NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

redbull93
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 09 jun 2022, 12:30

Masala ja dobrih vijesti, ligo federacije prve eto nas :opaopa:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 09 jun 2022, 12:30

Eto ga narode, najavljen ulazak u 1. federalnu. Sad se treba uozbiljit jer ako ne uspijemo da se izborimo za ulazak ove iduce sezone, bice to velik poraz. A ako i kad aBd uspijemo bice to velika stvar. Sad je vrijeme da svi koji vole Čelik stanu na istu stranu, pljunu u sake i dobro povuku nas Čelik do novih visina. Ekipa ostala na okupu, ne znam kako će Mahmut i Duvnjak funkcionisat skupa ali dobro je da su rjesili razmirice. Isto bice sad puno veci pritisak na igrace, nadam se da ce uspjet to da podnesu. Ne znam za vas al ja ne mogu da docekam pocetak iduce sezone.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 09 jun 2022, 12:36

Zenca1988 je napisao/la:
09 jun 2022, 12:30
Eto ga narode, najavljen ulazak u 1. federalnu. Sad se treba uozbiljit jer ako ne uspijemo da se izborimo za ulazak ove iduce sezone, bice to velik poraz. A ako i kad aBd uspijemo bice to velika stvar. Sad je vrijeme da svi koji vole Čelik stanu na istu stranu, pljunu u sake i dobro povuku nas Čelik do novih visina. Ekipa ostala na okupu, ne znam kako će Mahmut i Duvnjak funkcionisat skupa ali dobro je da su rjesili razmirice. Isto bice sad puno veci pritisak na igrace, nadam se da ce uspjet to da podnesu. Ne znam za vas al ja ne mogu da docekam pocetak iduce sezone.
Ma kakav pritisak, kad milja ljudi sa zapada zagrmi :ljepota:

Eto ga idemo u napad na visi rang, a bice i pojacanja. Vrijeme je da se publika vrati na Bilino :opaopa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 09 jun 2022, 12:56

Bravo za Upravni odbor i organizaciju rodendana
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 09 jun 2022, 12:59

dinodino2019 je napisao/la:
09 jun 2022, 12:56
Bravo za Upravni odbor i organizaciju rodendana
Treba ovo sad ispostovati maksimalno. Zasluzio je to nas Čelik, a i ovi momci koji rade odlicne stvari.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Przunjer
Kontakt:

Post Postao/la Przunjer » 09 jun 2022, 13:02

limvolikce1945 je napisao/la:
08 jun 2022, 09:41
A Feni ne smiješ ništa reći, odmah će tražiti svoja dugovanja na naplatu... i tako to. Uglavnom, treba biti malo i mudar i sve to izbalansirati u timu.
Celicni je napisao/la:
08 jun 2022, 14:19
E zato se klub treba ograditi od toga i fino sve na papir staviti.Mani se toga na riječima.Kolko Fenane hoces da ti se vrati, dogovorimo se i lagano mu isplacivati polako i na papiru odbijati.Čist račun duga ljubav.
avenija je napisao/la:
08 jun 2022, 14:53
Nadam se da si svjestan da si napisao da Feno drži klub pod ucjenom.

Ja ne znam je li to tako i da li je to istina ali ako jest onda je to veliki problem. Ako klub i dalje tako funkcionise onda se to mora mijenjati.
dinodino2019 je napisao/la:
09 jun 2022, 09:15
Nije istina
Nikad mi nije bilo jasno kada ljudi raspravljaju, a kamoli tvrde nešto oko čega nisu upućeni ni sigurni.

Pravite štetu i klubu, a i čovjeku.

Fenan Salčinović je knjigovodstveno i napismeno oprostio ogromna sredstva koja je imao pravo potraživati, preostali dio dugovanja mu je isplaćen nakon uplate Grada 500.000 KM iz 2020. godine i prema njemu klub više nema dugovanja.
"The only thing necessary fot the triumph of evil is for good men to do nothing".

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 jun 2022, 13:41

Treba cijeniti ovaj trud uprave za organizaciju rodjendana.

Lijepo sve organizovano i dostojan protivnik za kraj.

Treba medijski i na sve načine to ispratiti i napraviti kampanju. Mislim da bi se mogla lijepa atmosfera napraviti sa 5-6 000 ljudi..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 09 jun 2022, 14:33

Drago mi je da klub uvodi kao kontinuiranu praksu dostojno obiljezavanje rodjendana kluba, jer treba postovati svoju tradiciju i vratiti vrijednost koju je klub kroz dvije decenije degradirao. Kad nekad to bude na onom nivou na kojem Čelik zasluzuje biti, pa doce i momenat da klub simbolicno pozove Fiorentinu za svoj rodjendan. Treba imati viziju cemu stremimo. Ipak, treba postepeno rasti, a navijaci i simpatizeri moraju biti vjetar u ledja zdravom radu kluba!

Nek su rijesili i to izmedju trenera i Mahmutovica, jer klub ne smije nepotrebno biti ostecena strana. Bitno je i za lijepu pricu i za brend da klub drzi u svojoj blizini zasluzne igrace uz uzajamno postovanje, jer nazalost u proslosti klub nije mario o tim stvarima koje su bitne da jedna prica bude lijepa i da konstantno raste. Nadam se da ce doci trenutak i da Buric odigra bar sezonu i da se oprosti u Čelikovom dresu, te da ce njegov maticni klub ostati jedini klub u regiji u kojem je igrao.

Na navijacima i simpatizerima je da podrze program za rodjendan i povecaju svojim djelima podrsku svom klubu u iducoj sezoni kako bi i ove ambicije koje je klub trenutno odredio imale smisla!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 09 jun 2022, 15:20

Mogo bi sad pisat onako kao Steelman romane ,prelijepe vijesti danas prvo mi je drago sto se obistinila nasa zelja za iducu sezonu nije samo cilj 1 mjesto nego ulazak u 1 FL i tako se postavit od prvog kola ZENICKI DO KOSTI NA TERENU NA TRIBINAMA.
Zadrazat igrace uz par pojacanja mislim da ne bi trebo bit problem bit prvi i kroz baraz proci sa kim god budemo igrali al bice prvo borbe sa Bosnom.

Tek se sad vidi pravi potez odlazak u kantonalnu ligu ,prilicno smo se stabilizovali u svemu i sad vratili 320 000 KM a ostalo sve izmireno sto treba u sezoni .Drago mi ovo sa Mahmutovicem sto se rijesilo i sto ce se dostojanstveno oprostit koliko god pogressio zasluzio je jer igro kad je najgore bilo u kantonu po onim llivadama.HVALA TI AJDINE ZA SVE I OSTANI U KLUBU ZASLUZIO SI.
Armin Duvnjak odlicno radi apsolutno ne treba ni pomisljat na druge trenere treba pustit da covjek radi i da nas on uvede u PL ,vidi se covjek zeli radit i napredovvat a vijerujem da on prati i svjetske trenere gleda treninge jacih klubova i da nesto pokusa novo viddjet i naucit i pokusat prezentovat.

Ovo za rodjendan je predobro sve i na kraju utakmica sa Velezom i odlicno su ovo odradili .
Sve u svemu sezona je odlicna bila na svim poljima i nikad bolja uprava nije vodila klub koja zna sta zeli i sta radi koja ima plan ima cilj a valjda ce se nekad i grad probudit i navijaci postepeno vracat na stadion.Kad neko kaze ne trebaju nam u PL kad udjemo ,itekako nam trebaju svi navijaci jer treba bit realan ako se klub dize postepeno tako i navijaci ce se dizat.

JEDINA KRITIKA I TO VELIKIM SLOVIMA CU PISAT ZA OVU UPRAVU JE PRES KONFERENCIJA ZNAM DA CITA I GOSPODIN EMIR CERIM I SVI OSTALI ,TREBAS NAUCIT PRICAT U MIKROFON DA SE LIJEPO CUJE ISTO KAO DUVNJAK I ROBERT A NE OKOLO DA SE NE CUJE POLA ILI SLABO ..Ne svidja ,mi se jos kad su pitanja novinara i tu se pitanja ne cuju znaci moraju pres konferencije popravit i dignit na veci nivo,mislim da to nije tesko da se govori u mikrofon i novinari i ljudi iz kluba a pogotovo Emir..Samo ne znam kako to oni ne primjete ili da im neko ne kaze za te mane tj greske kad je pres konferencija.Valjda ce i kritika urodit plodom i da se to nece vise desavat.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 09 jun 2022, 15:59

Pregledo sad presicu i moram reci da sam jos jednom odusevljen i ponosan na upravu i kompletnu elipu oko Celika.

Eto napdamo prvu ligu sljedece godine, na nama je da sad sto vise raje ubjedimo da se uclane i da se ujedinomo
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 09 jun 2022, 16:25

Koja ljepota i sreca kad vidis ovakav Čelik. Od press konf, organizacije rođendana, dobrih rezultata, dobrih planova za buducnost, ma milina.

Drago mi je sto su ambicije za sljedecu sezonu visoke i sto cemo sad sigurno igrati sa jos vise zara i truda. Drago mi je i sto je se ovo sa Mahmutom rijesilo, zaslužio je covjek prigodan oprostaj.

Dugovi se vracaju, pripreme se organizuju, lijepo se radi sa igracima. Jos samo da se ovo sa gradom rijesi i onda je sve na nama. Polakho ali sigurno Čelik se vraca na stare staze.

I ova utakmica sa Velezom slag na tortu, bravo za Upravu.

dokosti
Kontakt:

Post Postao/la dokosti » 09 jun 2022, 19:49

Malo je rec da sam u transu :D
HZČ!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 10 jun 2022, 14:42

Sta ste se uspavali ,umjesto da svi forumasi napisite po jedan neki komentar u vezi ovog jucer sa pres konferencije i priprema na napad na FL vi spavate ko da su rekli da se vracamo u kanton..SAD TREBA MOBILIZACIJA POCET CRNO CRVENA ZENICKA ZA IDUCU SEZONU koja za 2 mjeseca pocinje.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 jun 2022, 15:07

BatistutA19 je napisao/la:
10 jun 2022, 14:42
Sta ste se uspavali ,umjesto da svi forumasi napisite po jedan neki komentar u vezi ovog jucer sa pres konferencije i priprema na napad na FL vi spavate ko da su rekli da se vracamo u kanton..SAD TREBA MOBILIZACIJA POCET CRNO CRVENA ZENICKA ZA IDUCU SEZONU koja za 2 mjeseca pocinje.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Navikli da smo u qrcu Bati, sve je ovo novo za nas :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 10 jun 2022, 17:39

Truhlo je napisao/la:
10 jun 2022, 15:07
BatistutA19 je napisao/la:
10 jun 2022, 14:42
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Navikli da smo u qrcu Bati, sve je ovo novo za nas :mrgreen:
Istina je i to da smo u belaju uvjek nekom,kad sad sve pogledas uvjek smo mi bili katastrofa samo sto nismo tada shvatali ali et krenuli smo naprijed i jucer bas lijepe vijesti pred novu sezonu. Sad imamo cilj bar a to je visi rang .Nije meni to samo visi rang zbog nekih klubova isto je to il gledo Maglaj il Banovice il Gabelu nego sto vijeruju ljudi u klubu da se moze krenut sto bi se reklo u napad.
Malo bi se klubova ovako izvuklo kad bi se odlucili kao mi iz Kantona krenuti.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 10 jun 2022, 20:09

Sljedeca sezona aBd u prvoj ligi federacije i povratak Vrsajevica i Burica.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 11 jun 2022, 12:07

redbull93 je napisao/la:
10 jun 2022, 20:09
Sljedeca sezona aBd u prvoj ligi federacije i povratak Vrsajevica i Burica.
Pusti se prve federalne, danas kup zdk :ljepota:

Ako prodjemo sporting, polufinale protiv Varesa u gostima. Bez opustanja odraditi ove dvije tekme, jer plasman u finale ZDK donosi prvo kolo kupa federacije na ljeto. Naprijed Ce :bih:

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 11 jun 2022, 16:52

Mislim da je ovaj današnji sastav najmlađi u historiji Čelika, hajde momci pokažite šta znate i obradujte nas!

Neki me cudan osjecaj prođe kad sam vidio ko je na klupi (Kolic, Salkic, Sivac, Ali, Durmis, Karalic, Durmo, Šaba), pomislih kakvu ekipu imamo kad su nam ovi na klupi :D

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 11 jun 2022, 18:13

Šteka strim dosta ne može se gledat.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 11 jun 2022, 18:17

Celicni je napisao/la:
11 jun 2022, 18:13
Šteka strim dosta ne može se gledat.
Mislio sam da je kod mene samo..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.