Da, jedan sut jedan gol, to je odlika velikih ekipa, u svakom slucaju Hrvatska to je. Najlakse je pljuvati danas ma ko god bio, al' previse je negativnog i to definitivno nije pravi put, zapravo jedina je cinjenica da samo Savez profitira od nastupa i na njma je da se izvuku iz ove situacije, nije to bas toliko crno, moze se vec u Skotskoj sve promijeniti, treba jedan dobar rezultat da prelomi, a kriza vec dugo traje i opet nije sve izgubljeno i ta cinjenica pokazuje velicinu ovih igraca kojima cu uvjek vjerovati, nekom manje, nekom vise.badblueboylivno je napisao/la:![]()
Srbija je ondje sama sebe izbacila. Onakvu grešku Kolarov nikad neće napraviti. Hrvatska kroz cijele kvalifikacije nije odigrala ništa, a u prilog tome ide to da su u dosad odigranih 46 domaćih utakmica (iz glave uzimam taj broj, +/- par utakmica) imali jedan poraz, a u ovim kvaifikacijama čak dva () te da su se nevjerojatnim golovima u gostima (Lovren @ Wales i Rakitić @ Makedonija) izvlačili iz govana - o gostovanju u Begešu ne moramo ni govoriti, jedan šut = jedan gol, a na drugoj strani Đuričić pogađa stativu i Plete vadi par lopti.
Užas, tragedija, sramota. Iskreno želim ispadanje u playoffu od Islanda, a dao Bog pa ne otišli ni na koje veliko natjecanje dok hrvatskim nogometom vedre i oblače Mamić i Štimac.
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Gospodin Davor Šuker.Tijekom drugog poluvremena nekolicina navijača iznervirana igrom i rezultatom ‘počastila’ je Davora Šukera salvom uvreda. Predsjednik HNS-a još se nije naviknuo na takve situacije jer je odmah zatražio da se ti navijači izbace s tribine.Prije nego su izletjeli, prvi čovjek HR nogometa nije ime ostao dužan i spustio se na njihovu razinu. Naime, Šuker ih je pogledao i pogladio se srednjim prstom po obrazu...
Nego kaze Vrba da nema otkaza Štici jer nije ovo ništa.Čekajte samo da vidite šta će vam u kvalifikacijama priredit.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 12 okt 2013, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Mila Horvat nemilosrdno 'izrešetala' Igora Štimca
http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... ora-stimca" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... ora-stimca" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
Kakav je to klaun to je strašno.
Mila ima veca muda od Vlaovica
.
Ali ebiga, pored svega, ipak je ovo SP na kojem nismo bili ima 8 godina, a jos se igra u Brazilu
. Moramo otic tamo.
EDIT: Maloca pozvan za Skotsku
.

Ali ebiga, pored svega, ipak je ovo SP na kojem nismo bili ima 8 godina, a jos se igra u Brazilu

EDIT: Maloca pozvan za Skotsku

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nakon EP-a protekle godine ste jedva docekali da otjerate Bilica, a sada....
Tada sam rekao da cete ubrzo moliti Boga da se isti ponovo vrati na klupu, no tada su mi se neki smijali.
Tada sam rekao da cete ubrzo moliti Boga da se isti ponovo vrati na klupu, no tada su mi se neki smijali.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nije problem ni u odlasku Bilića ni u trenutnom sastavu ekipe i njihovoj (ne)moći, pa ni tolikom (ne)znanju Štimca, već u strukturama HNS-a koji je odlaskom jednog autoritativnog vladara (V.Marković) dobio nasljednika u još bezobraznijem, oholijem i beskrupuloznijem Mamiću i njegovim satelitima.
Reprezentacija je trenutno slika i prilika stanja u Dinamu. Sve ono što je negativno u Dinamu u ovom trenutku, Mamić je to vjerno prelio na reprezentaciju. Nikada do sada navijači i čitavi puk nisu bili protiv reprezentacije, tj. HNS-a bez obzira što mislili o onom Markoviću (a i ne slažem se sa običnom glupom sintagmom; "o mrtvima sve najbolje"), nikada do sada nije bilo toliko nezainteresiranosti za reprezentaciju (izuzev utakmice protiv Srbije, al tu je u pitanju nesportski karakter priče), nikada do sada vlastodršci u HNS-u nisu bili bezobzirniji i pokvareniji, manipulatorni i izobličeni do krajnjih ljudskih i moralnih granica. Ti ljudi (od starih je ostao vječni Srebrić koji će i Smrt dočekati u fotelji) postavili su neke nenormalne granice u ponašanju svodeći reprezentaciju na vlastiti biznis, gurajući u prvi i drugi i treći plan vlastite interese.
Divide et impera. Tako izgleda trenutno stanje u hrvatskom nogometu. Taj prešutni dogovor Mamića i Štimca, gdje će prvi zavesti red u "političkim" organima Saveza, a drugi je zadužen za biznis-interesno-sportska pitanja i vođenje reprezentacije, svatko koristeći svoje vlastite pijune u ostvarivanju privatnih interesa.
Reprezentacija pretvorena u jedan obični d.o.o.
Reprezentacija je trenutno slika i prilika stanja u Dinamu. Sve ono što je negativno u Dinamu u ovom trenutku, Mamić je to vjerno prelio na reprezentaciju. Nikada do sada navijači i čitavi puk nisu bili protiv reprezentacije, tj. HNS-a bez obzira što mislili o onom Markoviću (a i ne slažem se sa običnom glupom sintagmom; "o mrtvima sve najbolje"), nikada do sada nije bilo toliko nezainteresiranosti za reprezentaciju (izuzev utakmice protiv Srbije, al tu je u pitanju nesportski karakter priče), nikada do sada vlastodršci u HNS-u nisu bili bezobzirniji i pokvareniji, manipulatorni i izobličeni do krajnjih ljudskih i moralnih granica. Ti ljudi (od starih je ostao vječni Srebrić koji će i Smrt dočekati u fotelji) postavili su neke nenormalne granice u ponašanju svodeći reprezentaciju na vlastiti biznis, gurajući u prvi i drugi i treći plan vlastite interese.
Divide et impera. Tako izgleda trenutno stanje u hrvatskom nogometu. Taj prešutni dogovor Mamića i Štimca, gdje će prvi zavesti red u "političkim" organima Saveza, a drugi je zadužen za biznis-interesno-sportska pitanja i vođenje reprezentacije, svatko koristeći svoje vlastite pijune u ostvarivanju privatnih interesa.
Reprezentacija pretvorena u jedan obični d.o.o.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Jel ima sanse da ne odete u baraz ?
Postoji samo jedan ludi scenarij u kojem bismo mogli ostali bez dodatnih kvalifikacija ako izgubimo protiv Škotske u Glasgowu.
Bugarska i Češka moraju remizirati u Sofiji, Danska ne smije dobiti Maltu kod kuće, a Armenija mora dobiti Italiju u Napulju.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Da li neko ovde zna kakvu travu inace Stimac pusi? Nedo Bog nikom ovakvog selektora... Ne mogu da vjerujem sta sve covjek govori i da ga nije stid hahah.. Oj Boze dragi..Gorazde11 je napisao/la:Mila Horvat nemilosrdno 'izrešetala' Igora Štimca
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
@dubrava jesi i ti na "boli me qurac" strani
?

http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... a-i-mamicaLegenda hrvatskog i jugoslavenskog nogometa, Blaž Baka Slišković, ekskluzivno je iz Mostara za Sportski.net prokomentirao poraz od Belgije i igre Vatrenih u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Razočarani Baka naglašava da nema ništa osobno protiv Štimca, ali je morao reagirati i javno reći: 'Ovako više ne može - zbog Hrvatske!'.
Baka ti si Bog
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma nije da me boli, al tekmu recimo nisam gledao. Bio sam s društvom na ćevapimaLillard je napisao/la:@dubrava jesi i ti na "boli me qurac" strani?

ne znam što bih ti rekao...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ne znam sta vam kod ovog covjeka ne pase?
Covjek igra kontrolirani nogomet i namjerno cini da mu se smije citav svijet.
Zasto namjerno?
Zato sto u narednim kvalifikacijma niko Hrvatsku nece shvatiti ozbiljno i svi ce se protiv nje zaebavat.
E tu ce vasi napadaci cekati priliku i dati gol.Ostatak utakmnice ce protivnik provesti u razmisljanju "wtf" i tako ce Hrvatska u Francusku sa 10 pobjeda u 10 utakmnica i gol razlikom 10:0.
Covjek igra kontrolirani nogomet i namjerno cini da mu se smije citav svijet.
Zasto namjerno?
Zato sto u narednim kvalifikacijma niko Hrvatsku nece shvatiti ozbiljno i svi ce se protiv nje zaebavat.
E tu ce vasi napadaci cekati priliku i dati gol.Ostatak utakmnice ce protivnik provesti u razmisljanju "wtf" i tako ce Hrvatska u Francusku sa 10 pobjeda u 10 utakmnica i gol razlikom 10:0.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jao stimca i izjava 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Tritolone je napisao/la:http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... a-i-mamicaLegenda hrvatskog i jugoslavenskog nogometa, Blaž Baka Slišković, ekskluzivno je iz Mostara za Sportski.net prokomentirao poraz od Belgije i igre Vatrenih u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Razočarani Baka naglašava da nema ništa osobno protiv Štimca, ali je morao reagirati i javno reći: 'Ovako više ne može - zbog Hrvatske!'.
Baka ti si Bog

Tako se to radi. Bravo Baka!
Nije sve ni do trnera kockasti moji susjedi.Prvih 10 min je islo dok nije postalo jasno da ce vas ubiti na kontre.Pa jel Stimac mogo znati da ce onaj Perisic pokloniti loptu Belgijancima, pardon Belgijcima kako onaj komentator sinoc govori.Ili da ce onaj kunta kinte i drugi put "potegnuti" ili sta god to moglo da znaci na novim j3zicima na prostoru bivse Juge.

- Insect_terminator
- Kontakt:
Hrvatska se srozala
, makar gledajuci kadar recimo da je jucer isao na sigurno (nije isao nikome dizat cijenu iz Dinama kako tu tvrde neki). Mogao je staviti Kranjcara umjesto Perisica na pocetku ali i jednom i drugom je karijera u padu i tesko da mu to netko moze zamjeriti. Vrsaljko je morao igrat i po meni nije uopce lose odigrao i Strinic takodjer. Jedna glupost Perisica je na neki nacin kostala nas poraza ali dojam u odnosu na ostale utakmice u skupini cak i nije los. Bilo je tu volje, trke i htijenja cak i solidne prilike smo imali za razliku od Skotske gdje nije bilo nicega od navedenog.
Uglavnom trebamo izvuci Island

Uglavnom trebamo izvuci Island

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.