Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Oni prenose samo gostujuće utakmice Zelje i Sarajeva. Zato sto im se isplati, imaju najveću gledanost i skoro nikad ne gostuju isti dan. Slobode nema zato sto Sloboda gostuje i na Grbavici i na Koševu.
Opet ona njihova prica, glavni grad protiv nas! Vidi ovog slobodnjaka, samo jos sto nije poludio od ljubomore. Moja TV i AS, nemaju koristi od vas. Shvati to vec jednom! Da, tako je jednostavno.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Klubovi koji izazivaju najvecu paznju su i stalno na tv-u...ovako se radi i u drugim drzavamaslobodnjak je napisao/la:Ne otvara stari ovo nešto...Možeš li prekopirati ovdje...kikk je napisao/la:http://****.com/pogledajte-raspored-tv-prijenosa-utakmica-bht-premijer-lige/
Evo našao sam nešto što će posebno obradovati Pitare...14 puta Sarajevo u direktnom prenosu ...Što se pretplate BHT u tiče predložio bih da se plaća samo u Sarajevu jbg....Moja TV...hahahah smješno...
16. 28.02. 14:30 Zvijezda - Sarajevo (MojaTV)
17. 07.03. 15.00 Sarajevo - Borac (Arenasport)
18. 15.03. 15:00 Velež - Sarajevo (MojaTV)
20. 04.04. 14:30 Drina - Sarajevo (MojaTV)
21. 08.04. 16:30 Travnik - Sarajevo (MojaTV)
22. 12.04. 16:30 Sarajevo - Čelik (Arenasport)
23. 19.04. 16:30 Olimpic - Sarajevo (MojaTV)
24. 22.04. 18:00 Sarajevo - Široki Brijeg (Arenasport)
25. 25.04. 16:30 Slavija - Sarajevo (MojaTV)
26. 03.05. 16:30 Sarajevo - Zrinjski (Arenasport)
27. 10.05. 17:00 Radnik - Sarajevo (MojaTV)
28. 13.05. 17:00 Sarajevo - Željezničar (MojaTV)
29. 16.05. 17:00 Vitez - Sarajevo (BHRT)
30. 23.05. 17:00 Sarajevo - Sloboda (BHRT)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Jednostavno kao sto bi i ti kad bi vodio takvu firmu, gledaš zaradu, a ako se uzme u obzir da velika većina korisnika usluge mojatv je iz sa kantona, a to znaci da su navijaci jednog od dva sarajevska tima jasno im je da je tu zaradaslobodnjak je napisao/la:Prevedimo vašu priču.Moja TV ja komercijalna TV ,ima naplativost samo tamo gdje su Bošnjaci u večini u gradovima.Pa zašto onda imaju ovaj omjer---
Sarajevo 8 - 7 gostujućih
Željezničar 7-6 gostujućih
Velež 2 ukupno
Čelik 1 ukupno
Travnik 1 ukupno
Sloboda Ni na mapi je nema....
Sramota.... nije niko budala jbt...![]()
I što to su male cjene paketa na BH telekomu pa moraju naplaćivati ...Sramota...
Ma stvarno ova priča stoji dosta je više jbt...

jbg bht jedini nora gledat tu ravnopravnost a privatni mediji logično ne, nego svoju zaradu i popularizaciju

I da mojatv nije dio državnog servisa i bht ne odradjuje prenose za mojutv

Jbga I nama bi bilo krivo da se vise prenosi Celik I Sloboda ili Velez nego Zeljo I Sarajevo.Mislim da nisu ispali fer prema ta 3 kluba ali valjda rade na cemu ce zaraditi vise,sto je normalno. (Moja-tv ) kad bi htjeli oni to ne bi mogli izvesti jer nemaju opremu za to.
Mene cudi kako BhTV ili Arena nisu to mogli odraditi.
Mene cudi kako BhTV ili Arena nisu to mogli odraditi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da ovaj Slobodnjak uopste momak nije iz TZ...sta vam je
.....sto se tice Slobode i prenosa mi smo odlicno zastupljeni i mislim da smo u 8 utakmica u prenosu...uglavnom derbiji....zato sarajlije popustite malo sa relacijom Tz-Sa....

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Gledaj ovog Hilme odmah navalio na Tuzlu, a lik iz Travnika. Kakav kompleksaš majko mila. 

Moj lapsus, .. ono @slobodnjak... me asociralo na Slobodu.beka23 je napisao/la:Gledaj ovog Hilme odmah navalio na Tuzlu, a lik iz Travnika. Kakav kompleksaš majko mila.
Ako sam nekog uvrijedio izvinjavam se!
Glupanski je da se svako kolo prenosi Sarajevo na ove 3 televizije. Bola yebote ima jos 15 ekipa i ovo je sranje po svim ostalim klubovima. Bez obzira sto npr Olimpic Drina Travnik ili neki drugi klub nema bas veliki zainteresovan auditorij nepravedno je prema njima
From father to son
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko ima masu on je u prednosti.Cernica je napisao/la:Glupanski je da se svako kolo prenosi Sarajevo na ove 3 televizije. Bola yebote ima jos 15 ekipa i ovo je sranje po svim ostalim klubovima. Bez obzira sto npr Olimpic Drina Travnik ili neki drugi klub nema bas veliki zainteresovan auditorij nepravedno je prema njima
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
cccc pa covjece zamisli kad bi u spanskoj ligi prenosili eibar cordobu i tamo neke desne lige a npr da nema prenosa barse ili reala e tako ti je isto i za nasu ligu kada se radi o SarajevuCernica je napisao/la:Glupanski je da se svako kolo prenosi Sarajevo na ove 3 televizije. Bola yebote ima jos 15 ekipa i ovo je sranje po svim ostalim klubovima. Bez obzira sto npr Olimpic Drina Travnik ili neki drugi klub nema bas veliki zainteresovan auditorij nepravedno je prema njima
Jest tebi brato ali meni npr kao neutralnom draze je pogledat Siroki-Borac npr ili Celik-Olimpic nego Sarajevo-Obarska. Nemojte biti nepravedni prema ostalim a ovaj sto neke mase spominjebaboo je napisao/la:cccc pa covjece zamisli kad bi u spanskoj ligi prenosili eibar cordobu i tamo neke desne lige a npr da nema prenosa barse ili reala e tako ti je isto i za nasu ligu kada se radi o SarajevuCernica je napisao/la:Glupanski je da se svako kolo prenosi Sarajevo na ove 3 televizije. Bola yebote ima jos 15 ekipa i ovo je sranje po svim ostalim klubovima. Bez obzira sto npr Olimpic Drina Travnik ili neki drugi klub nema bas veliki zainteresovan auditorij nepravedno je prema njima

From father to son
po tvom postu bi se dalo zaključiti da je Sarajevo 20 bodova ispred ostalihbaboo je napisao/la:cccc pa covjece zamisli kad bi u spanskoj ligi prenosili eibar cordobu i tamo neke desne lige a npr da nema prenosa barse ili reala e tako ti je isto i za nasu ligu kada se radi o SarajevuCernica je napisao/la:Glupanski je da se svako kolo prenosi Sarajevo na ove 3 televizije. Bola yebote ima jos 15 ekipa i ovo je sranje po svim ostalim klubovima. Bez obzira sto npr Olimpic Drina Travnik ili neki drugi klub nema bas veliki zainteresovan auditorij nepravedno je prema njima

Liga nikad nije bila zanimljivija i smiješno je prenositi mečeve Želje ili Sarajeva protiv nekih niže rangiranih ekipa, ukoliko se u istom kolu igra neki derbi...
Ali eto, godinama se to tako radi tako da se ne nadam previše da će prije svega, BHT nešto ozbiljnije promijeniti

Kako brate 8, ja prebroja 5. Na BHT tri i na Areni dvije.staragarda je napisao/la:Mislim da ovaj Slobodnjak uopste momak nije iz TZ...sta vam je![]()
.....sto se tice Slobode i prenosa mi smo odlicno zastupljeni i mislim da smo u 8 utakmica u prenosu...uglavnom derbiji....zato sarajlije popustite malo sa relacijom Tz-Sa....
Što se MojaTV prenosa tiče mislim da je nepravedan raspored jer svaka gostujuća utakmica Sar. i Želj. se prenosi. Na stranu onaj kao animozitet, valjda su i drugi klubovi potpisali ugovor sa telekomom ili su potpisivani različiti ugovori ?

Isto tako treba spomenuti da se Radnik prenosi u samo jednoj utakmici, kući protiv Sar. na MojaTV dok je Mladost VO bez prijenosa

Ne znam šta uzimaju za krijterij, da li stanje na tabeli ili potencijalni broj gledaoca ? kako izgleda, ovo prvo.
Nije problem da se Sarajevo prenosi 10 puta ali red je da se ove slabije ekipe tipa Obarska Drina Travnik prenose bar 3-4. Trebali su napravit neki mini balans kad su prenosi u pitanju s izotatkom zadnja 3 kola jer ce tu bit zanimljivih utakmica i za opstanak i za prvaka. Moje misljenje 

From father to son
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa popularnost,ovo je ubjedljivo najveci grad sa ubjedljivo najvise navijaca koji ce pratiti ovakve utakmice,to moras da shvatis da gledaju zaradu i oniCoraco je napisao/la:Kako brate 8, ja prebroja 5. Na BHT tri i na Areni dvije.staragarda je napisao/la:Mislim da ovaj Slobodnjak uopste momak nije iz TZ...sta vam je![]()
Što se MojaTV prenosa tiče mislim da je nepravedan raspored jer svaka gostujuća utakmica Sar. i Želj. se prenosi. Na stranu onaj kao animozitet, valjda su i drugi klubovi potpisali ugovor sa telekomom ili su potpisivani različiti ugovori ?A što se BHT i Arene tiče nije loš raspored.
Isto tako treba spomenuti da se Radnik prenosi u samo jednoj utakmici, kući protiv Sar. na MojaTV dok je Mladost VO bez prijenosa![]()
Ne znam šta uzimaju za krijterij, da li stanje na tabeli ili potencijalni broj gledaoca ? kako izgleda, ovo prvo.
BHT kao javni servis je poprilicno izbalansirao shemu,Arenu kao komercijalnu tv nemam pravo ni komentarisati,ali debile sa Moja tv nabijem na neku stvar.Oni su u vvlasnistvu BH Telekoma ,BH Telekom je vlasnistvo svih gradjana FBIH.Ocigledno je na sceni debilna politika da je BIH vilajet koji se prostire od Carsije do Ilidze.Idiotski 

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Mortem. Ma sta ce bola imat najvecu zaradu Sarajevo-Obarska kad igraju na kosevu. Kome se gleda otici ce na stadion a uskratit ce vecini u drzavi kojoj se gleda dajem primjer Siroki-Sloboda ili Celik-Borac. Nisi u pravu
From father to son
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro nisam mislio na takve utakmice ali iznenadio bi se opetCernica je napisao/la:Mortem. Ma sta ce bola imat najvecu zaradu Sarajevo-Obarska kad igraju na kosevu. Kome se gleda otici ce na stadion a uskratit ce vecini u drzavi kojoj se gleda dajem primjer Siroki-Sloboda ili Celik-Borac. Nisi u pravu

-
- Kontakt:
Samo istine radi.Prenose za Moju TV rade reportažna kola i ekipa sa BHT televizije koju svi plaćamo.Sumnjam da oni iz sredstava od NET kupovine prenosa mogu pokriti troškove.Nego se pokrivaju iz TV pretplate koju svi plaćamo.Zrinjski šampion države vidite koliko se puta prenosi.Široki je najorganizovaniji klub u državi i ima možda i najjače ukupno rezultate pored Želje od osnivanja lige.
I onda se moramo stvarno zapitati jesu li ljudi u pravu što dolje niko pretplatu ni ne plaća ,a mi smo upravo zbog toga uskraćeni na državnim emiterima prenosa bilo koje jake lige u Evropi.I prenosi su prestali upravo kad su ljudi odlučili da prekinu plaćati pretplatu.Ovo je 100 posto istina samo je to tabu tema .
I kad ovo pogledam ne može niko ništa ljudima ni prigovoriti.BHT je emiter koji živi od pretplate sa teritorije cjele BiH.Pa pogledajte,molim vas da budemo realni,koliko je prenosa premijerligaša iz RS a ,a gore je bogami po svim podatcima najbolja naplativost u državi,svidjelo se to nekom ili ne.Da pojasnimo sredstva sa cjele teritorije od pretplate djele se na ravne časti BHT-u FTV-u i RTRS-u.
Šta ja imam mrziti nešto Sarajevo.Prelijepe mene uspomene vežu za taj grad.Daj glupa priča.Ne znam ja sad ko su Sarajevo i Željo.
Ali treba biti jbg malo realan,a ne daj sve meni a druge ko yebe.
Ali tako je kako je ,a zbog takvis stavova nas ni ne ide ni u sportu ,ni privredi a o politici i ne moram i neću...
Svak ima pravo na mišljenje ali ovo kako god skontam nije u redu.Hajde da jednom stavimo ruku na srce i priznamo neke stvari,bez obzira jeli MOJE u pitanju...
I onda se moramo stvarno zapitati jesu li ljudi u pravu što dolje niko pretplatu ni ne plaća ,a mi smo upravo zbog toga uskraćeni na državnim emiterima prenosa bilo koje jake lige u Evropi.I prenosi su prestali upravo kad su ljudi odlučili da prekinu plaćati pretplatu.Ovo je 100 posto istina samo je to tabu tema .
I kad ovo pogledam ne može niko ništa ljudima ni prigovoriti.BHT je emiter koji živi od pretplate sa teritorije cjele BiH.Pa pogledajte,molim vas da budemo realni,koliko je prenosa premijerligaša iz RS a ,a gore je bogami po svim podatcima najbolja naplativost u državi,svidjelo se to nekom ili ne.Da pojasnimo sredstva sa cjele teritorije od pretplate djele se na ravne časti BHT-u FTV-u i RTRS-u.
Šta ja imam mrziti nešto Sarajevo.Prelijepe mene uspomene vežu za taj grad.Daj glupa priča.Ne znam ja sad ko su Sarajevo i Željo.
Ali treba biti jbg malo realan,a ne daj sve meni a druge ko yebe.
Ali tako je kako je ,a zbog takvis stavova nas ni ne ide ni u sportu ,ni privredi a o politici i ne moram i neću...
Svak ima pravo na mišljenje ali ovo kako god skontam nije u redu.Hajde da jednom stavimo ruku na srce i priznamo neke stvari,bez obzira jeli MOJE u pitanju...