Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
LOL igraci Man Citya stali ... eeee dok sudija ne svira se ne staje djeca to znaju
- mighty_reds
- Kontakt:
koji ofsajd jbt 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Yessssssssssssssss!!!!!!!!!!!!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
POBJEDA SE NEMOZE KUPITI !
GGMU;
GGMU;
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- slavko njegus
- Kontakt:
Ufff... Mancini daleko najgori trener U BPL. Imati ovakve igrace i ovako igrati.. Na kraju mi je i drago sto su zijanili. Offside ili ne? Da ali nije bitno.
Ajde ne s... offside je bio.Vise mi i sudije idu na onu stvar dajte te komjutere bogove snimke nesto uvedite oj nisam se ovako iznerviro.Kako mi poce 2012 ako se po jutru dan poznaje da prespavam ovu godinu.JohnnyDinamitas je napisao/la:LOL igraci Man Citya stali ... eeee dok sudija ne svira se ne staje djeca to znaju
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
city debelo zakinut, još koliko nesreće to je strašno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Koji ste provokatori jucer izgubite od sabana Blackburnovih nista nisam napisao city izgubi nesretno iz offside i vi se nasladjujete e pa fino.Od sad i ja provociram na ovom forumu ne mozes drugaciji bit.ragazzidelsud1987 je napisao/la:POBJEDA SE NEMOZE KUPITI !
GGMU;
Ljudi.. budimo realni. Sunderland je zasluzio pobjedu. City je imao svoje sanse al jednostavno su svi fulali. Dzeko je pucao u nebesa, Aguero gubi lopte ko malo dijete, ne treba ici dalje. Neka su izgubili. Nisu jedini, i Chelsea i Man United su popusili. 
PS. Koji **** gajite extremne emocije prema stranim timovima? Ovo vazi i za one sto se kunu u Barcu i Real..

PS. Koji **** gajite extremne emocije prema stranim timovima? Ovo vazi i za one sto se kunu u Barcu i Real..

shandrlike-tandrlike
- IlPrincipe
- Kontakt:
de prvo se nauči kako se zove tvoj voljeni klubragazzidelsud1987 je napisao/la:POBJEDA SE NEMOZE KUPITI !
GGMU;

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Vake ko ovog treba u rudnike slat, nisu ni za što drugo, ništa pametno od njih ne moš čut, samo znaju provocirat.ragazzidelsud1987 je napisao/la:POBJEDA SE NEMOZE KUPITI !
GGMU;
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A nisi se tako nervirao kad je Arsenalu protiv Citya ponisten gol i nije sviran penal??? SAmo da napomenem da je City prosle godine imao najbolje sudjenje, ljudi su dobili 9 bodova sudijskim greskamatevezito je napisao/la:Ajde ne s... offside je bio.Vise mi i sudije idu na onu stvar dajte te komjutere bogove snimke nesto uvedite oj nisam se ovako iznerviro.Kako mi poce 2012 ako se po jutru dan poznaje da prespavam ovu godinu.JohnnyDinamitas je napisao/la:LOL igraci Man Citya stali ... eeee dok sudija ne svira se ne staje djeca to znaju

Celik!3,2,2.
Ne mogu ti objasnit.Dodji sad da vidis na sta mi lici soba i daljinski upravljac i sve ce ti bit jasno.reptile je napisao/la:Ljudi.. budimo realni. Sunderland je zasluzio pobjedu. City je imao svoje sanse al jednostavno su svi fulali. Dzeko je pucao u nebesa, Aguero gubi lopte ko malo dijete, ne treba ici dalje. Neka su izgubili. Nisu jedini, i Chelsea i Man United su popusili.
Jasno mi je, samo ono.. what da fuck, son.tevezito je napisao/la:Ne mogu ti objasnit.Dodji sad da vidis na sta mi lici soba i daljinski upravljac i sve ce ti bit jasno.reptile je napisao/la:Ljudi.. budimo realni. Sunderland je zasluzio pobjedu. City je imao svoje sanse al jednostavno su svi fulali. Dzeko je pucao u nebesa, Aguero gubi lopte ko malo dijete, ne treba ici dalje. Neka su izgubili. Nisu jedini, i Chelsea i Man United su popusili.

shandrlike-tandrlike
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bolji od "tih" se više neće roditi.
Kako bi vam 3 boda iz današnje utakmice lijepo došla... United jučer kiksa i ostavi lijepu priliku za City da im se odmakne 3 boda, ali i City nakon velikih promašaja kiksa. Samo sreća vaša da je i United kiksao, da su oni pobijedili i preuzeli vam prvo mjesto, City bi bio pod velikim "stresom", odmah bi došao manjak samopouzdanja bili bi pod velikim pritiskom dok je ovako pritisak i na Unitedu.
Ja bi samo zamolio ove sa naseg foruma sto lupetaju i ofiraju se po "blue-moonu" da prestanu. Stvarno smjesno sta pojedini pisu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Eto samo naši pisu gluposti, a ostali sve pametne i argumentovane postove.Elegant je napisao/la:Ja bi samo zamolio ove sa naseg foruma sto lupetaju i ofiraju se po "blue-moonu" da prestanu. Stvarno smjesno sta pojedini pisu.
Nasi pisu nekakve pokusaje engleskog,enormna je razlikaZOI84 je napisao/la:Eto samo naši pisu gluposti, a ostali sve pametne i argumentovane postove.Elegant je napisao/la:Ja bi samo zamolio ove sa naseg foruma sto lupetaju i ofiraju se po "blue-moonu" da prestanu. Stvarno smjesno sta pojedini pisu.

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...