Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

DANTES
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la DANTES » 10 sep 2011, 06:51

Ti mislis, a ja znam da su danas! I muska i zenska
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 10 sep 2011, 09:28

Virtu4l je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Kolko sanse mu dajes protiv Rafe u polufinalu ?
30% - 70% u korist Nadala. Ne zbog igre, tenisa, udaraca i ostalih pikanterija, već samo zbog blokade u glavi. Imao ga je i na Wimbledonu, pa je pukao bukvalno zbog jednog poena.
Bravo.Endi protiv Rafe uvijek zablokira(osim jednom u polufinalu US opena ako se ne varam).
Đoković,ili penzionisati Rodžera ili će ga "vratiti u život" za dalje.Sve je do Novaka
"Indija,Pakistan..."

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 10 sep 2011, 09:31

Ted Mosby je napisao/la:Ja mislim da su muška polufinala u nedjelju
Nisu,danas su sva četiri polufinala(i kod žena i kod muškaraca),u nedelju žensko finale a u ponedeljak muško
"Indija,Pakistan..."

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 10 sep 2011, 11:50

soba 39 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Kolko sanse mu dajes protiv Rafe u polufinalu ?
30% - 70% u korist Nadala. Ne zbog igre, tenisa, udaraca i ostalih pikanterija, već samo zbog blokade u glavi. Imao ga je i na Wimbledonu, pa je pukao bukvalno zbog jednog poena.
Bravo.Endi protiv Rafe uvijek zablokira(osim jednom u polufinalu US opena ako se ne varam).
Đoković,ili penzionisati Rodžera ili će ga "vratiti u život" za dalje.Sve je do Novaka
Pobjedio ga je 2008 u polufinalu,a u finalu je izgubio od Federera :) moglo bi se opet desit da Murray dobije Rafu
YNWA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 sep 2011, 13:23

Veceras do pobjede aBd...i do konacnog trijumfa..

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 sep 2011, 13:48

sarajlija89 je napisao/la:Veceras do pobjede aBd...i do konacnog trijumfa..

slika
odigr'o sam na njega na kladari, nek dobro pazi kako ce igrati veceras :mrgreen: :mrgreen:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 10 sep 2011, 14:08

Ako dobije veceras, titula je njegova.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 10 sep 2011, 14:11

soba 39 je napisao/la: Đoković,ili penzionisati Rodžera ili će ga "vratiti u život" za dalje.Sve je do Novaka
Sve je do Rogera veceras. Ako bude igrao svoju igru, da su na drugoj strani 3 Novaka, igraca s ponajboljom defanzivom, nece mu (im) biti dovoljno. Roger ima napad da razbije Djokovicevu defanzivu kakva god ona bila.
Stretno ti veceras RODŽERU!

Poetry in Motion :!:
Izdržati, to je temelj vrline!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 10 sep 2011, 14:14

Svidja mi se ova Andijeva izjava, jos "DAVNE" 2010. :mrgreen:
I can cry like Roger, it's a shame I can't play like him" - Andy Murray after AO 2010 final.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 sep 2011, 14:15

Gledo sam intervju Beckera, u kojem kaze da Rogeru daje vece sanse veceras. Odusevljen je igrom protiv Monaca i Tsonge i prema njemu Roger je "gladan" pobjeda i moze osvojiti ovo. Djokovic se dosta potrosio protiv Tipsarevica i to je jedna od prednosti Federera...

Jbt, ja sam skoro siguran u pobjedu Rogera..neki osjecaj...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 10 sep 2011, 14:19

sarajlija89 je napisao/la:Gledo sam intervju Beckera, u kojem kaze da Rogeru daje vece sanse veceras. Odusevljen je igrom protiv Monaca i Tsonge i prema njemu Roger je "gladan" pobjeda i moze osvojiti ovo. Djokovic se dosta potrosio protiv Tipsarevica i to je jedna od prednosti Federera...

Jbt, ja sam skoro siguran u pobjedu Rogera..neki osjecaj...
Vjeruj da sam i ja, ne znam sto. Valjda sam pod dojmom onih sjajnih meceva protiv Monaca, Tsonge, koje je Roger odigrao perfektno. Jos kad se sjetim kada je dobio Novaka u SF na RG-u, kada je Novak bio na svoj najvecem nivou, kako igrom, tako i psihom (bez ijednog poraza), onda sam nekako jos vise sigurniji u vecerasnju pobjedu. Opet, kad je Djokovic s druge strane, nikad ne znas sta ocekivati.

Opet, ja se nadam se da ce nam Roger priustiti to slavlje!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 10 sep 2011, 14:20

Ja i nisam tolko siguran.Al sam siguran da ce mec bit u 4 seta,ko god da pobjedi :) Svu srecu naravno zelim Federeru...nek odigra kao i na Roland Garrosu :D
YNWA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 sep 2011, 14:48

Dobro je, pogodih (kao da je bilo teško) polufinalne parove. :mrgreen:

Nadal - Murray:

Andy može nadmašiti jučerašnjeg Andy-ja. :mrgreen: Vjerujem da Nadalu neće biti nimalo lako da pređe ovu prepreku. Sigurno jedan od težih takmaca za Nadala, te neko ko je podig'o svoju formu i koji ga može dobiti na tvrdoj podlozi (činio je to i prije). Murray ima udarce kojima može dobiti Nadala, odličan je i u defanzivi i u ofanzivi, jedino što je jučer igr'o nešto duži meč kontra Isnera (no dobio ga je, što je najbitnije). Nadala jučer nisam gled'o kontra Roddicka (jbg, nisam im'o vremena), al' vidjeh da nije imao nikakvih problema. Doduše, mali broj as udaraca Roddicka dovoljno govori o samoj igri Amerikanca. U posljednje vrijeme to nije onaj Roddick koji će odservirati x bombi. :mrgreen: Murray ima priliku uzeti svoj prvi GS. Da, mora dobiti 2/3 najbolja igrača na svijetu, a danas ide na trenutno drugog igrača na ATP listi. Da l' može uvezati 2 dobra meča te da konačno skine epitet "najboljeg igrača bez GS-a", ostaje nam da vidimo. Iskren da budem, igr'o sam na Murraya. Nadal mi ne izgleda tako jako kao prije (ponavljam, jučerašnji meč nisam gled'o), a s druge strane Murray igra sve bolje i bolje, te je samo pitanje da l' je posložio sve kockice u svojoj glavi. Ako je to učinio, onda bismo mogli govoriti o novom osvajaču US Opena. :D

Federer - Novak:

Kladionice su na strani srpskog tenisera. I ja sam, da budem iskren. :mrgreen: Nole ima 2 poraza u sezoni (Fedex i Andy), a svi znamo kakvu sezonu igra. Sezonu iz snova. Fedex ga je zaustavio kada smo se pitali ima li kraja Novakovoj seriji, te je pitanje može l' to ponoviti i večeras. Nole je bio dobar na US Openu, mada je u vidnom padu forme u odnosu na prvi dio sezone (što je i razumljivo). Federer je Tsongu razvalio i tako mu se osvetio za 2 uzastopna poraza. Može li se to i njemu desiti večeras? Hoće li mu se prvi reket svijeta osvetiti za poraz u Parizu? Odigrah over game-ova. :mrgreen: Nekako mi je to najrealnija opcija. Ne vjerujem da će neko dobiti ovaj meč u tri seta, jer su to ipak dva madžioničara s reketima. Nole će igrati svoju igru, to je evidentno. A, svi znamo da on ima igru kojom može dobiti najvećeg svih vremena. Večerašnji dueli se ne bi smjeli propustiti. Yebi ga, moraću tražiti opravdanje zbog izostanka sa subotnjeg ludila, tako da... :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 sep 2011, 14:53

@Monolog

Moj ti je savjet da zajebes kladionice, tj. igraj na Rogera... :mrgreen:

Veceras stavljam i ja na njega vecu svotu...boli me q vala, imam osjecaj... 8-)

Edit::

Vidim u 6 igraju :roll: ...Sarajevo mi u 7... e jbem ti zivot :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2011, 15:12

soba 39 je napisao/la:Bravo.Endi protiv Rafe uvijek zablokira(osim jednom u polufinalu US opena ako se ne varam).
Nema tu penzije. Zašto bi se penzionisao igrač koji tako lagano dođe u polufinale GS turnira. Koliko je do Novaka, toliko je do Rogera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 10 sep 2011, 15:25

Virtu4l je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:Bravo.Endi protiv Rafe uvijek zablokira(osim jednom u polufinalu US opena ako se ne varam).
Nema tu penzije. Zašto bi se penzionisao igrač koji tako lagano dođe u polufinale GS turnira. Koliko je do Novaka, toliko je do Rogera.
Što se prije penzioniše biće "VEĆI" igrač.Pa ove godine je bez osvojenog turnira(masters,GS).
Po meni večeras su šanse 60:40 u korist Srbina.preko gemova mislim da se ne može pasti :mrgreen:
Uh,već nervoza a gledam po gradu par novih video-bimova,sprema se raja...
"Indija,Pakistan..."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 sep 2011, 16:45

Lagana trema mi se uvlaci, jos sat i 15 minuta!!!!

HAJMO ROGEEEEEEEEEEEEEEEEEER!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2011, 16:49

Edin TM87 je napisao/la:Lagana trema mi se uvlaci, jos sat i 15 minuta!!!!

Joj da hoće kiša pasti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 sep 2011, 16:54

Virtu4l je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Lagana trema mi se uvlaci, jos sat i 15 minuta!!!!

Joj da hoće kiša pasti.
Ne seri ba, moram na vikendicu veceras, a tamo nema televizora da valja, a kamoli kablovske, a kamoli neta :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2011, 16:58

Edin TM87 je napisao/la: Ne seri ba, moram na vikendicu veceras, a tamo nema televizora da valja, a kamoli kablovske, a kamoli neta :mrgreen:
Javiću ti ja rezultat :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.