Oklahoma ce direktno i playoff sa najboljim mladim dvojcem lige.
NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2022-23 regular season
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
mozda, a mozda budu u playinu. bilo bi grehota da sudije guraju lakerse radi gledanosti a takvu ekipu da zakinu
Razumijemo te. Svjestan si da vam je metla u prvoj rundi od zdravih Lakersa dok bi protiv OKCa ipak imali laganu seriju 

pa sigurno, ako sudije budu sudile ko u bubbleu, a vec su pocele gurati igrace s klupe, vjerovatno bi ispali, kad se samo sjetim kakvi su se faulovi svirali na davisu a ovamo howard ubija i nogama i rukama i nikom nista...liga postaje kao keceri

ja samo ne znam kako ti, kao neko ko je bio normalan, gledas to sto sudije rade i trazis opravdanja za isto...kako vam je LeBron dosao postao si kao i svaki drugi troll na forumu
Ja se samo nadam paru Grizzlies-Warriors. Ostalo mi nije bitno kako ce se poklopiti. 

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Lakersi bukvalno skrojena ekipa da vise na slobodnim,posebno prije trejdova,jos konstantno igraju u ledja protivniku,sramota bi bilo da neko izvodi vise slobodnih od njih.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mozes li mi navesti u kojoj su utakmici od tradeova sudije fantomskim faulovima donijele pobjedu Lakersima? Ja ti mogu navesti minimalno 3 meca prije trejdova u kojima su sudije uzele Lakersima pobjedu. Bukvalno dobili utakmice gdje su bolji bili, fasovali gdje su bili losiji i tjt. Sinoc im nisu poklanjana slobodna nego su Sunsi faulirali ko nenormalni, a kod njih niko sem Bookera nije napadao sredinu skoro nikako (i on imao 10+ slobodnih).JHam je napisao/la: ↑23 mar 2023, 14:01pa sigurno, ako sudije budu sudile ko u bubbleu, a vec su pocele gurati igrace s klupe, vjerovatno bi ispali, kad se samo sjetim kakvi su se faulovi svirali na davisu a ovamo howard ubija i nogama i rukama i nikom nista...liga postaje kao keceri![]()
ja samo ne znam kako ti, kao neko ko je bio normalan, gledas to sto sudije rade i trazis opravdanja za isto...kako vam je LeBron dosao postao si kao i svaki drugi troll na forumu
Vidim opet bubble pominjes, nisu vam sudije krive sto su se Davis i LeBron popisali po svim ekipama na koje su naletili i sto ih niko nije mogao cuvati, a pogotovo ne Jokic.
Tesko je to shvatit izgleda. Nisam vidio da su se puno bunili kad su sudije klale Lakerse prije trejdova.
logicno da ih niko nije mogao cuvati kad sudije nisu dozvolile hahahah ne budi lud, nije sramota priznati kad sudije poguraju, sramota je pravit se budala i traziti neka opravdanjaEpidaurus je napisao/la: ↑23 mar 2023, 14:26Mozes li mi navesti u kojoj su utakmici od tradeova sudije fantomskim faulovima donijele pobjedu Lakersima? Ja ti mogu navesti minimalno 3 meca prije trejdova u kojima su sudije uzele Lakersima pobjedu. Bukvalno dobili utakmice gdje su bolji bili, fasovali gdje su bili losiji i tjt. Sinoc im nisu poklanjana slobodna nego su Sunsi faulirali ko nenormalni, a kod njih niko sem Bookera nije napadao sredinu skoro nikako (i on imao 10+ slobodnih).JHam je napisao/la: ↑23 mar 2023, 14:01pa sigurno, ako sudije budu sudile ko u bubbleu, a vec su pocele gurati igrace s klupe, vjerovatno bi ispali, kad se samo sjetim kakvi su se faulovi svirali na davisu a ovamo howard ubija i nogama i rukama i nikom nista...liga postaje kao keceri![]()
Vidim opet bubble pominjes, nisu vam sudije krive sto su se Davis i LeBron popisali po svim ekipama na koje su naletili i sto ih niko nije mogao cuvati, a pogotovo ne Jokic.
Tesko je to shvatit izgleda. Nisam vidio da su se puno bunili kad su sudije klale Lakerse prije trejdova.

Sudije sprijecime defanzivnog monstruma Jokica da zakljuca Brona i Davisa 

Bice tesko ne simpatisati Lakerse sad kad ce imati najkul superstara lige. Moram priznati.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
U toj seriji Lakersi izveli 142 slobodna naspram 139 Denvera. Lakersima svirano ukupno 135 faulova naspram 122 faula Denveru. Idemo dalje sa razbijanjem mitologije 

Jos normalan decko,sigurno sve pare daje kevi

da da, jer ti brojevi sve pokazuju, pokazuju i kome je dosudjeno koliko, pokazuju u kojim trenutcima utakmice, sve pokazuju, i onih jos 50 sto je jokic trebao izvesti i jedno 6 tehnickuh sto je howard trebao dobiti, sve to pokazuju ti brojevi koje si nasao hahahah, drzi se ti lebrona jos godinu dvije, svakako ces se onda na klix prebaciti

Samo tri slobodna vise a imas Brona i Davisa u ekipi,realno sramota kako su suci pokusali tu seriju napraviti zanimljivom,a trebala je biti metla zapravo.
Ja mislim da je realan omjer slobodnih trebao biti 1500 za Denver od ceka 1389 samo sa Jokica i jedno 25 za Lakerse

ne ne, trebalo je svirati nepostojece faulove na davisu i dat mu svako slobodno a ovamo pustiti da tuku igrace i rukama i nogama, to je sasvim dovoljno za navijace lakerss da budu sretni i otpuste malo povodacEpidaurus je napisao/la: ↑23 mar 2023, 14:51Ja mislim da je realan omjer slobodnih trebao biti 1500 za Denver od ceka 1389 samo sa Jokica i jedno 25 za Lakerse![]()

Mit je razbijen, ti sad mozes spinovat koliko ti volja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.