igraju tu, sta tu dokaze ista za Hajrovica? Mogu i ja prosipati neke gluposti da i Messi bi imao garancije u Vitezu, ali sta imam tu reci kad vece ima garancije u najveci klub na svijetu. Prestani praviti takve bezmisle postove molim te.
Moram, jer ima jedan čiji glupi komentari konstantno započinju još gluplje diskusije, a nema veze sa životom, tako da mu moraš slikovito objašnjavati. Da ti odmah kažem da ne mislim na tebe, da ne idemo dalje ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 20:32

Virtu4l je napisao/la:Čuj garancije igraču koji u posljednje tri sezone ima hiljadu minuta prvoligaškog fudbala.
Ajax je napisao/la:Debilu jedan niko nije poredio nikoga lazovu jedan nego je ovo bio primjer da nije tacno da NIGDJE ne postoji garancije. I opet kao 1000 do sada si totalno promasio nije 1000 minuta u 3 sezone nego je 2200 min u 2,5 sezone.
Dakle, idemo redom,

Sezona 2013/14
Galatasaray - 363 minuta
Sezona 2014/15
Werder Bremen - 717 minuta
Sezona 2015/16
Elche - 5 minuta

:tralala: :tralala:
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 20:38

Koja neznalica :lol: :lol: Da bar nesto pogodi. Jedino ako najbolji Svicarski klub nije "prvoligas" :lol: :lol:

2013/14 Grasshopper 1114 min
2013/14 Galatasaray 368 min

2014/15 Werder 725 min

2015/16 Eibar 5 min

I to su 2 ipo sezone sto ti jako dobro znas i nisu tri sezone :nene: Kako samo izvrces stvari opet.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 31 gost.