Masala ja dobrih vijesti, ligo federacije prve eto nas

Moderator/ica: GracanicaAA
Ma kakav pritisak, kad milja ljudi sa zapada zagrmiZenca1988 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 12:30Eto ga narode, najavljen ulazak u 1. federalnu. Sad se treba uozbiljit jer ako ne uspijemo da se izborimo za ulazak ove iduce sezone, bice to velik poraz. A ako i kad aBd uspijemo bice to velika stvar. Sad je vrijeme da svi koji vole Čelik stanu na istu stranu, pljunu u sake i dobro povuku nas Čelik do novih visina. Ekipa ostala na okupu, ne znam kako će Mahmut i Duvnjak funkcionisat skupa ali dobro je da su rjesili razmirice. Isto bice sad puno veci pritisak na igrace, nadam se da ce uspjet to da podnesu. Ne znam za vas al ja ne mogu da docekam pocetak iduce sezone.
Treba ovo sad ispostovati maksimalno. Zasluzio je to nas Čelik, a i ovi momci koji rade odlicne stvari.
limvolikce1945 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 09:41A Feni ne smiješ ništa reći, odmah će tražiti svoja dugovanja na naplatu... i tako to. Uglavnom, treba biti malo i mudar i sve to izbalansirati u timu.
Nikad mi nije bilo jasno kada ljudi raspravljaju, a kamoli tvrde nešto oko čega nisu upućeni ni sigurni.
BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 14:42Sta ste se uspavali ,umjesto da svi forumasi napisite po jedan neki komentar u vezi ovog jucer sa pres konferencije i priprema na napad na FL vi spavate ko da su rekli da se vracamo u kanton..SAD TREBA MOBILIZACIJA POCET CRNO CRVENA ZENICKA ZA IDUCU SEZONU koja za 2 mjeseca pocinje.
Istina je i to da smo u belaju uvjek nekom,kad sad sve pogledas uvjek smo mi bili katastrofa samo sto nismo tada shvatali ali et krenuli smo naprijed i jucer bas lijepe vijesti pred novu sezonu. Sad imamo cilj bar a to je visi rang .Nije meni to samo visi rang zbog nekih klubova isto je to il gledo Maglaj il Banovice il Gabelu nego sto vijeruju ljudi u klubu da se moze krenut sto bi se reklo u napad.Truhlo je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:07BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 14:42Sta ste se uspavali ,umjesto da svi forumasi napisite po jedan neki komentar u vezi ovog jucer sa pres konferencije i priprema na napad na FL vi spavate ko da su rekli da se vracamo u kanton..SAD TREBA MOBILIZACIJA POCET CRNO CRVENA ZENICKA ZA IDUCU SEZONU koja za 2 mjeseca pocinje.![]()
![]()
![]()
Navikli da smo u qrcu Bati, sve je ovo novo za nas![]()
Pusti se prve federalne, danas kup zdk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.