Ne osecaju se na nozi.azTer je napisao/la:te patike uopće nisu teške, naprotiv.

Samo sto su ovo letnje patike,vrlo lako propustaju vodu sa gornje strane.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne osecaju se na nozi.azTer je napisao/la:te patike uopće nisu teške, naprotiv.
čuj ljetne patike, a gledaj ih ko čizme... jel to ti u ovome ideš na plažu???Devil je napisao/la:Ne osecaju se na nozi.azTer je napisao/la:te patike uopće nisu teške, naprotiv.![]()
Samo sto su ovo letnje patike,vrlo lako propustaju vodu sa gornje strane.
ti inace kupujes patike da cistis snijeg? izgleda da si veoma nadaren momakPanda je napisao/la:azTer je napisao/la:te patike uopće nisu teške, naprotiv.
ne znam, ne kupujem ove patike za čistit snijeg,
pretpostavljam da se u njima osjećaš ko tenk i da si ziva opasnost za ostale učesnike u šetnji gradom
kakav ti talenat za obuću imaš, jel u air max i fudbala igrašDevil je napisao/la:Kakav ti talenat za glupost posedujes,ovo se ne moze istrenirati.Sva sreca pa neces jos dugo biti ovde.
Panda je napisao/la:
uzeo sa ebaya, ovako za u grad.![]()
Vrlo retko fudbal igram,ali kada igram futsal sta je redovno onda koristim patike za futsal.Panda je napisao/la:kakav ti talenat za obuću imaš, jel u air max i fudbala igrašDevil je napisao/la:Kakav ti talenat za glupost posedujes,ovo se ne moze istrenirati.Sva sreca pa neces jos dugo biti ovde.
Devil je napisao/la:Vrlo retko fudbal igram,ali kada igram futsal sta je redovno onda koristim patike za futsal.Panda je napisao/la:kakav ti talenat za obuću imaš, jel u air max i fudbala igrašDevil je napisao/la:Kakav ti talenat za glupost posedujes,ovo se ne moze istrenirati.Sva sreca pa neces jos dugo biti ovde.
ili neki koji obrve cupaju , a ima ih i na sportsport.ba forumuAgresivnoDjubre je napisao/la:@Panda
Pa coece i ti si do neki dan htio takve patike.![]()
Svaki put istu temu pokrenete ko je dizelas ko ne,pustite se njih okrenite se ovim **** sa teme koji se sminkaju.Takve treba protjerat iz drzave.
Za takve ide :vrebac86 je napisao/la: ili neki koji obrve cupaju , a ima ih i na sportsport.ba forumu![]()
![]()
Jednostavne bijele imam za trcanja i nekad obucem do posla, osjecam se udobno u njima. Ovakve u bojama nikad sebi nebi kupio. Ali ima raje kome to odgovara i zasto sad nekog vrijdati, ili mu se smijati(ne mislim na tebe) ,zbog toga sto se drugacije oblaci?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja takve patike nikako ne mogu, ne volim ih nikako
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, soxx i 8 gostiju.