analiticar_ je napisao/la:Braco iz Vrbanjuse poslao ponudu za Ibisevica...
Hajde malo lupetajte niste odavno,...... ima ako nema i vise!!!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
analiticar_ je napisao/la:Braco iz Vrbanjuse poslao ponudu za Ibisevica...
ma ti si kreten covjek svega mi pa hajde treniraj dabogda bio bolji od dzeke , al neces jarane nemozes ustat s tog kompa samo znas pametovat uradi nesto pa onda pricaj.!!!analiticar_ je napisao/la:Pa dao bih i ja 2 gola da treniram aktivno i da igram protiv tiih konobara i pekara....
Hi guys,
three days ago, we came back from our first training camp in preparation for the upcoming Bundesliga season.
We have spent five days in Baiersbronn, a little town in the German Black Forest where we have been sweating a lot as well as having heaps of fun. Additional to the regular running and fitness exercises we trained especially match specific aspects like fast switch-overs which have been a great strength in our first Bundesliga season. Furthermore, we did a few teambuilding exercises which I liked a lot! For example we did a parcour in which we had to orientate ourselves with a GPS which was pretty fun. Of course we also watched the world cup games together whenever it was possible.
From now on we will continue the preparation in Hoffenheim including some friendly matches till the end of July when we are going to do another training camp.
I will keep you on track!
Vedo
halo ba smiri se malo...koji ti je vise..kako mozes nekog nazivat kloc a covjek je 10000 stepenica popitanju fudbala vize tebe..spustite se malo ..ako cete davat djecije komentare postedite nas ima neko ko bi stavio kvalitetan komentar al kad procita ovakva glupiranja smuci mu se...VEDO CARE SAMO NAPRIJED NAJBOLJI SI ...VOLIM TE BOSNOanaliticar_ je napisao/la:Ima kloc i svoj sajt.... ...![]()
Jao zivote.....muka mi je...
analiticar_ je napisao/la:Ja bi sebi osjekao nozni prst kad bi on bio bolji od mene....Ja nisam dobar kao neki profesionalni igrac, ali siguran sam da ne mogu biti gori nego sto je on....
u svemu sa njim, cak i potuci se 1 na 1....mozda jedino njmacki i engleski prica bolje od mene, meni jezici ne idu bas najbolje...
zbog ovakvih se nekad stidimanaliticar_ je napisao/la:Ima kloc i svoj sajt.... ...![]()
Jao zivote.....muka mi je...
De bola drkaj na sexy avatare, a okani se Vedeanaliticar_ je napisao/la:Pa on ne zna poteza napraviti da valja....Ne zasluzuje da oblaci dres reprezentacije...BIH ima minimalno 20 napadaca koji su bolji od njega..
Ne znam da li si ti neki provokator pa svrsavas kad nekoga zivciras ali hajde svako ima pravo na svoje misljenje. Ako nekoga ne volis ne znam zasto dolazis na njegovu temu,a nemas nikakav pametan komentar da objasnis zasto je on po tebi los fudbaler.analiticar_ je napisao/la:Ja bi sebi osjekao nozni prst kad bi on bio bolji od mene....Ja nisam dobar kao neki profesionalni igrac, ali siguran sam da ne mogu biti gori nego sto je on....
u svemu sa njim, cak i potuci se 1 na 1....mozda jedino njmacki i engleski prica bolje od mene, meni jezici ne idu bas najbolje...
Bilal je napisao/la:De bola drkaj na sexy avatare, a okani se Vedeanaliticar_ je napisao/la:Pa on ne zna poteza napraviti da valja....Ne zasluzuje da oblaci dres reprezentacije...BIH ima minimalno 20 napadaca koji su bolji od njega..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.