NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Ma znam sta hoces da kazes, salim se. I meni licno je bolje kad su "old school" uslovi, ali moraju biti neke granice 

4. najhladnija utakmica u istoriji NFL-a
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Kako pjene Chiefsi 
Kad njih guraju, sve je ok

Kad njih guraju, sve je ok

Na stranu sto je bio prekrsaj, ali njihovo grananje rukama, pogotovo kad je treci pokusaj, je bas iritantno. Ako zastavica nije bacena prije, vjerujem da nece ni kad "crvena histerija" pocne. Mozda i ostale ekipe se ovako ponasaju, ali meni je bas upalo u oci kod njih.
PS. Jbt, gledajuci tekmu morao sam pojacati grijanje u stanu
KC -20C
Miami 20C
PS. Jbt, gledajuci tekmu morao sam pojacati grijanje u stanu

KC -20C
Miami 20C
Znao sam. Tua je luzer
Kako bi sad ubacio Fizpatricka
Kako bi sad ubacio Fizpatricka
Ne mos se uzdat ni u kog
Nista Ravens pa sta bude
Nista Ravens pa sta bude
teško za povjerovat koliko je izvikana odbrana brownsa sinoć izgledala levatski. blown assignments i blown coverage na najjednostavnijim akcijama. strašno! i onda još flacco baci dva početnička pick sixa … izgubili bi i od cougarsa a kamoli od texansa 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nekako su Texansi bili bolje pripremljeni za utakmicu i usli su sa vise energije u sve to, govor tijela im je bio bolji. Pored toga sto su Brownsi kroz sezonu izgubilo dva startna T, jednog startnog FS, startne QB i RB te jos jedno 2 startera potrudili su se i da odigraju ovu utakmicu kao da idu po bolji pick ili da im je mrsko tj. najgoru utakmicu u sezoni.
Kad im se vrate Chubb i Watson, najbolja su ekipa lige, pod uslovom da Watson bude barem 70% sto je bio u Houtuzlak1987 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 09:59Ma nekako su Texansi bili bolje pripremljeni za utakmicu i usli su sa vise energije u sve to, govor tijela im je bio bolji. Pored toga sto su Brownsi kroz sezonu izgubilo dva startna T, jednog startnog FS, startne QB i RB te jos jedno 2 startera potrudili su se i da odigraju ovu utakmicu kao da idu po bolji pick ili da im je mrsko tj. najgoru utakmicu u sezoni.
Hellcome to Baltimore

Ne sluti ništa života ti, dosta je bilo šokova za sve ove godine. Valjda su ta vremena iza nas

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sve je moguće, mada realno 75%:25% u korist Ravensa.
Nadat' se, da mogu proći.
Ali ako C.J. ostane zdrav i par pojačanja u odbrani, ono bar kao što je J.J. bio
mogao bi se Houston nadati i posljednjoj franšizi koja nema titulu, da postane prvak...
Nadat' se, da mogu proći.
Ali ako C.J. ostane zdrav i par pojačanja u odbrani, ono bar kao što je J.J. bio

Will Anderson je imao bolju rookie sezonu od Watta. Jednostavno smo uboli, Watta, Hopkinsa i Watsona zamjenili sa Andersonom, Collinsom i Stroudom. Nek Will i bude priblizno Wattu, ova dvojica su bolji od Hopkinsa i Watsona. Jos draft i FA. Svijetla buducnost svakako
@zuti
Ove godine se otvorilo Ravensima, "sad ili nikad", imaju sad Texanse kuci (jedino da Steelers naprave iznenadjenje) mlada ekipa velike su sanse da ce uzeti i onda Chiefse, koji su dosta slabiji za razliku od prethodnih godina, ili Billse, favoriti su u oba slucaja.
bas tako moj aleme sad il nikadalemsa je napisao/la: ↑14 jan 2024, 14:18Will Anderson je imao bolju rookie sezonu od Watta. Jednostavno smo uboli, Watta, Hopkinsa i Watsona zamjenili sa Andersonom, Collinsom i Stroudom. Nek Will i bude priblizno Wattu, ova dvojica su bolji od Hopkinsa i Watsona. Jos draft i FA. Svijetla buducnost svakako
@zuti
Ove godine se otvorilo Ravensima, "sad ili nikad", imaju sad Texanse kuci (jedino da Steelers naprave iznenadjenje) mlada ekipa velike su sanse da ce uzeti i onda Chiefse, koji su dosta slabiji za razliku od prethodnih godina, ili Billse, favoriti su u oba slucaja.

A jeste uboli sa Stroudom jbt
za to treba da prvo ostalih 11 franšiza koje nemaju titulu osvoje po jednu

ok, misliš na hjuston, pretpostavljam. nisam znao da dynamo ima titulu!
za strouda se još moram uvjeriti da je stvarno toliko dobar, previše je meni kod njega prvih opcija i checkdown screen pasova
Tih 11 nemaju Stroudajestamaji je napisao/la: ↑14 jan 2024, 14:43za to treba da prvo ostalih 11 franšiza koje nemaju titulu osvoje po jednu![]()
ok, misliš na hjuston, pretpostavljam. nisam znao da dynamo ima titulu!
za strouda se još moram uvjeriti da je stvarno toliko dobar, previše je meni kod njega prvih opcija i checkdown screen pasova

Nisi se juce uvjerio, haj uvjeravati ces se jos 10 godina barem

živi bili pa vidjeli
Dynamo su bili prvaci '06 i '07...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.