FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la sloboda72 » 07 feb 2019, 20:27

FK Tuzla City - FanPage

Premijer liga Bosne i Hercegovine na proljeće će se igrati s novim loptama, odluka je fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
Adidasove "bubamare" će zamijeniti danski proizvođač Select. Krovna kuća bh. fudbala već je klubovima isporučila nove lopte, kako bi igrači na njih navikli do početka prvenstva.
FKTuzlaCity

...............slika

slika

https://www.facebook.com/TuzlaCityFAN/p ... =3&theater
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 feb 2019, 17:40, ukupno mijenjano 5 puta.
Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 07 feb 2019, 23:49

fukaratz je napisao/la:– Ne volim neiskrene ljude i nisu mi pare na prvom mjestu! Vidio sam da je u Borcu u pitanju jedna isključivo sportska priča, da su u i oko kluba sve ljudi iz sporta, da žele da pomognu i da rade svoj posao na najbolji način. Da se razumijemo, da sam jurio samo pare, ostao bih u Tuzla Cityu! Međutim, to nije bilo mjesto za mene jer tamo nema sportske atmosfere – kategoričan je Ziljkić

:urnebes: :urnebes: :thumbup:
Dobro je da je u Slobodi imao sportske atmosfere pa je otisao :D
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 feb 2019, 00:14

BosanacGorstak je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:– Ne volim neiskrene ljude i nisu mi pare na prvom mjestu! Vidio sam da je u Borcu u pitanju jedna isključivo sportska priča, da su u i oko kluba sve ljudi iz sporta, da žele da pomognu i da rade svoj posao na najbolji način. Da se razumijemo, da sam jurio samo pare, ostao bih u Tuzla Cityu! Međutim, to nije bilo mjesto za mene jer tamo nema sportske atmosfere – kategoričan je Ziljkić

Od sportske atmosfere a nadasve PROFESIONALIZMA :urnebes:....inace, ovaj klaun ne igra za pare nego za sportsku pricu :urnebes: :rol:...ne mogu šuplje ko na Bajram graha..nego,sta ne ovo sa ovolikim povredama jbt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 08 feb 2019, 10:40

staragarda je napisao/la:

Od sportske atmosfere a nadasve PROFESIONALIZMA :urnebes:....inace, ovaj klaun ne igra za pare nego za sportsku pricu :urnebes: :rol:...ne mogu šuplje ko na Bajram graha..nego,sta ne ovo sa ovolikim povredama jbt
vidi da ti sisoja kupi sanitet :opaopa:
fukare

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 feb 2019, 14:26

staragarda je napisao/la:

To je taktika Miće Duvančića.
Ja volim FK Tuzla City

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 feb 2019, 14:32

pa vidis i pored toga sto mu je staratelj Azmirov ortak on nije prozvao Slobodu nego Podrinje City :hmmmmm:
Sloboda Tuzla

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 feb 2019, 17:37

........................................NEKA BUDE UZ BOŽIJU POMOĆ

FK Tuzla City

....................slika

"Generalka", stadion Tušanj u Tuzli,16.02./2019

........................................ FK Tuzla City - FK Sloboda

.................................slika............................slika

.......slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 feb 2019, 06:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 08 feb 2019, 17:59

Kakvu boziju pomoc bolan bolan, prijateljska utakmica ne ides u rat, boze budale.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 feb 2019, 16:35

..................................FK TUZLA CITY - FK RADNIK 2:0(0:0)

slika
slika
slika
slika

..............................MUJIĆ I TRUMIĆ ZA POBJEDU NAD RADNIKOM IZ BIJELJINE

Tuzla City odigrao je još jedan prijateljski meč u Ulcinju, a nakon pobjeda nad Otrantom od 3:1, izabranici Slobodana Starčevića u subotu popodne slavili su nad Radnikom iz Bijeljine sa 2:0.

Oba pogotka postignuta su u drugom poluvremenu a pogađali su Starčevićevi “rezervisti” i to Mujić i Trumić.

Duel protiv Radnika počeli su: Fejzić – Čomor, Kojić (od 83.Musić), Brekalo, Bevab – Hasanović, Stjepanović (od 46.Trumić) – Šarčević (od 72.Murga), Hajrović (od 65.Karjašević), Zlatković (od 60.Crnkić) – Ubiparip (74.Mujić).

U dosta tvrdom prvom dijelu uglavnom se igralo na sredini terena, gdje su zabilježene po jedna prilika na obje strane.

Prvi prijeti Radnik u 22.minuti, kada nakon kornera stativa spašava Fejzića.

U 35.minuti susreta Šarčević je pobjegao odbrani iz Bijeljine, centrirao ali na loptu malo kasni Ubiparip.

U nastavku susreta Tuzlaci prvi prijete kada nakon kornera Hajrovića, udarac Kojića odlazi iznad sam prečke.

U 60.minuti Crnkić ulazi umjesto Zlatkovića a u narednom minutu kreira dobru priliku kada šutira pored same stative.

Radnik ozbiljno prijeti u 77.minuti ali Fejzić je maestralno odbranio udarac ispod prečke.

Minut kasnije Crnkić je ponovo u prilici, ali njegov udarac odlazi iznad gola.

U 79.minuti Plavi dolaze do prednosti kada je gol Radnika pogodio “rezervista” Mujić.

Samo dva minuta kasnije bilo je 2:0 kada je još jedan “rezervista” i to Trumić pogodio mrežu ekipe iz Bijeljine.

Bila je ovo četvrta pobjeda Tuzla Cityja u okviru zimskih priprema.

Prethodno su u Međugorju savladani Čaapljina sa 3:1 te Željezničar sa 3:2.

press Služba FK Tuzla City
.........................................................................................................................................................

.......................................$ – ? " 0:2 (0:0)

?: 0:1 " у 80, 0:2 " у 82. ". ?: & / у $. $: " ? (").

$: ?, ?, $, %, ", ?, Попара, ", ", Пецо, ".

? су %: ", ?, ", ", ", $, ?, ". Тренер: $ ".

? ": ", -, ?, ", &, ", ", ", ", ?, ".

? су %: ?, ", ", ", ', ", ", ". Тренер: $ ".

.........................................................................................................................................................

.........................................

.........................................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 13 feb 2019, 16:41, ukupno mijenjano 6 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 feb 2019, 18:22

..............................................................OPET PITARI BJENI BILI

............

slika

Horde zla ogorčene na policiju u Zenici: Svezane su nas šutali nogama i psovali "sarajevsku majku"
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 feb 2019, 01:45, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 10 feb 2019, 00:25

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 feb 2019, 14:10

SRETAN TI 84. ROĐENDAN MIROSLAVE BLAŽEVIĆU

Ćiro o preuzimanju Sloge: Izuzetno sam raspoložen, samo bih u BiH mogao ponovo trenirati

slika
.....................Blažević u dresu Borca iz Travnika na stadionu Pirota
Piše: N. Kustura
29.1.2018.

- Ćiro o preuzimanju Sloge: Izuzetno sam raspoložen, samo bih u BiH mogao ponovo trenirati
Legendarni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević u razgovoru za portal *** poručio je kako je zainteresovan za eventualnu novu saradnju s Azmirom Husićem, ovaj put u federalnom prvoligašu Slogi iz Siminog Hana.
"Husić je veoma nadaren za posao koji radi. Siguran sam da će napraviti uspjeh koji pobornici ovog kluba očekuju. Bio bih veoma počašćen kada bih opet ostvario saradnju s njim, ovaj put u Slogi. U tuzlanskoj Slobodi smo sarađivali na najidealniji način i jako bi me veselilo da dođe do nove 'ljubavi'", rekao nam je popularni Ćiro.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 feb 2019, 16:55

15.juni 2014.Fudbaleri Sloge Simin Han

....slika
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 feb 2019, 07:46

Počivaj u miru, Emiliano.

slika

FK Tuzla City - FanPage
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 feb 2019, 13:33

.....................................NEKA BUDE UZ BOŽIJU POMOĆ

......................slika

.................................................................slika

..................................................BUDI I TI TUZLA CITY

........................................DINO BEVAB POTPISAO NA DVIJE I PO GODINE

....................slika
...................................................................11. Februara 2019.- 217 Pregleda

...............slika

Dino Bevab potpisao je dvoipogodišnji Ugovor sa Tuzla Cityjem!

Ovaj 26-godišnji lijevi bek koji je rođen u Sarajevu, u redove Plavih stiže iz zeničkog Čelika za koji je nastupao u prvom dijelu sezone.

Prije nego je stigao u zenički klub, nosio je dresove sarajevskog Olimpica, Željezničara i Zagreba.

Bevab je bio kadetski, juniorski i U21 reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Za vrijeme koje je s našom ekipom, jako se dobro uklopio, odigrao je i nekoliko utakmica te pokazao da će svakako biti pojačanje za našim tim.

press Služba FK Tuzla City
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 feb 2019, 06:02

............................SUTRA, 13.02./18 FK TUZLA CITY VRAĆA SE IZ ULCINJA.

slika

..................................................SRETAN PUT I DOBRO DOŠLI
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 feb 2019, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 feb 2019, 06:06

.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 feb 2019, 07:37, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 12 feb 2019, 09:20

sloboda72 je napisao/la:............................SUTRA, 13.02./18 FK TUZLA CITY VRAĆA SE IZ ULCINJA.

slika

Gdje ste uzeli autobus?
Pitam za druga.
💩💩

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 feb 2019, 12:46

Goosman je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:............................SUTRA, 13.02./18 FK TUZLA CITY VRAĆA SE IZ ULCINJA.

slika

Gdje ste uzeli autobus?
Pitam za druga.
U njemačkoj :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 feb 2019, 15:10

Ivan Kostić: Ne zaslužujemo mjesto na kojem se trenutno nalazimo

................................Kapiten Tuzla Cityja pred početak drugog dijela sezone

Fudbaleri Tuzla Cityja iza sebe nemaju bas odličnu polusezonu. Prvi dio sezone prezimili su u donjem dijelu tabele, te predstoji im žestoka borba u drugom dijelu za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

E. Dindić
12.02.19.

slika

- Kostić: Želimo što prije obezbjediti opstanak u drugom dijelu sezone
U nekim utakmicama nedostajalo je i sportske sreće, ali kako sami kažu nadaju se da će im se to vratiti u nastavku sezone.

Ivan Kostić kapiten i ponajbolji fudbaler Tuzla Cityja smatra da su morali dosta bolje odigrati u prvom dijelu sezone, te da je bodovni saldo trebao biti mnogo bolji.

"Ne možemo biti zadovoljni prvim dijelom sezone nikako. Ni našim partijama, a pogotovo bodovnim saldom. Istina nedostajalo nam je sportske sreće u nekim utakmicama, ali to definitivno nije opravdanje za ovako loš plasman u prvom dijelu sezone. Došlo je dosta novih fudbalera pred drugi dio sezone, te nadam se da čemo početi pobjeđivati kako bi što prije osigurali opstanak u Premijer ligi.

Mislim da ovaj klub kako igrački, tako i infrastrukturno nezaslužuje mjesto na kojem se nalazi, te moramo svi dobro zapeti u drugom dijelu sezone da bi što prije dokopali se gornjeg dijela tabele", rekao je Kostić te dodao:

"Teško sam podnio povredu koju sam zadobio na kraju prvog dijela sezone. Međutim, kada se glava malo ohladila shvatio sam nakon prvih pregleda da je povreda takve prirode da moram da budem jako strpljiv što se tiče povratka. Mogu da kažem da sam nakon terapije koju sam imao proteklih mjeseci konačno dobio zeleno svjetlo za povratak na teren. Od iduće sedmice sam ponovo u pogonu. Propustio sam dobar dio priprema, ali ne sumnjam da ću svojim zalaganjem i trudom nadoknaditi propušteno, te do početka sezone vratiti se u optimalnu formu", završio je Kostić.

Podsjetimo, nakon prvog dijela sezone Tuzla City nalazi se na 10. mjestu sa 20 osvojenih bodova.
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.