E ne znam gdje ih nadjose. Svaki put izaberu najgoru mogucu opciju, otvara covjek desno, ovaj suta, treba sutati, onaj negdje dodaje. Ali, treba i to znati.Pappy je napisao/la:Ako si gledao Slaviju ranije vidio si da mi tako igramo tokom čitave sezone. Bez umiranja u ljepoti, duga lopta iz zadnje linije prema Spaleviću i Radovanoviću koji trebaju da je spuste i proslijede na krilo ili se okrenu prema golu. Samo što smo prošle godine imali Vojvodića koji je tačno znao šta može od kog igrača da očekuje, i koji nije imao niti svog niti tuđeg igrača, samo ko zasluži, dok sada imamo Dovedana koji želi igrače da prilagoditi svojoj taktici, što je nemoguće, koji nema nikakav autoritet u ekipi, i koji ima svoje igrače koje gura u tim pa po svaku cijenu. Ja sam i očekivao ovakvu Slaviju na Koševu. Sreća pa me pogodi temperatura, da niam morao ići ovo gledati.sergejevic je napisao/la:Jedno je kad ti ne znas, a sasvim drugo je kad neces. Moze se potrcati za loptom, dodati na tri metra od sebe, ili gurnuti normlanu loptu u prostor, a ne nabiti je...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
sergejevic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dino p3deru ne daj se ! 
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
jel jos neko ima problema kad upisem www.sportsport.ba odma me salje na forumm nema sanse na pocetnu da izadjem
"Volim te Zeljo"
Svima je tako, pise na vrhu foruma cak:GKhan je napisao/la:jel jos neko ima problema kad upisem http://www.sportsport.ba odma me salje na forumm nema sanse na pocetnu da izadjem
Zbog tehničkih problema sa serverom, SportSport.ba je trenutno nedostupan. Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumjevanju.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dobar Čelik za sada, mogli bi pomrsiti račune Širokom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
3:0?! Sta je ovo, ba?
Yesha, we miss you, man! 
-
shalabajzer
- Kontakt:
Celik dosao po X, to se vidi po igri i eventualno ako se ukaze prilika za kakvu kontru. Oprobana taktika vec, nadam se da ce uspjeti u tome. Ajde likCe. Odbrana za sada cvrsta bez nekih gresakaRaonffa je napisao/la:Dobar Čelik za sada, mogli bi pomrsiti račune Širokom.
-
shalabajzer
- Kontakt:
Celik predobru transformaciju iz odbrane u napad ima. Da malo odlucnije igraju u napadu, ne mogu se oteti utisku, mogu i iznenadit Siroki. Dzidic jedan od najboljih, ako ne i najbolji stoper lige. Kako lik smireno igra i zna iznjet loptu bez srljanja.
Hajde likce samo hrabro
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
Coromandel
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:3:0?! Sta je ovo, ba?Yesha, we miss you, man!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
hahahaha sto ovaj Celikov pade opet na zemlju 
Ja nam igre ciganske
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Premiership za siromasne

-
shalabajzer
- Kontakt:
Igra nije dopadljiva, al bodovi se pisu. Kakva je situacija u klubu ova igra je predobra. Siroki je trebao da napada, a vala nista nije pokazao. Pa opasnijih kontri je Celik imao, samo sto nisu bili zainteresovani za napadanje, vise su se okrenuli tome da ne prime go. Siroki nekoliko opasnih suteva. Dvije stative, al i te stative su bile iz dalekometnih suteva, nista konkretno Siroki nije pokazao.BadrHari je napisao/la:Ja nam igre ciganske
Ma znam, sve stoji, gledao sam.shalabajzer je napisao/la:Igra nije dopadljiva, al bodovi se pisu. Kakva je situacija u klubu ova igra je predobra. Siroki je trebao da napada, a vala nista nije pokazao. Pa opasnijih kontri je Celik imao, samo sto nisu bili zainteresovani za napadanje, vise su se okrenuli tome da ne prime go. Siroki nekoliko opasnih suteva. Dvije stative, al i te stative su bile iz dalekometnih suteva, nista konkretno Siroki nije pokazao.BadrHari je napisao/la:Ja nam igre ciganske
Doduse ne znam ni ja zasto sam gledao, jos jedna sezona bez smisla.
Klub na aparatima, ljudi iz vrha ga gase a mi im se opiremo.
Ovo samo u Bosni ima, pu hanko stoko malograđanska
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Beduin
- Kontakt:
Svaka Celikovim igracima cast, vise nego maksimum su dali ove sezone i zadali velikih problema timovima iz samog vrha, a sigurno su i ponajvise osteceni od strane sudija.
Ovaj momcic s brojem 3 (Grahovac??) izgleda bi mogao biti odlican igrac uz bolje suigrace i treninge.
Predskazanja starog maga beduina se obistinjuju, rece vrli beduin da ce Siroki i u ovoj sezoni cucnuti i iz godine u godinu se zadovoljavati sredinom tabele i ponekad Evropom, isto kao sto rece da Zeljo vrlo lahko se moze ukljuciti u borbu za sami vrh i izlazak u Eropu preko lige (pa i borba za titulu nije nista nepoznato u ovoj prici, nasa je to liga).
Relativno dobro kolo za moju Slobodu, obzirom da smo izgubili, barem su jos 2 kandidata grohnula, Radnik i Siroki. Idemo dalje.
Ovaj momcic s brojem 3 (Grahovac??) izgleda bi mogao biti odlican igrac uz bolje suigrace i treninge.
Predskazanja starog maga beduina se obistinjuju, rece vrli beduin da ce Siroki i u ovoj sezoni cucnuti i iz godine u godinu se zadovoljavati sredinom tabele i ponekad Evropom, isto kao sto rece da Zeljo vrlo lahko se moze ukljuciti u borbu za sami vrh i izlazak u Eropu preko lige (pa i borba za titulu nije nista nepoznato u ovoj prici, nasa je to liga).
Relativno dobro kolo za moju Slobodu, obzirom da smo izgubili, barem su jos 2 kandidata grohnula, Radnik i Siroki. Idemo dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
shalabajzer
- Kontakt:
Skupstina napolje, uprava napolje.BadrHari je napisao/la:Ma znam, sve stoji, gledao sam.shalabajzer je napisao/la:Igra nije dopadljiva, al bodovi se pisu. Kakva je situacija u klubu ova igra je predobra. Siroki je trebao da napada, a vala nista nije pokazao. Pa opasnijih kontri je Celik imao, samo sto nisu bili zainteresovani za napadanje, vise su se okrenuli tome da ne prime go. Siroki nekoliko opasnih suteva. Dvije stative, al i te stative su bile iz dalekometnih suteva, nista konkretno Siroki nije pokazao.BadrHari je napisao/la:Ja nam igre ciganske
Doduse ne znam ni ja zasto sam gledao, jos jedna sezona bez smisla.
Klub na aparatima, ljudi iz vrha ga gase a mi im se opiremo.
Ovo samo u Bosni ima, pu hanko stoko malograđanska
Hanko, Huso i svi ostali sa H sto se grebu citav zivot od Celik lopovi.
JEDAN CLAN, JEDAN GLAS !!!
NOVI SISTEM, NOVI STATUT !!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mescini da ce Hercegovci ispusiti zbog Slobode 
- Evolve
- Kontakt:
Dobro si rekao to, toliko izlezavanja u zivotu nisam vidio ja.BadrHari je napisao/la:Ja nam igre ciganske
Sdruge strane, zasluzen bod. Po sta se dosli to ste i uzeli
NK Široki Brijeg
-
shalabajzer
- Kontakt:
Ocigledno je bilo da je Celik dosao po bod...Izlezavanja jeste bilo, 2-3 su bila i zasluzena, da tako kazem, jer su bili nesto grublji startovi. Ostalo je bilo da se ukrade koja sekunda. Al realno ni Siroki nista prema naprijed nije pokazao. Nije bilo namjernih prekrsaja igraca Celika, da sjeckaju igru, tako da je Siroki morao vise pokazati prema naprijed. U nekim momentima Celik puno bolji sa tranzicijom iz odbrane u napad, al bez ikakvih afiniteta da napadnu ili zabiju golEvolve je napisao/la:Dobro si rekao to, toliko izlezavanja u zivotu nisam vidio ja.BadrHari je napisao/la:Ja nam igre ciganske
Sdruge strane, zasluzen bod. Po sta se dosli to ste i uzeli
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.