Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Brescia novi stari sudionik Serie A, bravo za Bresciu..
Odlicna atmosfera na Rigamontiju:
Support Velez, It's logical! ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
Mont0 je napisao/la:Brescia novi stari sudionik Serie A, bravo za Bresciu..
drago mi je da su konacno usli...3 il 4 sezone zaredom ispadali u play offu. a i ostali su mi simpaticni zbog Baggia.bravo Bresciaa
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
pogledam prvu minutu klipa i vec vidim da je merda j*bana
a bas mi je zao Grande Torina
, nadao sam se da ce proci.. 

a bas mi je zao Grande Torina

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- sarajlija89
- Kontakt:
malo zapostavljamo ovu temu
pa da se dotaknemo nekih stvari..bitnih
mislim da ce i sport klub od naredne sezone prenosit premiership
dok s druge strane niko da se udostoji otkupiti prave za serie A....
stvarno sramota...jel mozda ima nekih naznaka da ce neko prenositi serie A

mislim da ce i sport klub od naredne sezone prenosit premiership

dok s druge strane niko da se udostoji otkupiti prave za serie A....

stvarno sramota...jel mozda ima nekih naznaka da ce neko prenositi serie A

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Serie A tema je sada najposjecenija.. sjecam se puno smo zaostajali za Bundesligom, ali i njih smo presli
Bht -> Premier shit
Hayat -> Primera
Sportklub -> Premier
Eurosport -> Bundesliga
i ostaje jedino Serie A da niko ne prenosi.. mozda bi mogli poslati email ljudima iz ftv-a.. jer imaju Marjana, a ni jednu ligu ne prenose.. s'obzirom da postoji jos uvijek mogucnost da ce Dzeko doci u Juve ili Milan mozda bi i pristali da otkupe prava..

Bht -> Premier shit
Hayat -> Primera
Sportklub -> Premier
Eurosport -> Bundesliga
i ostaje jedino Serie A da niko ne prenosi.. mozda bi mogli poslati email ljudima iz ftv-a.. jer imaju Marjana, a ni jednu ligu ne prenose.. s'obzirom da postoji jos uvijek mogucnost da ce Dzeko doci u Juve ili Milan mozda bi i pristali da otkupe prava..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
- sarajlija89
- Kontakt:
stvarno je za nepovjerovat da se ne prenosi liga iz koje dolazi evropski klupski sampion i reprezentacija koja je jos uvijek aktuelni prvak svijeta....
jedino Obn ostaje nada cini mi se...

jedino Obn ostaje nada cini mi se...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja sam negdje procitao da RTS prenosi slijedece sezone Premiership i Seriu A
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
rtrs ili Rts???JuveSissoko je napisao/la:ja sam negdje procitao da RTS prenosi slijedece sezone Premiership i Seriu A
ovaj drugi je srpski a prvi je nas

ma obn ce imam neki osjecaj

- Interista di cuore
- Kontakt:
mogo bi fkt Rts prenosit posto Premiership od iduce sezone prenosi Sport Klub...a Guarente iz Atalante preso u Sevillu.steta sto je ovakav igrac otiso iz Serie A,znam da je trebo u Napoli al et...
Napoli ganja mnogo veće ribe, kakav crni Guarente.Interista di cuore je napisao/la:mogo bi fkt Rts prenosit posto Premiership od iduce sezone prenosi Sport Klub...a Guarente iz Atalante preso u Sevillu.steta sto je ovakav igrac otiso iz Serie A,znam da je trebo u Napoli al et...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Interista di cuore
- Kontakt:
Guarente je odlican igrac sto pokazuje i klub u koji je otiso.kamo srece da je on doso u NapolimuXmania je napisao/la:Napoli ganja mnogo veće ribe, kakav crni Guarente.Interista di cuore je napisao/la:mogo bi fkt Rts prenosit posto Premiership od iduce sezone prenosi Sport Klub...a Guarente iz Atalante preso u Sevillu.steta sto je ovakav igrac otiso iz Serie A,znam da je trebo u Napoli al et...

one je bio samo simpatičan ljudima iz Napolija i ništa više od toga, da su ga htjeli oni bi ga i doveliInterista di cuore je napisao/la:Guarente je odlican igrac sto pokazuje i klub u koji je otiso.kamo srece da je on doso u NapolimuXmania je napisao/la:Napoli ganja mnogo veće ribe, kakav crni Guarente.Interista di cuore je napisao/la:mogo bi fkt Rts prenosit posto Premiership od iduce sezone prenosi Sport Klub...a Guarente iz Atalante preso u Sevillu.steta sto je ovakav igrac otiso iz Serie A,znam da je trebo u Napoli al et...

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ovaj Udinese cini mi se poslije Intera ima najvise igraca na SP
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- sarajlija89
- Kontakt:
nevjernik je napisao/la:ovaj Udinese cini mi se poslije Intera ima najvise igraca na SP

Arsenal i inter po 13...al sto je zanimljivo ni jedan talijan odnosno englez...
ima i udinese dosta..ne znam tacno...isla i sanchez u cileu,pepe(doduse sad juventus) i di natale u italiji..handanovic-slovenija....to je sto se mogu sjetit na prvu
- Interista di cuore
- Kontakt:
Inter ima 10, a udinese cak 9 ako racunamo Pepea.uvijek su oni imali extra talenata. a najvise inace ima Barca 13,Chelsea i Liverpool po 12...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Interista
U pravu si, inače bi Chelsea imao najviše, ali su ih "poklale" povrede.
U pravu si, inače bi Chelsea imao najviše, ali su ih "poklale" povrede.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
ma znam tako nesto...znam da neko ima 13 sto je najvise pa sam mislio da je inter
cuj udinese 9..svaka im cast

cuj udinese 9..svaka im cast
mislio sam iz Serie Asarajlija89 je napisao/la:nevjernik je napisao/la:ovaj Udinese cini mi se poslije Intera ima najvise igraca na SP![]()
Arsenal i inter po 13...al sto je zanimljivo ni jedan talijan odnosno englez...
ima i udinese dosta..ne znam tacno...isla i sanchez u cileu,pepe(doduse sad juventus) i di natale u italiji..handanovic-slovenija....to je sto se mogu sjetit na prvu
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- sarajlija89
- Kontakt:
sad znam
jbt udinese vise od juventusa
a mi proslo prventsvo u finalu imali 8 igraca

jbt udinese vise od juventusa

a mi proslo prventsvo u finalu imali 8 igraca

otkud 9, ja nabrojo 8 (sa Pepeom):Interista di cuore je napisao/la:Inter ima 10, a udinese cak 9 ako racunamo Pepea.uvijek su oni imali extra talenata. a najvise inace ima Barca 13,Chelsea i Liverpool po 12...
Handanovic, Lukovic, Isla, Asamoah, Inler, Pepe, Alexis Sanchez, Di Natale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.