govorio sam za subasicev transfer procitaj jos jednom
domorocki je napisao/la:Zanomljiv ovaj Subašićev zastupnik.pošto ga pratim izvjestan period,svako malo se javi na transfermarktu sa nekim intervjuom ili šupljom pričom da ovaj ili onaj klub želi Muhameda,naravno bez izvora.a lik je od svog dolaska u cvajtu odigrao jednu dobru utakmicu,dok ostatak nije vrijedno spomena.šta sve čovjek neće pročitati
sto si ljubomoran ?avlami97 je napisao/la:Muhamed Subašić, lijevi bek Dynamo Dresdena potvrdio je ostanak u njemačkom drugoligašu, uprkos primamljivim ponudama iz Rusije.
Naime, za Subašića su interesovanje pokazala tri ruska kluba i to Lokomotiv Moskva, Terek Grozny i Amkar. Međutim, bh. internacionalac kaže da novac neće presuditi u ovom slučaju i da će ostati vjeran svojoj ekipi.
"Nije sve u novcu. Ovdje se osjećam sjajno, a ako sada odem trener i navijači će biti razočarani. Došao sam da pomognem ekipi da se plasira u Bundesligu i želim to ispoštovati", rekao je nogometaš sarajevskog Olimpica na posudbi u Dynamo Dresdenu, Muhamed Subašić.
Podsjetimo, 23-godišnji defanzivac je prije dvije sedmice uspješno operisao prepone. Trenutno se oporavlja, te se nada da će u drugom dijelu sezone pružati dobre partije u svom klubu i tako možda ponovo izboriti mjesto u našoj reprezentaciji.
"Želim odigrati najbolje što mogu i vratiti se natrag u svoju reprezentaciju", kratko je prokomentarisao Subašić.
________________________________________________________________________________________________
Ove iznad milionske cifre su Gracićeve "bombe". Valjda mu dosadilo pa bi tek operisanog igrača prodavao Rusima za višemilionske iznose![]()
![]()
Dabogda vi meni svi milioneri biliarbitraža je napisao/la:domorocki je napisao/la:Zanomljiv ovaj Subašićev zastupnik.pošto ga pratim izvjestan period,svako malo se javi na transfermarktu sa nekim intervjuom ili šupljom pričom da ovaj ili onaj klub želi Muhameda,naravno bez izvora.a lik je od svog dolaska u cvajtu odigrao jednu dobru utakmicu,dok ostatak nije vrijedno spomena.šta sve čovjek neće pročitati
Jadna majko zavisti. Kao što ja vidjeh ovo nije transfermarkt nego BILD, a od njega su samo zatražili izjavu.
domorocki je napisao/la:Dabogda vi meni svi milioneri biliarbitraža je napisao/la:domorocki je napisao/la:Zanomljiv ovaj Subašićev zastupnik.pošto ga pratim izvjestan period,svako malo se javi na transfermarktu sa nekim intervjuom ili šupljom pričom da ovaj ili onaj klub želi Muhameda,naravno bez izvora.a lik je od svog dolaska u cvajtu odigrao jednu dobru utakmicu,dok ostatak nije vrijedno spomena.šta sve čovjek neće pročitati
Jadna majko zavisti. Kao što ja vidjeh ovo nije transfermarkt nego BILD, a od njega su samo zatražili izjavu.,samo sam realan,i malkice upućen
Kod: Označi sve
http://****/w7EWK8
Uvjerljiv i fenomenalan.harebianconero je napisao/la:Jel se zna kakav je bio Arierro Garcia ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.